Cifra de afaceri a MedLife a crescut cu 17% în trimestrul al treilea

F.A.
Companii / 27 noiembrie 2013

Compania de servicii medicale private MedLife a înregistrat în trimestrul trei al anului o cifră de afaceri în valoare de 15,5 milioane de euro, în creştere cu 17% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

De la începutul anului şi până în luna septembrie inclusiv, veniturile companiei au totalizat aproximativ 53 milioane de euro, în creştere cu 16% faţă de perioada similară a anului 2012.

Potrivit reprezentaţilor companiei, rezultatele înregistrate în această perioadă sunt în linie cu veniturile bugetate. "Cea mai dinamică sferă de business rămâne în continuare reţeaua de laboratoare care, în trimestrul trei, a înregistrat o creştere a veniturilor de 33% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul total de analize procesate fiind de peste 876 mii. La nivelul reţelelor de hyperclinici şi spitale ritmul de creştere a rămas constant, volumul de pacienţi plătitori înregistrând în ultimele 3 luni o creştere de 15%, pâna la 560.000 de persoane", se mai arată în comunicat.

În primele 9 luni MedLife şi-a crescut portofoliul de clienţi corporate cu 52.200 abonaţi, dintre care 19.900 în trimestrul trei.

"În 2012, conform cifrelor publicate de Ministerul de Finanţe, ne-am mărit substanţial ecartul faţă de competitori şi ne-am crescut cota de piaţă la 15%, acest procent urmând să crescă şi mai mult anul viitor odată cu extinderea lanţului de hyperclinici în cele mai mari oraşe din ţară. Odată ce ne-am relaxat în ceea ce priveşte poziţia de lider, prin prisma rezultatelor financiare şi nu numai, vom pune mai puţin presiune pe dezvoltare şi ne vom concentra pe creşterea profitabilităţii. În acest an, vom avea un profit operaţional de 10 milioane euro şi sperăm să îl creştem la 15 milioane euro în următorii doi ani" a declarat Mihai Marcu, preşedinte CA MedLife.

La nivelul anului acesta reprezentanţii MedLife au anunţat o cifră de afaceri de 72 de milioane de euro şi menţin aceste estimări în ciuda unor valori contractuale cu CNAS mult inferioare celor bugetate, ca urmare a schimbării regulilor chiar înainte de contractare, potrivit sursei citate. Anul trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de 63 milioane euro, iar cifra de afaceri consolidată şi auditată la nivel de grup, conform standardelor internaţionale, a fost de aproximativ 59 de milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb