Clubul de Presă îi cere lui Marcel Ciolacu să dispună revocarea măsurii abuzive! PSD, lovitură împotriva libertăţii de expresie

Sorin Rosca Stanescu
Politică / 17 ianuarie

Sorin Rosca Stanescu

Marţi, 16 ianuarie 2024, conducerea Partidului Social democrat a ales să se solidarizeze cu ministrul Sorin Grindeanu, care a fost în ultima vreme criticat intens de transportatori şi fermieri, punctele acestora de vedere fiind preluate de întreaga presă, dar dezbătute mai intens în platourile televiziunii de ştiri Realitatea Plus.

Printr-o decizie fără precedent în istoria recentă, PSD a decis ca, în plin an electoral, în care vom avea patru runde de alegeri, membrilor acestui partid să le fie interzis să mai apară pe platourile respectivei televiziuni de ştiri, iar miniştrii nu au voie să răspundă la întrebări pe care le adresează cetăţenii prin intermediul reporterilor TV.

Clubul de Presă consideră acest act un atac extrem de grav la adresa libertăţii presei şi îl somează pe domnul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, să ia măsurile necesare pentru a revoca de îndată această măsură abuzivă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. pe jumatate adevarat . libertatea de exprimare nu inseamna si minciuni . de ex acest post de asa zis stiri , spunea ca Umbrarescu , asfaltatorul , a omorat un preot ! ? un ex la intamplare .

    SRS-ule degeaba te arunci la gatul "presedintelui psd" Ciolacu, daca "prim-ministru" al guvernului Ciolacu are alte interese si acum a luat singura masura corecta de cand respira pe acest pamant...

    Nu cred ca exista vreo decizie aprobata in PSD prin care sa se restrictioneze accesul cuiva sau aparitia cuiva la TV. O astfel de decizie trebuie luata in forurile statutare ale PSD nefiind o decizie de Presedinte .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb