CÎŢU, DESPRE LEGEA PENSIILOR:  "Dragnea şantajează şase milioane de români să voteze PSD în 2020"

T.T.
Politică / 11 martie 2019

Florin Cîţu (Sursa foto: Twitter)

Florin Cîţu (Sursa foto: Twitter)

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, a acuzat, astăzi, pe pagina sa de socializare, că PSD foloseşte noua lege a pensiilor ca "instrument de şantaj" în schimbul votului pentru alegerile din 2020.

"Adio, pensii! Execuţia bugetară din 2018 manipulată şi plină de date false şi bugetul pentru 2019 tot la fel fundamentat pe date false. Doar execuţia fiscală arată venituri mai mici cu 3 miliarde decât cele planificate. Iar veniturile fiscale sunt la cel mai mic nivel din istorie, 15% din PIB. Atenţionările în legătură cu estimările guvernului pentru 2019 din partea CE şi a altor instituţii internationale. Scăderea perspetivei la Negativ de la Standard and Poors. Statul român nu mai are acces la imptrumuturi nici intern şi nici extern. Când reuşeşte să se împrumute o face scump şi de la fonduri de investiţii obscure cu acţionari din Rusia. Tentativă populistă de a repatria aurul în scopul de a-l vinde pentru a acoperi costul pensiillor speciale- 2 miliarde de euro pe an. Confiscarea banilor populaţiei care acum sunt administraţi în pilonul II de pensii. Acum două săptămâni a avut loc o întâlnire la care au participat doar aleşii lui Dragnea. Li s-a prezentat dezastrul din bugetul pentru 2019 şi riscurile asupra economiei. Atunci au fost avertizaţi şi in legătură cu decizia S and P de a schimbă perspectiva României la NEGATIV. Tot atunci au hotărât să-l pună pe Florin Georgescu să le trimită studiul de impact pentru OUG 114. Teodorovici deja ştia din 4 februarie de la şedinţa CNSM şi îl informase şi pe şeful lui direct, Vâlcov despre efectele devastatoare ale ordonanţei. Foarte important, Teodorovici nu a fost unul dintre aleşii lui Dragnea la acea întâlnire!", a scris, astăzi, liderul senatorilor PNL pe contul său de facebook.

Florin Cîţu susţine că legea pensiilor nu se va aplica de la 1 septembrie 2019, liderul PSD, Liviu Dragnea, folosind această lege pentru a şantaja 6 milioane de români să voteze PSD în 2020.

"Având în vedere riscul foarte mare ca România să între în incapacitate de plată spre sfârşitul lui 2019, la întâlnirea de joi, 7 martie, au hotărât: legea pensiilor NU SE APLICĂ nici de la 1 septembrie 2019! Folosesc această lege ca instrument de şantaj în schimbul votului pentru alegerile din 2020. În aceeaşi situaţie sunt şi anumite sporuri şi indemnizaţii care vor rămâne îngheţate la nivelul anului 2018. Dintr-o lovitură pierd bani peste 6 milioane de români. Români pe care Dragnea îi şantajează să voteze PSD în 2020.", a conchis Cîţu.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Mincinosule,mai te du la biserica la spovedanie!

    Catu de prosti pot fii unii... chiar sunt predestinati, altfel cum se explica faptul ca numele lor ne spune mereu cate ceva? Stapanii astora le-au suflat in ureche ca populismul e... cah!!! Nimic mai ”fake”. Fiind alesi de popor, politicienii au datoria de a-si tine promisiunile fata de popor, nu au obligatii fata de corporatii. (Asta e... corporatile nu au drept de vot.)

    1. corporatiile, desigur

    Dar cu băncile ce mai zici?Nu te sponsorizează mai mult ca sa plângi de mila lor.Ești un mincinos in toate lucrurile pe care le invoci.Argumentează nu arunca vorbe fara temei,astea nu sunt declarații politice ci declarații false pentru care se plătește cu închisoarea.

    Mate fripte, mergi la frizerie și tundete ca sperii lumea cu fata aia de maimuță nu ți mai lasă parul lung ciufulita le nu vezi ca fata aia care cere numai pumni nu te ajuta.Dute și nu mai minți atât de mult, nu vezi ca SCLAVUL DE ORBAN nu are succes cu minciunile, plângerile penale tea băgat la înaintare JALNICA SLUGA.

    1. Daca taceai filozof ramaneai...vad ca nici nu stii sa scrii...

    Catule,nu mai chitacai atatea minciuni!Stiu ca politica inseamna si minciuni,dar tu intrci masura .

    Florin Citu este un om deosebit. Un economist autentic. Un specialist cum rar a avut Romania.

    Ma bucur ca a intrat in politica si sper sa fie viitorul ministru de finante, dupa ce va cadea pesedeaua mafiota. 

    1. Consiliul fiscal al SRI avertizează și în acest an în privința depășirii țintei de deficit.

      An de an propaganda securistă molfăie aceleași și aceleași marote. 

      Asta e mesajul lui Catu personal.

    Ratingurile României sunt deocamdată staţionare, iar Legea Pensiilor nu e prevăzută să se aplice din... septembrie 2019, ci abia din 2021. ”Senatorul” ăsta nu ştie nici măcar să citească. Cel mai rău e că ”lucrează” cică ăn sistemul bancar. Vai de România dacă are bancheri ca Câţu!

    1. Câțu nu știe să scrie corect. Rămâne un pas mic până la analfabetism funcțional.

      Înainte de alegerile prezidențiale cind a fost ales Johanis.......am fost la tîrg la Osica....unde m am întîlnit cu un grup in care ptr început am văzut primarul local un vechi prieten al meu care m a văzut și el și ne am oprit ne am salutat.....si ......cînd mă uit mai atent.....lîngă noi sta unul mărunt cu mina întinsă ca sa l salut și pe el......i am întins politicos mina si ne am salutat la care ma intreaba: ma cunoașteți.....?

      Da.....sin teteti dl Orban.......La care imi pune următoarea întrebare : ......de unde vreti sa faceti cumpărăturile......din China sau din Germania.......? Am inteles aluzia și am zis.......de unde o fi......bani sa fie......!

      Acum cind ne apropiem de sfîrșitul mandatului lui Johanis .......l as întreba eu pe dl Orban......de unde vrei să faci cumpărăturile domnule......? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb