CNBC: Bill Gates subliniază importanţa de a convinge publicul să facă vaccinul, odată ce va fi disponibil

A.P.
Miscellanea / 29 iulie 2020

BILL GATES

BILL GATES

Filantropul miliardar Bill Gates a declarat că medicamentele pentru tratarea covid ar putea reduce rata de deces substanţial în acest an, dar un vaccin va fi crucial pentru readucerea în societate a unui sentiment de normalitate, scrie cnbc.

El a spus, la cnbc: "Putem vedea beneficiul terapeutic al medicamentelor aproape imediat după diagnosticare. Deci, cred că există o şansă bună să avem o reducere a ratei de deces până la sfârşitul anului, cu combinarea noilor instrumente de tratament."

Co-fondatorul şi co-preşedintele Microsoft a declarat că Remdesivir a fost unul dintre tratamentele de frunte în cercetarea terapeutică. Remdesivir este un medicament antiviral de la Gilead Sciences, care s-a dovedit a reduce riscul de deces la pacienţii cu Covid-19 cu 62%, comparativ cu îngrijirea standard.

Gates a spus că există alte două antivirale pe care oamenii de ştiinţă le analizează, care pot fi administrate oral în loc să fie injectate cu un IV, cum este tratamentul cu Remdesivir.

Fundaţia Bill şi Melinda Gates a anunţat în februarie că va dona 100 de milioane de dolari pentru eforturile de cercetare şi tratament pentru coronavirus.

În iunie, fundaţia s-a angajat la o donaţie suplimentară de 1,6 miliarde de dolari, pentru vaccinul Gavi.

Chiar dacă aceste noi terapeutice vor ajuta în mod semnificativ pacienţii cu coronavirus care suferă de simptome severe, el a spus că "nu ne va conduce înapoi la normalitate".

Mai multe companii farmaceutice şi-au testat potenţialele vaccinuri în studiile clinice, iar altele au intrat în studii umane prea târziu pentru a obţine aprobarea de reglementare înainte de sfârşitul anului 2020, detaliază cnbc.

Producătorul american de medicamente Pfizer şi compania germană de biotehnologie BioNTech au anunţat luni începerea studiului uman.

La începutul acestei luni, aceştia au spus că unul dintre cei patru candidaţi ai lor la vaccin a produs anticorpi neutralizanţi, ceea ce cred că este necesar pentru a dobândi imunitate la virus.

Săptămâna trecută, Pfizer şi BioNTech au primit 1,95 miliarde de dolari finanţare de la guvernul SUA pentru a produce şi livra 100 de milioane de doze de vaccin.

Moderna, o altă companie farmaceutică importantă în cursa pentru dezvoltarea unui vaccin, a anunţat luni, de asemenea, că a primit o finanţare suplimentară de la guvern de 472 de milioane de dolari. Compania a primit 483 de milioane de dolari de la agenţia federală în aprilie.

Gates a spus marţi că este "entuziasmat de toate vaccinurile pe care SUA le-a finanţat".

Miliardarul a subliniat, de asemenea, importanţa de a convinge publicul să ia vaccinul, când acesta va fi disponibil. El a spus că oficialii din domeniul sănătăţii trebuie să trimită mesaje clare că FDA (Food and Drug Administration) urmează procesul de siguranţă profesională.

Gates a recunoscut că este "îngrijorat", dar nu este surprins, că oamenii sunt reticenţi de eficacitatea şi siguranţa primului vaccin contra coronavirusului.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu-i mai iese biznisu' dacă lumea refuză să-l facă?

    1. NUUUU, are probleme cu Dumnezeu ! Poate-l cheama mai repede ca a facut destule multe si bune pe pamint !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb