Clotilde Armand solicită premierului să demită conducerea RA APPS din cauza situaţiei create la Hotelul Triumf

A.P.
Politică / 25 aprilie 2021

Clotilde Armand solicită premierului să demită conducerea RA APPS din cauza situaţiei create la Hotelul Triumf

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat premierului Florin Cîţu să demită conducerea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS), invocând situaţia "revoltătoare" în care se află Hotelul Triumf, potrivit Agerpres.

"Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperişul Hotelului Triumf. În luna ianuarie, RA APPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: 'RAAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu'. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există", a scris Armand, duminică, pe Facebook.

Ea a adăugat că a semnalat, în ultimele patru luni, situaţia "revoltătoare" a Hotelului Triumf şi faptul că această clădire monument istoric se degradează zilnic "din cauza nepăsării conducerii RA APPS".

"Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri şi să demită conducerea RA APPS pentru că distruge cu bună ştiinţă un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Aşa nu se mai poate", a transmis Clotilde Armand.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. pe cand solicitarea de a se reconstrui mai repede catedrala din Paris?

    ...

    ... ca e de toata jena ce se intampla acolo. Cladirea (si locul) acela au un potential urias de a deveni hotelul #1 din Romania, mult peste Athenee Palace, sau Marriott, sau oricare altul. Daca s-ar vinde "pe bune", cred ca ar valora mult peste 150 de milioane de euro exact in starea in care e acum.

    In loc de asta, sau de orice altceva constructiv, pare sa se aplice metoda clasica - il lasa sa se distruga pana devine irecuperabil, dupa care se ridica din umeri, asta e, asa a fost sa fie, asa i-a fost scris, deci hai sa punem de-un complex imobiliar. Aproximativ peste drum de Triumf e o cladire mai mica, superba candva, care, tot asa, e lasata in paragina si se darama incet-incet, an de an. Imediat dupa Arcul de Triumf, pe dreapta cum mergi spre centru, in spatele sediului haimanalelor lui Tariceanu, e deja o buna bucata de teren unde tactica mentionata a dat rezultate si unde se construieste in draci (si cu autorizatiii dubioase, din cate-am inteles - de vreo 2-3 ani. Orasul asta se cocalarizeaza pe zi ce trece. Scapa cine poate. 

    1. guvernul romanieie nu are timp de fleacuri!

      cotrocenii nici atat 

      as ca mafiotii din zonele crepusculare: pe ei si pe mama lor! 

      traiasca furtul "legal" din Romania 

      prostilor care munciti pe doi lei si o "ciunga" nu uitati sa va platiti darile....

      evident catre statul mafiot reimprospatat! 

      RAPPS este o gaura neagra care inghite fonduri fara sa se vada ceva, care slujeste interese si care este infestata de tot felul de animale dubioase dar nici un personaj politic nu a trimis vreo comisie de ancheta sau vreo curte de conturi ca sa-i verifice . Ma indoiesc ca solicitarea primarului va avea ecou.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb