COCKTAIL HOLIDAYS: 40% din totalul locurilor disponibile pentru sezonul estival, vândute

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 20 mai 2016

40% din totalul locurilor disponibile pentru sezonul estival, vândute

Zakynthos, cea mai căutată destinaţie

Până la 1 mai au fost vândute peste 40% din totalul locurilor disponibile pentru sezonul estival, potrivit agenţiei de turism Cocktail Holidays. Numărul românilor care au rezervat pachete turistice, în perioada de early booking (ianuarie-aprilie 2016), a crescut cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit agenţiei.

Din datele Cocktail Holidays a reieşit că cea mai căutată destinaţie, în perioada de early booking, a fost Zakynthos, staţiune din Grecia. Preţul mediu al unui pachet turistic în această destinaţie a fost de 585 de euro.

Dan Goicea, director general adjunct Cocktail Holidays, a declarat: "Tarifele cele mai bune pe care le oferim turiştilor sunt disponibile în perioada de Early Booking, de aceea am recomandat întotdeauna ca rezervările să se facă în acest timp. Remarcăm faptul că românii au înţeles acest lucru şi tot mai mulţi îşi rezervă vacanţa cu câteva luni înainte de plecare, trendul fiind unul ascendent. Suntem convinşi că în 2017 vom avea un număr şi mai mare de turişti care îşi vor cumpăra vacanţa în Early Booking, nu doar pentru a beneficia de cele mai bune tarife disponibile, dar şi pentru a avea acces exact la unităţile de cazare pe care şi le doresc".

Pentru acest sezon estival au fost lansate trei noi destinaţii pe Grecia - Lefkada, Parga şi Sivota, pentru care, până la 1 mai, erau contractate deja aproape jumătate din locurile disponibile.

"Este primul an în care avem în ofertă aceste destinaţii şi deja s-au vândut 45% dintre locurile disponibile pe charterele noastre. Tot destinaţii noi pe charterele acestei veri sunt Algarve şi Split. Ambele sunt în topul preferinţelor turiştilor noştri, mai ales că pachetele cu avionul pornesc de la 589 de euro pentru Portugalia şi 566 de euro pentru Croaţia, tarife cu toate taxele incluse", mai spune Dan Goicea.

În perioada de Early Booking, valoarea medie a pachetului vândut a fost de 650 de euro, iar cel mai scump contractat a fost de 11.000 de euro, fiind vorba de un sejur pentru patru persoane în Mykonos, în plin sezon estival.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb