CNADNR vrea să cheltuie 13 milioane de euro pentru marcaje rutiere

P.B.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 22 septembrie 2015

CNADNR vrea să cheltuie 13 milioane de euro pentru marcaje rutiere

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) îşi continuă campania prin care scoate la licitaţie contracte pentru diferite lucrări, ce urmează să fie realizate cu bani publici, iar de această dată a anunţat că vrea să cheltuie 57 de milioane de lei (circa 13 milioane de euro) pentru marcaje rutiere pe drumurile pe care le administrează.

Potrivit informaţiilor publicate pe Serviciul Electronic de Achiziţii Publice, compania va atribui, în urma unei licitaţii deschise pentru "preţul cel mai scăzut", contractul de "Marcaje rutiere executate în strat gros - Produse plastice aplicate la rece" - pentru reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale - Lot 1 - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, respectiv Lot 2 - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 24 de luni de la data atribuirii contractului, proiectul urmând să fie finanţat de la bugetul de stat şi din venituri proprii.

Anunţul publicat de CNADNR pe SEAP mai arată că firmele care doresc să participe la licitaţia deschisă îşi pot depune ofertele până pe data de 4 noiembrie 2015.

Compania a atribuit mai multe contracte, prin licitaţie, pentru diferite lucrări de reparaţie a şoselelor din reţeaua rutieră locală. Unul dintre ele, în valoare de circa 1,43 milioane de euro, a fost acordat pentru lucrări de reparaţie a unor drumuri din jurisdicţia Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj - Secţia de Drumuri Naţionale Zalău. De asemenea, CNADNR a mai acordat un contract de 3 milioane de euro pentru lucrări de "întreţinere periodică" la o porţiune din Autostrada A3, aflată în administrarea DRDP Cluj. Totodată, alte contracte au mai fost atribuite, în urma unor licitaţii deschise pentru "preţul cel mai scăzut", pentru lucrări similare în judeţele Gorj, Dolj şi Mehedinţi, valoarea lor cumulată fiind de 16 milioane de euro.

Compania susţine că, în urma evaluării stării tehnice a drumurilor, circa 61% dintre ele au durata de serviciu expirată, pentru care este necesară efectuarea unor lucrări de întreţinere periodică şi reparaţii curente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb