Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei atrage doi noi chiriaşi şi atinge un grad de ocupare de 70%

Comunicate de presă #Construcţii / 22 aprilie 2021

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei atrage doi noi chiriaşi şi atinge un grad de ocupare de 70%

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5, dezvoltată de compania Akcent Development în centrul Capitalei şi administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox, a atras doi noi chiriaşi, atingând un grad de ocupare de 70%, conform unui comunicat remis redacţiei.

Noii chiriaşi sunt OTOTO Store, o cafenea si magazin ce comercializează o gama largă de branduri independente, ce includ cafea de specialitate, produse alimentare, cosmetice, cărţi şi produse de îngrijire a casei şi in-tech, o companie ce proiectează mobilitatea viitorului, dezvoltând soluţii inovatoare pentru sectorul automotive şi al mobilităţii inteligente. Cei doi chiriaşi au închiriat o suprafaţă cumulată de 780 metri pătraţi, alăturându-se în clădire unor companii de consultanţă financiară, PR şi marketing sau construcţii.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: "Ţinând cont de faptul că Mendeleev Office 5 este o clădire finalizată în primul trimestru al anului 2020, la debutul pandemiei, ne putem declara mulţumiţi de faptul că imobilul a reuşit constant să atragă noi chiriaşi. Ne bucurăm să putem oferi un spaţiu modern, cu multiple facilităţi, în centrul Capitalei, clădirea fiind uşor accesibilă din toate zonele oraşului atât cu maşina, cât şi cu numeroase mijloace de transport în comun."

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, ce revitalizează o zonă istorică a oraşului, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Clădirea beneficiază de acces facil la transportul public, staţia de metrou Piaţa Romană şi numeroase linii de autobuz fiind situate la 5 minute de mers pe jos, zona fiind totodată recunoscută pentru oferta variată de restaurante, cafenele, hoteluri, spaţii culturale şi centre medicale.

Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată şi cu facilităţi pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică. Designul clădirii facilitează accesul luminii naturale, iar faţada exterioară filtrantă de culoare aurie se încadrează în profilul zonei. Proiectul include tehnologii inteligente integrate, sistem de climatizare hibrid conceput şi integrat arhitectural, iar terasele de la etajele 3 şi 8 stimulează creativitatea chiriaşilor, oferind o vedere panoramică asupra centrului Bucureştiului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb