Circulaţia pe Podul Calafat - Vidin, întreruptă timp de două ore, pentru lucrări

A.C.
Miscellanea / 11 august 2017

Circulaţia pe Podul Calafat - Vidin, întreruptă timp de două ore, pentru lucrări

Circulaţia rutieră pe Podul Calafat - Vidin va fi întreruptă, în intervalul orar 9.00 - 11.00, din cauza unor lucrări de reparaţii. Tot din cauza lucrărilor, sunt restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale, iar pe DN 1 traficul este blocat, vineri dimineaţă, în judeţul Cluj, din cauza unui accident rutier, apotrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri pe DN 1 (E60) Huedin - Oradea, la kilometrul 557, în zona localităţii clujene Negreni, în urma unui accident produs în jurul orei 6.30. În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren.

Conform sursei, Infotrafic mai anunţă că vineri sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie din cauza unor lucrări la carosabil.

Astfel, traficul rutier pe Podul Calafat - Vidin va fi întrerupt în intervalul orar 9.00 - 11.00, iar autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente punctului de trecere a frontierei Calafat, până în momentul reluării traficului.

În judeţul Hunedoara, în intervalul orar 09.00 - 15.00, se vor executa lucrări de reparaţii la podul peste râul Mureş, situat pe DN76, între autostrada A1 şi DN7, în zona Şoimuş. Se va circula alternativ, pe o bandă, cu ajutorul piloţilor de trafic. Este de aşteptat ca în zona de lucru să se formeze coloane de autovehicule (inclusiv la ieşirea de pe autostrada A1, pe sensul Sibiu - Deva). În perioada 12 - 15 august, lucrările vor fi suspendate, informează sursa.

De asemenea, până în data de 31 august în judeţul Olt au loc lucrări de reparaţii la podul peste râul Olt, situat pe DN65, la ieşirea din municipiul Slatina către Craiova. Pe pod se circulă pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice, iar în zona de lucru se formează coloane de maşini. În 13 august, în intervalul orar 00.00 - 6.00, circulaţia pe pod va fi oprită, deoarece se va turna betonul special în placa podului. Potrvit sursei citate, autovehiculele vor circula deviat, pe ruta DJ574 Slatina (Catedrală) - Teslui - Moşteni - DN64 Strejeşti - Pleşoiu - DJ677 - Salcia - DN65.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb