Cisco lansează Webex Hologram, o soluţie de Realitate Augmentată pentru întâlniri

Comunicate de presă / 3 noiembrie 2021

Cisco lansează Webex Hologram, o soluţie de Realitate Augmentată pentru întâlniri

Cisco (NASDAQ: CSCO) a prezentat în cadrul evenimentului WebexOne 2021 cel mai nou produs dedicat colaborării în sistem hibrid. Webex Hologram este singura soluţie de colaborare în timp real din industrie care valorifică beneficiile căştilor de realitate augmentată, combinând funcţionalităţile Webex pentru întâlniri cu holograme 3D imersive, conform unui comunicat remis redacţiei.

64% dintre angajaţi declară că opţiunea de a lucra de la distanţă influenţează în mod direct decizia de a rămâne la un anumit loc de muncă sau de a-l părăsi (sursa: Cisco Hybrid Work Index), astfel că organizaţiile vor trebui să ofere din ce în ce mai multe aranjamente flexibile de lucru. Totuşi, sistemul hibrid de lucru reprezintă o provocare pentru echipele care desfăşoară activităţi practice, cum ar fi proiectare sau training cu obiecte fizice. Datorită capabilităţilor holografice ale Webex Hologram, participanţii pot interacţiona acum în moduri care înainte erau posibile doar în persoană.

"Misiunea noastră la Cisco este să le dăm posibilitatea celor trei miliarde de lucrători digitali de pe planetă să colaboreze în mod egal, de oriunde din lume", a declarat Jeetu Patel, vicepreşedinte executiv şi director general la Cisco Security and Collaboration. "Webex Hologram reprezintă un pas important în oferirea unei experienţe simple şi fluide de lucru, fără decalaje între colaborarea virtuală şi cea în persoană."

Pandemia de COVID-19 a instituit protocoale de siguranţă la nivel global, care au intensificat nevoia organizaţiilor de a oferi întâlniri virtuale imersive. De exemplu, în industria medicală, atunci când este introdus un nou dispozitiv chirurgical, medicii, tehnicienii, echipele de vânzări şi suport trebuie să fie instruiţi rapid. Cu Webex Hologram, acest proces poate fi gestionat de la distanţă pentru a economisi timp şi pentru a elimina necesitatea deplasărilor, oferind în acelaşi timp posibilitatea de a vedea dispozitivul chirurgical din orice unghi şi la dimensiunea sa reală, exact ca şi când un medic s-ar afla în încăpere.

"Webex Hologram este un instrument important pentru inginerii, piloţii şi echipajele noastre, în procesul de reimaginare a sporturilor hibride şi de suport oferit echipelor noastre pe pistele din întreaga lume", a declarat Zak Brown, CEO McLaren Racing. "În loc să trimitem un tehnician la echipa de curse sau să explicăm procedurile prin imagini plate, cu ajutorul tehnologiei Hologram putem arăta imediat o componentă a motorului din orice unghi, putem transmite dimensiunea şi să oferim instrucţiuni despre asamblare şi utilizare, ca şi cum am fi acolo în persoană - economisind în acelaşi timp multe ore de călătorie."

Capabilităţi Webex Hologram:

Tehnologie imersivă, aflată deja în uz: Spre deosebire de experienţele de colaborare 2D şi virtuale existente pe piaţă astăzi, Webex Hologram oferă senzaţia de co-prezenţă datorită hologramelor foarte precise, în timp real, ale oamenilor. Pentru participanţi, experienţa devine mai interactivă şi mai realistă, spre deosebire de utilizarea avatarurilor. Acest lucru poate face o mare diferenţă în activităţile de training şi de soluţionare a problemelor.

Partajare de conţinut fizic şi digital: Cu Webex Hologram, prezentatorul poate partaja atât conţinut fizic, cât şi digital, care le permite utilizatorilor să lucreze împreună şi să colaboreze cu adevărat. De exemplu, în cazul unui producător auto, participanţii pot interacţiona cu un prototip fizic al unui vehicul care este prezentat prin intermediul experienţei AR (realitate augmentată), îl pot examina şi oferi feedback cu privire la motor şi şasiu. De asemenea, în timpul experienţei pot fi partajate randări sau alt conţinut digital.

Experienţă multi-dimensională pentru mai mulţi utilizatori: Suport pentru o experienţă de prezentare "1: many", care permite participarea de la distanţă a mai multor utilizatori. Fiecare utilizator are parte simultan de o experienţă multi-dimensională, spre deosebire de alte oferte care limitează utilizarea la vizualizări dintr-un singur unghi.

Compatibilitate: Webex Hologram este compatibil cu căştile AR din industrie, cum ar fi Magic Leap şi Microsoft HoloLens.

Webex Hologram va consolida şi mai mult Webex Suite, permiţând utilizatorilor care lucrează de la distanţă şi în sistem hibrid să se implice în experienţe interactive folosind căştile AR preferate. În ultimul an, Webex by Cisco a lansat pe piaţă aproximativ 1.000 de funcţionalităţi şi dispozitive noi şi continuă să inoveze cu noi tehnologii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb