Christian Tour a lansat programul First Minute

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 14 noiembrie 2014

Christian Tour a lansat programul First Minute

Prima cursă charter către Insula Madeira - noutatea Christian Tour pentru sezonului estival 2015

Operatorul Christian Tour a lansat programul First Minute, oferind posibilitatea vizitatorilor prezenţi la Târgul de Turism care se află în desfăşurare la Romexpo să-şi rezerve vacanţe pentru vara lui 2015 achitând un avans de 25 de euro, restul de plată putând fi plătit cu 21 de zile înainte de data călătoriei.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile din portofoliul tour-operatorului, printre acestea numărându-se Riviera Olimpului, Zakynthos, Creta, Antalya, Rodos.

Noutatea sezonului estival 2015 va fi lansarea primei curse charter avion către Insula Madeira.

Pentru sfârşitul acestui an, Christian Tour a pregătit pachete turistice în destinaţii ca Dubai, Viena, Praga, Croaţia, Veneţia.

Marius Pandel, CEO Christian Tour, a declarat: "Ne aşteptăm ca aceştia (n.r. vizitatorii de la târg) să-şi facă rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de până la 50% şi pentru a-şi putea asigura camera şi perioada dorită. De asemenea, pachetele pentru vacanţa de Revelion şi schi în staţiunile consacrate din Austria sau Bulgaria vor fi la mare căutare, fiindcă ne aflăm în prag de sezon. Agenţia noastră se aşteaptă la o cerere mult mai mare în acest an faţă de anii precedenţi, pentru destinaţiile exotice şi croazierele din perioada primăverii".

Christian Tour estimează că va realiza o cifră de afaceri de 52-55 de milioane de euro, în acest an, cu circa 20% mai mult faţă de cea de 2013, care s-a ridicat la 45 de milioane de euro, potrivit lui Marius Pandel. Domnia sa a subliniat, recent, că cifra de afaceri realizată în sezonul estival s-a ridicat la 40 de milioane de euro.

Segmentul de chartere (avion, autocar şi individual) reprezintă 70% din veniturile companiei, potrivit domnului Pandel, care a subliniat că 10-20 din venituri sunt din sejururi şi circuite, restul încasărilor provenind din sfera de ticheting, exotice etc.

Marius Pandel a declarat: "Făcând un bilanţ al sezonului estival, care tocmai s-a încheiat, am constatat că aproximativ 185.000 de români au ales să circule cu Christian Tour în ţări deja consacrate, cum ar fi Grecia, Turcia, Spania, Bulgaria, Italia, Dubai. În topul preferinţelor de vacanţă ale românilor, în acest an, pe primul loc s-a aflat Insula Corfu, urmată de Insula Zakynthos, Insula Creta şi, bineînţeles de Turcia. O surpriză plăcută a reprezentat-o gradul de ocupare a celor 27 de curse charter cu avionul, care a ajuns la 95%. În vara anului 2014, charterele Christian Tour au avut plecări din Bucureşti, Bacău, Iaşi, Timişoara şi Cluj, către cele mai celebre destinaţii de vacanţă din Grecia, Turcia şi Spania".

În sezonul 2014, pe lângă sejururi, au fost foarte căutate circuitele către destinaţii precum Turcia, Cehia, Italia, Anglia, Elveţia, Israel, Croaţia, Spania, Franţa sau ţările nordice (Scandinavia), peste 12.000 de români alegând acest tip de vacanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb