Cinematograful "Modern" din Vîlcea va fi transformat în Teatrul "Anton Pan"

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Cultură / 28 iunie 2005

Clădirea Cinematografului "Modern", din Rîmnicu Vîlcea, va fi amenajată, extinsă şi modernizată pentru Teatrul "Anton Pan". În acest sens, Consiliul Judeţean Vîlcea va organiza o licitaţie deschisă, în vederea atribuirii contractului de lucrări. Proiectul prevede consolidarea structurii actualei săli de cinematograf, realizarea turnului pentru scenă, asigurarea unor accese uşoare la cele două săli de spectacole existente (sala atelier şi sala mare). În acelaşi timp, vor fi reamenajate sălile pentru asigurarea de spaţii administrative şi va fi demolată actuala centrală termică.

Contractul vizează extinderea construcţiei perimetral, în vederea realizării cabinelor pentru actori, a spaţiilor de cazare, a atelierelor pentru tîmplărie şi croitorie, a depozitelor pentru recuzită şi costume, precum şi pentru ame-najarea foaierului pentru spectatori. Clădirea va fi dotată cu instalaţii speciale de protecţie.

Documentele pot fi depuse pînă la data limită de 18 iulie, zi în care acestea vor fi deschise. Lucrările trebuie finalizate în termen de 24 de luni de la data demarării lor. Garanţia de participare solicitată se ridică la 820 milioane de lei. Antreprenorul va asigura materialele, forţa de muncă, transportul şi utilajele specifice. Totodată, este necesar ca aceştia să prezinte documente doveditoare privind îndeplinirea obligaţiilor exigibile de plată a impozitelor şi taxelor către bugetele de stat şi locale. Ofertele vor rămîne valabile timp de 60 de zile de la data depunerii lor, avînd posibilitatea de prelungire cu încă 30 de zile. Contractul va fi atribuit firmei care va prezenta cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere tehnico - economic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb