Ciolacu: Guvernul se bazează pe sprijinul Băncii Mondiale pentru realizarea reformelor asumate prin PNRR

T.B.
Politică / 19 iulie 2023

Ciolacu: Guvernul se bazează pe sprijinul Băncii Mondiale pentru realizarea reformelor asumate prin PNRR

Guvernul se bazează pe sprijinul Băncii Mondiale pentru susţinerea proiectelor majore de investiţii şi pentru realizarea reformelor asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a afirmat, miercuri, premierul Marcel Ciolacu, în cadrul întrevederii pe care a avut-o la Palatul Victoria cu Gallina A. Vincelette, director regional al instituţiei financiare internaţionale pentru ţările din Uniunea Europeană, şi cu Anna Akhalkatsi, manager de ţară pentru România şi Ungaria, conform agerpres.ro.

"Dorim să avem în continuare susţinerea Băncii Mondiale pentru a avansa proiecte majore de investiţii, în special în domeniul infrastructurii", a declarat Ciolacu, citat într-un comunicat al Guvernului.

Şeful Executivului a adăugat că pentru România sunt, de asemenea, prioritare investiţiile în infrastructura feroviară care fac conexiunea cu Ucraina, atât pentru a putea susţine tranzitul cerealelor, cât şi pentru a participa la procesul de reconstrucţie.

Prim-ministrul a solicitat Băncii Mondiale să acorde în continuare susţinere pentru finalizarea marilor reforme asumate de România prin PNRR, în special reforma pensiilor şi cea a salarizării bugetare.

Delegaţia Băncii Mondiale a transmis că la nivel instituţional există toată deschiderea pentru colaborarea cu autorităţile române în scopul avansării cât mai rapide a acestor reforme vitale pentru viitorul României, se mai arată în comunicatul Guvernului.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. pe sprijinul pentru bani de pensii si salarii si bani de furat pt lucrari publice de mintuiala , cum se fac de 33 de ani.

    1. ROMANIA,o TARA precum SOMALIA,unde IERARHIILE in statul roman sunt deteriorate IREMEDIABIL. ARMATA,nu mai apartine ROMANILOR,este STAT in STAT, si nu mai apartine romanilor.,intro dimineata ROMANII,se vor trezi ca noul MINISTRU al apararii TALPAN,impreuna cu alti acoliti de teapa lui,vor prelua prin FORTA puterea.La ora actuala,ARMATA este separata de GUVERNUL ROMANIEI si face numai ce POFTESTE.Romanii,au asistat mirati cand TAPAN si comandantul clubului STEAUA, club al ARMATEI,le-a dat lui CIOLACU si MINISTRULUI APARARII,PLACUTA SUEDEZA cu LAMAIE sa nu se coleteasca. In ce TARA cu DEMOCRATIE,un ORDIN al PREMIERULUI,devine o HARTIE IGIENICA care dupa folosinta este aruncata la COS. Sunt convins ca luarea in STAPANIRE a STADIONULUI(administrat) de ARMATA si nu un bun PRIVAT al ARMATEI construit din bani PUBLICI,este folosit de ARMATA nu pentru FOLOSINTA lui in favoarea tuturor ROMANILOR care a fost construit din banii CETATENILOR.? Ieri,CIOLACU,s-a intalnit cu PREMIERUL UNGARIEI,care sunt convins ca acesta are cunostinta de INSUBORDONAREA DIZIDENTILOR TALPAN si BICHIR,intrucat presa internationala prin ambasade a luat si ea la cunostinta despre UMILIREA lui CIOLACU de catre cei doi asazisi militari. ORBAN al UNGARIEI,construieste STADIOANE prin ROMANIA,si le preda unor echipe de fotnbal ROMANESTI,iar ARMATA ROMANA ,se face STAPANA pe un BUN PUBLIC. CRED ca ORBAN al UNGARIEI,daca niste MILITARI UNGURI ar nesocoti un ORDIN al lui,iar baga la PUSCARIE INSTANT. Ma gandesc ca,ORBAN,in sinea lui a RAS de CIOLACU pentru aceasta SUBORDONARE. BRAVOS NATIUNE.! Cesa ne mai miram insa cand TARA este o COLONIE,condusa de STRAINI,iar HOTARARILE privind ROMANII,le iau UE.,BANCA MONDIALA si FMI. ARMATA este si ea condusa de ROMANI care insa nu mai serveste INTERESELE ROMANILOR ci,ale STRAINILOR.Daca in ROMANIA,cineva INDRAZNESTE sa spuna ADEVARUL,cei de la PUTERE,ii gasesc ceva aceluia si ori il baga la PUSCARIE ori il DECADE din DREPTURI,castigate CINSTIT si prin MUNCA. HALA TARA de BABUINI.!

      AM SA STOCHEZ aceste POSTARI si le voi SCOATE la TIMPUL POTRIVIT.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb