Ciolacu: "Săptămâna viitoare va fi validată candidatura Gabrielei Firea"

F.D.
Politică / 23 aprilie

Ciolacu: "Săptămâna viitoare va fi validată candidatura Gabrielei Firea"

PSD va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, a declarat marţi liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu, relatează Agerpres.

"Cred că e o procedură simplă, săptămâna viitoare, o să facem în online, până la depunerea candidaturii", a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

Ciolacu şi Firea au avut o primă şedinţă de campanie după ce s-a decis ca aceasta să fie candidatul partidului pentru Primăria Bucureştiului.

Ei au refuzat să răspundă altor întrebări. Gabriela Firea a precizat că va fi prezentă, alături de preşedintele partidului, la lansarea candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al Sectorului 2 din partea alianţei PSD - PNL, iar acolo vor răspunde la întrebări.

Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu au plecat împreună de la sediul central al PSD, cu aceeaşi maşină.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Firea are rolul de a lua procente de la Piedone, deoarece electoratul PSD n-ar fi votat Cirstoiu, Burduja nu contează, nici vecinii lui nu-l votează...

    Nicușor are fanii lui (peste 30%), are ceva realizări, nu este corupt, e greu de bătut! 

    1. N.Dan deja este in barca PNL. Fie el ,fie Firea ,nu mai conteaza .Piedone trebuia eliminat ca participant din jocul alegerilor .

    Iohannis iar cistiga nu numai alegerile dar cistiga, pentru noi toti ,Romania democrata .Noua impartire a voturilor ,aparuta o data cu plecarea lui Cîrstoiu , din jocul electoral ,readuce normalitatea in Bucuresti .Ceea ce este , ca si numar de voturi , peste normalitate, cumuleaza acum doar cei doi candidati PSD si PNL.Practic intreg jocul politic a unit fara sa vrea sau chiar cu buna intentie un cumul de forte Firea Burduja .Asta inseamna ca alianta intre cei doi va fi votata de cel putin 50 la suta dintre bucuresteni .Firea rupe electoratul lui Piedone in doua la fel cum se intimpla si cu cel al Lui N.Dan rupt acum de Burduja .Nici Piedone si nici Nicusor nu vor mai putea face un numar suficient de voturi spre a cistiga confruntarea iar daca Piedone se retrage N.D. este invins fara ca Burduja sa fie nevoit sa isi retraga pe ultima suta de metri candidatura .

    pronostic .Firea 3o la suta .N.Dan 28 la suta .Burduja 20 la suta .Piedone 15 la suta .restul fac impreuna 7

    1. Ai scris gresit Firea 0.3 la suta.

    Cum am zis ieri seara, au inlaturat calul mort si acum incearca sa minimalizeze pierderile, pt ca in pericol sunt si voturle la ue. Au bagat iepuri in cursa desi procentele lor in sondaje sunt aceleasi de la inceputul anului, cele care i-au scos din cursa. Cum altele mai bune nu au, vor merge cu astea si cu doamne ajuta!

    Vor incerca sa puna presiune pe piedone cu santaj sau cu oferte la schimb sa se retraga, vor reusi, nu vor reusi, vom vedea. 

    Burduf e marioneta face si el joc de glezne pt imagine doar, dar n-are nicio treaba cu primaria cum nu are nici cu energia, firuta e leoiaca si ataca, musca, zgarie si scuipa din orice pozitie, v-am zis ca o sa ne distram, dar sa nu uitam ca e artizana azilelor mortii desi neaga din rasputeri ca ar fi amestecata dar sigur a fost atat ea cat si pandelica, piedone face si el santaj la santaj la randul lui ca stie ca nu castiga dar poate se alege cu ceva mai fain de sectorul 5. Enfin, om vedea. Luati popcorn si distrati-va.  

    Niculeata trebuie sa joace pe sarma si sa vina cu chestii noi sa-i scoata pe astia la vot si sa-l ia in serios. De inceput a inceput bine, sa vedem daca tine.

    Ei bine, abea de acum incepe taraboiul, cu dl doctor era plictisitor tare, el nu stie ca odata iesit in afara spitalului devine un neica nimeni tratat de la egal la egal cu cocalarii cu bmw. Sa nu se mire ca la coada la carfur se va gasi un boschetar care i se va adresa cu - "ba pulica, tu ce vrei"?. Asa e cand te confunzi cu nasul. Si se pare ca dupa alegeri va pierde si universitarul. O merita. 

    Sarmana d-na Firea n-are nicio vina, azilele groazei au bagat doar capul in poza ei si i-au stricat imaginea.

    Ciolacu s-a cam tot sucit si rasucit de ceva timp...ba nu-i buna d-na Firea ca-i o perdanta si in plus a mai si stricat imaginea PSD cu azilele groazei pastorite de d-l Pandele, ba acum pare a fi candidatul ideal, in lipsa de altceva mai bun, iar daca interlopii, clanurile si mafia imobiliara il "conving" pe Piedone sa se retraga, d-na Firea chiar ar avea sanse, in timp ce d-l Burduja, iepurasul PNL, va ciunti substantial din voturile lui Nicusor.

    Cam asta-i schema prin care clanurile, interopii si mafia imobiliara vor recuceri Bucurestiul...iar in toata mocirla asta PNL este participant si complice. 

    1. Nu prea mai conteaza ca firuta are sau nu are vina, si ea si burduf sunt pe post de iepuri ca altfel astia pierd europarlamentarele, si de asta l-au dat jos pe dl doctor nu doar ca nu ia primaria. Nici astia nu o iau cred io, dar trag pulimea la vot pt ue, dl doctor o dirija spre ailaltii ca i-a bagat in rahat cu coruptia din spitale. Burduf nu o sa se agite prea tare, ci doar se face, firuta in schimb profita de ocazie sa se arate in toata splendoarea si se pricepe. :)

      CIne stie, poate si castiga ca deh, da-i romanului mintea de pe urma, cam asa e la noi. Enfin, asteptam cotele la casele de pariuri.  

      Daa, castiga. Nu castiga nu vad cum, ca orice om cu mintea la cap isi da seama ca intr-o zi ar putea fi chiar el victima la un interlop patron de azilele groazei. Sechestrat, pacalit, infometat, incuiat, cu telefonul luat, pensia luata , toata agoniseala furata.

    Le dorim succes, dar mortu nu se mai intoarce de la groapa, din cate stiu eu...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb