CHRISTAN TOUR: Vânzări cu 60% mai mari decât anul trecut la Târgul de Turism

Adina Lateş
Companii / 16 noiembrie 2015

Christian Tour a vândut sejururi şi circuite în valoare de circa 850.000 de euro la Târgul de Turism al României (12-15 noiembrie, Complexul Romexpo), cu 60% mai mult decât la ediţia de toamnă din 2014. În jur de 2000 de turişti au cumpărat pachete turistice în timpul târgului, cu 20% mai mulţi decât anul trecut, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform sursei citate, "vedeta" standului Christian Tour la Târgul de Turism al României a fost conceptul First Minute, prin care turiştii îşi pot rezerva sejururile din vara lui 2016 cu reduceri de 40-50% şi cu un avans de doar 25 euro pe cameră, restul urmând a fi achitat cu până la 21 zile înainte de data călătoriei. În topul celor mai solicitate destinaţii din oferta First Minute 2016 se află: Antalya, insulele Creta, Corfu, Thassos şi Zakynthos.

"Seniorii s-au orientat în special către Costa del Sol şi Costa Brava, două dintre destinaţiile pentru care beneficiază de preţuri speciale, prin programul Senior Voyage. În ce priveşte pachetele pentru sărbătorile de iarnă, Revelionul în Dubai şi Emiratele Arabe Unite se află în topul preferinţelor la această ediţie", precizează comunicatul citat.

"Aşa cum anticipam, programul First Minute a generat vânzări consistente la Târgul de Turism, datorită reducerilor mari şi posibilităţii de a plăti o sumă foarte mică în avans. La mare căutare au fost şi vacanţele exotice şi, spre surprinderea noastră, a fost rezervat un număr considerabil de pachete pentru Mauritius, Republica Dominicană şi Mexic, pentru prima parte a anului 2016", declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Conform sursei citate, vizitatorii prezenţi la standul Christian Tour au cheltuit, în medie, 400 euro de persoană, mai mult decât media generală anuală, pentru că şi-au rezervat atât sejururile de Crăciun şi Revelion, mai scumpe decât alte pachete din timpul anului, cât şi cele de vară. Apetitul crescut pentru vacanţele exotice a contribuit, totodată, la mărirea bugetului.

La Târgul de Turism al României, Christian Tour a lansat prima cursă charter de avion către insula Ibiza, fiind disponibile pachete care pornesc de la 384 de euro de persoană. Totodată, special pentru Antalya şi Grecia, a fost creat programul VIP Family by Pegas Holidays, în care sunt incluse numeroase hoteluri de 5 stele cu facilităţi foarte bune pentru copii. Aici vor fi înfiinţate primele cluburi de vacanţă dedicate copiilor din România - SuriClub, cu animatori vorbitori de limba română.

"Pentru sfârşitul acestui an, Christian Tour vine cu oferte speciale prin programele Ski Plus, dedicat amatorilor de schi, Vacanţe cu parfum de scorţişoară - cu pachete pentru pieţe de Crăciun în toată Europa şi pentru perioada Crăciunului, sau Winter Sun, cu vacanţe de iarnă în destinaţii exotice, calde. În premieră, a fost lansat şi programul "Călătorii pentru suflet", destinat celor care îşi doresc să ajungă în locuri recunoscute pentru încărcătura lor spirituală, în Israel, Egipt, Iordania, Grecia, Republica Moldova, Turcia sau Bulgaria", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb