CLOTILDE ARMAND, DESPRE PROTESTUL DE LA METROU: "Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou"

S.B.
Miscellanea / 26 martie 2021

"Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou"

"Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou", a reacţionat vineri dimineaţa primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, după declanşarea protestului spontan de către sindicatul de la metrou care în urmă cu o zi a fost somat de conducerea Metrorex să dezafecteze spaţiile comerciale pe care le deţine în staţii, informează Hotnews.

"Şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou. Cei care blochează metroul bucureştean şi se joacă cu destinele oamenilor trebuie să răspundă în faţa legii. Asemenea gesturi de şantaj sunt de netolerat", a declarat Clotilde Armand.

Şi Primarul Sectroului 2, Radu Mihaiu a reacţionat vineri dimineaţa, declarând că "un oraş întreg suferă acum în trafic fiindcă şefii de la sindicat nu mai pot face şi ei un ban necinstit de pe urma spaţiilor Metrorex".

Greva spontană de la metrou declanşată vineri dimineaţa de câţiva sindicalişti care au coborât pe şine în subteran reprezintă "o acţiune ilegală care dă peste cap viaţa unui întreg oraş", a declarat şi ministrul Transporturilor Cătălin Drulă.

"O firmă, un sindicat vor neapărat să căpuşeze Metrorex în linişte, în continuare. Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi", a reacţionat Drulă.

---

Circulaţia metrourilor a fost blocată vineri dimineaţă din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor, care au coborât în tunel, la staţia PiaţaUnirii, pe calea de rulare, şi au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex, care precizează că din cauza acestei acţiunii, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune.

Conform Metrorex, deşi afirmă că au o listă de revendicări, sindicaliştii au refuzat orice dialog. Sindicaliştii s-au aşezat pe şine şi scandează "Demisia!".

Protestul are loc la o zi după ce conducerea Metrorex a dat ca termen limită data de 2 aprilie pentru eliberarea spaţiilor comerciale de la metrou, administrate de firma sindicatului, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Asta este mostenirea lasata de PSD: jafuri, hotii, mafii, paragina, nepotisme, trafic de influenta si multe altele.

    1. S-a unflat ranza in ei de bine ce o duc.Nu e vina PSD pentru ce fac ci imita exemplu dat de manifestatiile neautorizate din timpul guvernarii PSD,Au inteles ca in Romanica prin forta si tupeu se poate orce,inclusiv indepartarea unui guvern numit de o majoritate parlamentara.Mergand asa mai departe ajungem la anarhie.Minusculele grupuri ce manifesta acum se vor coagula si vor fi tot mai puternice.Justitia a bagat spaima in jandrmerie ,in curand un 10 august se va repeta si consecintele vor fi mult mai dure.Va incepe razboiu romano-roman iar prietenii nostri se vor bucura.AU REUSIT IN CE SI_AU PROPUS.INvestiti inRomania a fost rentabila,po sa culeaga roadele.

      Asta e mostenirea lasata de lis, halaicu, ciorbea, basescu, videanu...comparati cum arata Bucurestiul dupa ciuma galben-portocalie deci pana sa vina Oprescu si Firea si cum arata acum...Securistii lui basescu care erau preocupati doar de borduri, panselute si sa-si dea case. Toate tunurile imobiliare au in spate securisti "da dreapta", care s-au improprietarit cu toate parcurile din Bucuresti. In 30 de ani, "harnicii" astia de Bucuresteni nu au fost sa faca o linie de metro suprateran care sa lege Bucurestiul de Otopeni. A trebuit sa vina PSD si Firea sa fie facuta. La fel Stadionul National, pasajele, etc.

      Esti IDIOT !!!

      CORECT !

      ADEVARAT !

      Asa se intampla cand Romania este condusa de un GUVERN format din NEOMARHXISTI IDIOTI care au dus TARA in SAPA de LEMN si HAOS.Tara nu poate fi condusa de un GUVERN TREI IN UNU ca si un renumit DTERGENT. Conflictul a fost creat de Ministrul IDIOT DRULA asa cum alt IDIOT Ministrul Sanatatii a creat HAOS in sistemul medical iar PRIMARI USR-PLUS(o HOARDA de IDIOTI),fara cetatenie Romana si fara Scoala,au castigat alegerile cu FURATUL VOTURILOR cu RUCSACII. Ce ziceti,domnul IOHANNIS are vreo VINA,aducand in GUVERN aesti TRADATORI de TARA si IUBITORI de IUDA.?

      De fapt sunt mai nashpa, nu doar neomarxisti, sunt bolsevici borâţi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb