Cisco organizează evenimentul global virtual Cisco Live

Comunicate de presă / 31 martie 2021

Cisco organizează evenimentul global virtual Cisco Live

Cisco organizează în perioada 31 martie-1 aprilie 2021 evenimentul global virtual Cisco Live!, la care participă peste 90.000 de clienţi şi parteneri, din peste 200 de ţări din întreaga lume, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Ne aflăm într-un moment unic, în care putem modela viitorul care se află înaintea noastră şi, pentru a face acest lucru, avem nevoie de tehnologia potrivită pentru a pune bazele unei fundaţii", a spus Chuck Robbins, preşedinte şi CEO Cisco. "Odată cu inovaţiile pe care le prezentăm săptămâna aceasta, clienţii noştri din întreaga lume vor putea să conecteze, securizeze şi automatizeze IT-ul în viitor şi, în acelaşi timp, să folosească tehnologia pentru a stimula un viitor incluziv pentru toţi."

Noutăţile Cisco Live!

Cisco redefineşte infrastructura de internet pentru un viitor incluziv: Digitalizarea rapidă şi 5G vor crea posibilităţi extraordinare pentru mulţi oameni, dar nu pentru toţi. Un viitor incluziv presupune transformarea reţelei care schimbă pentru totdeauna economia internetului. Cisco a vorbit despre strategia sa pentru Internetul viitorului, prezentând mai multe inovaţii în siliciu, optică, software şi sisteme care redefinesc reţelele.

Cisco Plus - strategia Cisco as-a-service: Clienţii au nevoie de mai multe opţiuni în ceea ce priveşte tipurile de soluţii pe care le cumpără şi modul în care le achiziţionează. Cisco a prezentat Cisco Plus, strategia prin care va oferi majoritatea soluţiilor din portofoliu ca serviciu, în timp. Cisco Plus simplifică practicile IT şi de achiziţii pentru a oferi clienţilor o viteză şi o agilitate mai mari. Oferă un consum flexibil în data center pentru reţea, putere de procesare şi stocare. Cisco a lansat, de asemenea, o ofertă extinsă SASE concepută pentru a ajuta clienţii să construiască o fundaţie SASE şi să treacă în viitor la un model as-a-service.

Cisco Secure prezintă viitorul fără parole - securitate simplificată: Consecinţele utilizării parolelor sunt bine cunoscute. Parolele sunt uşor de compromis şi greu de gestionat, costând organizaţiile miliarde de dolari anual. Cisco Secure a lansat autentificarea fără parole de la Duo, agnostică din punct de vedere al infrastructurii, care permite utilizatorilor să nu mai folosească parole şi să se conecteze în siguranţă la aplicaţiile cloud prin chei de securitate sau elemente biometrice. Autentificarea fără parole Duo face parte din platforma Cisco zero-trust, care oferă mai multe niveluri de monitorizare şi control pentru dispozitive şi comportamentele de utilizare, pentru a întări securitatea în momentul conectării.

Vizibilitate superioară la nivel de aplicaţii şi internet: Vizibilitatea dincolo de reţeaua organizaţiei este din ce în ce mai importantă, deoarece echipele tehnice accelerează adoptarea soluţiilor SaaS, internet şi cloud pentru strategiile de lucru hibride. Cisco a anunţat integrarea soluţiei ThousandEyes pentru internet şi cloud intelligence, cu portofoliul de switch-uri Cisco Catalyst 9000 şi Cisco AppDynamics Dash Studio, prezentând prima şi singura ofertă din industrie care asigură vizibilitate completă pentru reţelele enterprise şi cloud.

Cisco anunţă cea mai extinsă arhitectură SASE, care oferă protecţie completă de la terminale până în cloud: Accelerarea activităţii hibride şi tranziţia către cloud a sporit nivelul de complexitate al gestionării reţelelor şi al securităţii, suprafaţa de atac extinzându-se la nivel de utilizatori, dispozitive, aplicaţii şi date. Cisco simplifică operaţiunile de reţea şi securitate cu arhitectura extinsă Secure Access Service Edge (SASE), oferind posibilitatea de a achiziţiona toate componentele de bază într-o ofertă integrată, dar şi flexibilitatea de a trece rapid, în viitor, la un serviciu unificat pe bază de abonament. Cisco a prezentat, de asemenea, inovaţiile aduse platformei cloud SecureX, care oferă protecţie completă de la terminale până în cloud.

În a doua zi de la Cisco Live! vor fi prezentate mai multe noutăţi Cisco Webex, care se adaugă la cele 400 de funcţionalităţi recent lansate şi care vor ajuta oamenii să lucreze mai inteligent şi să-şi îmbunătăţească experienţa de lucru, dar şi noutăţi despre soluţiile Cisco Contact Center.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb