Clienţii "Media Galaxy" vor putea beneficia de ofertele de servicii şi terminalele Orange

A.S.
Ziarul BURSA #Companii / 3 decembrie 2004

"Vom vinde prin Media Galaxy ultimele noastre produse, cele mai noi din punct de vedere tehnologic. Consider că acest parteneriat este foarte important pentru Orange", a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, Yves Gauthier, Director Comercial Orange Romania.

În urma încheierii acestui parteneriat, Media Galaxy şi Altex devin singurele reţele de pe piaţa de retail unde clienţii pot achiziţiona pachete şi terminale GSM prin credit de consum, doar pe baza buletinului de identitate. Achiziţionarea unui terminal GSM, cu sau fără abonament Orange, se înscrie în limita de 20,5 milioane lei prevăzută pentru acest serviciu financiar lansat de Altex la finele lunii octombrie. "Colaborarea cu Orange este răspunsul firesc la cerinţele consumatorilor, care cheltuiesc circa 200 de euro pentru achiziţionarea unui terminal GSM, lucru posibil mai ales dacă există un sistem de finanţare avantajos", a afirmat Costin Soare, director de marketing şi vîn-zări la "Altex".

În prezent, în România, 5% din posesorii de GSM îşi schimbă telefonul mobil la şase luni, 18% la un an şi 40% în maxim doi ani, ceea ce face ca această piaţă să fie în creştere continuă.

Potrivit preşedintelui "Altex", Dan Ostahie, piaţa produselor albe (electronice şi electrocasnice) a scăzut, în acest, an cu 5-10% faţă de 2003, însă componenta de IT&C a înregistrat o creştere de peste 50%. Pentru acest an, conducerea "Altex" cifrează ponderea componentei de IT&C la peste 15% din cifra totală de afaceri a companiei.

Media Galaxy lansează, cu ocazia parteneriatului, cîteva oferte unice pentru telefoane mobile. Astfel, modelele Motorola C116 şi Siemens A52 pot fi achiziţionate cu 2,399 milioane lei, iar telefonul Samsung C110 cu ecran color, disponibil exclusiv în Media Galaxy, poate fi achiziţionat cu 4,999 milioane lei. În premieră, modelul Samsung X120, primul telefon din lume cu ecran OLED cu 65.000 de culori este disponibil la preţul de 7,499 milioane lei. Aceste preţuri includ TVA şi sunt valabile fără conectare. Ofertei de terminale i se adaugă o gamă foarte variată de accesorii, fie originale, fie aparţinînd brandului exclusiv Media Galaxy - Cellularline, ce conţine 300 de repere pentru majoritatea modelelor de telefoane existente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb