Ciucă: "E un model bazat pe investiţii şi modernizare"

I.A.
Politică / 21 aprilie 2023

Ciucă: "E un model bazat pe investiţii şi modernizare"

Premierul Nicolae Ciucă afirmă, astăzi, că România are nevoie de un nou model de dezvoltare economică, unul bazat pe investiţii şi modernizare, potrivit news.ro.

Premierul Nicolae Ciucă a scris pe Facebook astăzi: "România are nevoie de un nou model de dezvoltare economică şi doar prin colaborarea dintre mediul de afaceri şi autorităţi îl putem dezvolta. E un model bazat pe investiţii şi modernizare, astfel încât să creştem nivelul de trai al românilor. Acesta este mesajul pe care l-am transmis astăzi în cadrul conferinţei din Caravana Antreprenorială, organizată de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali".

Potrivit acestuia, mediul de afaceri românesc are un potenţial enorm, care încă nu este valorificat la adevărata sa dimensiune.

Premierul a mai transmis: "I-am încurajat pe antreprenorii prezenţi astăzi la Braşov să depăşească perimetrul judeţean, naţional şi să devină jucători internaţionali. Ştiu foarte bine că pentru asta au nevoie şi de sprijinul nostru şi îi asigur că îl au pe deplin. Prin susţinerea mediului de afaceri, Partidul Naţional Liberal ţinteşte şi creşterea clasei de mijloc, a acelor români care să poată beneficia de acces la educaţie şi sănătate în condiţii bune".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. ....auzi din partea lui Ciuca.....model NOU de dezvoltare a Ramaniei.....''modernizare si investitii''...Zau ...asta ne crede prosti..parca am fi coborat acum din copaci....Ciuca ... cred ca de abia acum isi da seama de rolul de investitie intr-o societate. PS. Mare-i gradina Domnului.

    1. ...din nefericire acestea sunt persoanele pe care le avem la conducere

      DOMNULE GENERAL NICOLAE CIUCA. ATATA timp cat romania o sa fie condusa de un GUVERN plin in totalitate cu EUNUCI,care nu mai reprezinta INTERESELE ROMANIEI si ROMANILOR ci PAZESC HAREMUL devenit ROMANIA luata in STAPANIRE de noii STAPANI EUROPENI si nunumai,cred ca MODERNIZAREA visata de dumneavoastra va avea loc la PASTELE CAILOR sau cand STAPANII vor avea interesul ca ROMANIA sa mai progreseze putin. Credeti domnule general ca romanii intregi la minte mai cred ca ROMANIA este un STAT SUVERAN.? Ca sa fie clar de ce spun acest lucru,am sa va dau cateva exemple de ce ROMANIA este condusa din afara. Sa lum doar trei exemple care arata acest lucru. Intrarea Romaniei in SENGHEN,,a fost STOPATA BRUTAL de toata EUROPA COMUNITARA prin MANA AUSTRIEI,care cica Romania este o PLACA TURNANTA a INVADARII OCCIDENTULUI de catre REFUGIATII din tarile ARABE,desi iNVADAREA a fost AGREATA de GERMANIA careia ii trebuia si inca ii mai trebuie FORTA de MUNCA IEFTINA. Bine ca AUSTRIA ,nu ia TRATAT ca REFUGIATI si pe ROMANII plecati in PANDEMIE la CULES de SPARANGHEL in GERMANIA. Apoi,odata cu ATACAREA UKRAINEI de catre RUSIA,ROMANIA,prin VREREA mai marilor EUROPENI si nu numai,a devenit o ANEXA a UKRAINEI. Desi ROMANIA si ROMANII au de suferit cel mai mult de pe urma acestui razboi. SIMPLU. Cu PRETUL DISTRUGERII DELTEI DUNARII,o BOGATIE NATIONALA , DELTA nostra o sa devina in timp o MLASTINA. VINOVAT,este ministrul GRINDEANU. Apoi ,intrarea CEREALELOR ukrainiene in romania,fara a plati taxe vamale si fara nici un control,a dus la PIERDEREA STATULUI ROMAN a miliarde de euro prin netaxarea vamala a acestora. CULMEA,o parte insemnata a intrarii pe teritoriul ROMANIEI a acestor cereale MODIFICATE GENETIC,au ramas in ROMANIA,imbolnavind animalele noastre care le consuma si chiar si romanii. DE VINA,este ministrul DAEA,un fel de SUCA in GUVERN. DOMNULE GENERAL,daca doriti DEZVOLTAREA ROMANIEI,iesiti din POZITIA CULCAT si reveniti la POZITIA NORMALA a unui OM. Asa ca ,mai incet cu aceste VISE,ca STAPANII,or sa va SCHIMBE daca mai umblati cu astfel de CIMILITURI.!

      Generalul nu sta in pozitia culcat.Sa-ti fi clar.El sa in poztia ghiocelului asa cum sta un racan in fata caprarului .

    investitie in falcute si burtica,e ceea ce ne permitem cu un cos, atat,atat de ieftin!

    restul,e greu,atat de greu,sa comasam judetele,sa mai trimitem taietorii de frunza acasa,sa nu mai cumulam pensiile nesimtite cu salarii la fel de nesimtite,e grele problemele,doar Teodosie de la CT ne mai poate ajuta cu ruga lui si lumina sfanta venita din adancurile marii! 

    1. Credinciosule,crezi tu in minuni dumnezeiesti? Crezi tu ca exista pe lume o putere sa determine politicienii sa trimita acasa functionarii din 20-25 judete?Tu nu stii cine sunt aia? Aia conduc.Asa cm pe timpuri se scanda:cadrele conduc.Cadrele de pe timpuri si-au lasat mostenire conducerea tarii.Ce ne-amface noi fara ele? I-ti spun eu :am cadea la mana altor cadre.Vorba canteculul :Noi suntem romani...(pe veci...sclvi) Blestem dumnezeiesc.

    Acest moment de mare turbulenta geopolitica si economica a produs scaderea preturilor activelor plus a fortat iesirea din piata din Romania a unor afaceri supuse sanctiunilor . Daca antrepenorii locali romani chiar adera la aceasta initiativa a premierului ,pot participa sa cumpere unele active foarte bune la discount mare ,de ex Lukoil, din Romania care vrea sa vanda . Capitalul romanesc a mai crescut ,statul poate sa i ajute cu garantii sau facilitati ulterioare ,deci capitalul romanesc ar trebui sa arate si initiativa ,nu numai sa astepte granturi sau finantari de la stat . Daca nu vor face asta ,activele cu valoare reala din economie ajung iar in mana unor afaceristi straini ,preponderent din Orientul Mijlociu sau sud estul Europei ,si sa nu auzim atunci plangeri de la capitalistii romani ca au fost devansati de altii (eventual pierd si ce au ). Vedem cum tari din proximitate fac planuri de expansiune si de acaparare a pietei energiei din Romania : sa cumpere capitalul romanesc in acest camp de perspectiva !

    Ciuca,eti omul nepotrivit la locul nepotrivit.Din dirijorul soldateilor ai ajuns marioneta tuturor neavenitilor din partidele la guvenare. Ai ajuns la guvernare ca regele broastelor din fabula lui Fontaine.

    1. Mai e ceva,vor sa arate poporului ca ei sunt gata sa se sacrifice pentru tara acum...doar ca ei au venituri si averi cumulate ce le permit sa traiasca bine mersi inca cateva vieti,pe cand oamenii simpli ,loviti si in 2008 prin reducerea salariilor cu 25% pe vremea regimului Basescu(Boc a reaparut acum, laudand masura de atunci,crede ca lumea a uitat cum se imbogatea gasca din PDL acum PNL din tunurile financiare nenumarate si nedecontate nici pana azi,iar populatia murea de foame,mai tineti minte expresia cu ,,cocosarea",bine ca PDL-lul traia in lux) traiesc de pe o zi pe alta la venituri de 2500-3500 lei pe luna...Sa se sacrifice doar ei,cei care decid aceste masuri aberante,dar sa li se ia retroactiv pe minim 10ani in urma,n-au oricum nicio problema cu asta,pot trai linistiti in lux ,ei si urmasii lor desigur...

    MAI MĂNÂNCĂ ... ȘI DUTE LA ... CULCARE ! ÎN CURÂND SUNĂ STINGEREA ! ...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb