Ciuc Premium şi ALIAT susţin consumul moderat de alcool în spaţiile recreaţionale

F.A.
Comunicate de presă / 29 iulie 2013

Ciuc Premium lansează primul program de reducere a efectelor consumului excesiv de alcool (Harm Reduction) în spaţii recreaţionale din ţara noastră alături de ONG-ul ALIAT (Alianţa pentru Lupta Împotriva Alcoolismului şi Toxicomaniilor), informează un comunicat trimis redacţiei.

Astfel, între 31 iulie şi 4 August, participanţii la festivalul de muzică de la Padina pot vizita "Cortul de Chill ALIAT", amplasat în aria evenimentului, unde vor primi informaţii despre cum să consume alcool în mod responsabil, cum să evite consumul peste măsură şi să reducă posibilele efecte secundare ale consumului excesiv.

Eugen Hriscu, Director Ştiinţific al ONG-ului ALIAT, a declarat: "Festivalurile şi activităţile recreaţionale în general sunt asociate cu creşterea riscurilor asumate de participanţi în termeni de consum excesiv şi experimental. În România, ne confruntăm cu un deficit al serviciilor specializate dedicate prevenirii şi tratării consumului abuziv de alcool, prin urmare intervenţiile de sănătate publică în acest domeniu sunt necesare. Programul nostru de reducere a efectelor consumului abuziv de alcool iniţiat la Padina Fest reprezintă un pionierat pentru România şi suntem mândri să fim primul ONG românesc care îl implementează. Misiunea noastră este să îi învăţăm pe cei care merg la festivaluri să se bucure de experienţă în mod responsabil, să prevină şi să gestioneze posibilele efecte ale consumului abuziv de alcool".

"Misiunea noastră este să promovăm consumul moderat de alcool, prin toate comunicările. Ciuc Premium este berea oficială a Muzicii Live şi sprijină unele dintre cele mai mari evenimente muzicale din România. Astfel, credem că trebuie să exploatăm această oportunitate de a discuta cu consumatorii despre cum se pot bucura de muzica lor preferată, în mod responsabil. Suntem mândri să susţinem ALIAT în lansarea primului program de Harm Reduction organizat la un festival de muzică din România şi să purtăm un dialog responsabil cu consumatorii noştri", a precizat Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb