Colliers International administrează birourile Vox Technology Park

M.F.
Miscellanea #Construcţii / 13 noiembrie 2018

Colliers International administrează birourile Vox Technology Park

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International a fost desemnată, la începutul acestui an, să administreze proiectul de birouri Vox Technology Park din Timişoara, asigurând servicii de property management, de la managementul relaţiei cu chiriaşii, la supervizare operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi Redacţiei noastre.

Proiectul a fost finalizat la începutului anului 2018 şi are o suprafaţă închiriabilă de 26.600 de metri pătraţi, fiind dezvoltat de către Vox Property Group în urma unei investiţii de 30 de milioane de euro. Vox Park oferă facilităţi precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicaţie care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoaşterii faciale sau a amprentei, dar şi avantaje competitive pentru angajaţi, ca spaţii şi duşuri pentru biciclişti, food court şi sală de fitness, spaţii comerciale şi de servicii. Printre chiriaşii Vox Technology Park se numără: Recensio Nobilis, Data Group, Puppet Labs, Kilometro Zero, Saima Group, Nis Petrol şi Le Manoir, se mai arată în comunicatul companiei.

Recent, proiectul a primit premiul secţiunii Arhitectura Construcţiilor Publice în cadrul Bienalei Naţionale de Arhitectură, devenind primul proiect imobiliar de mari dimensiuni care primeşte cea mai înaltă distincţie din partea Uniunii Arhitecţilor din România. Vox Technology Park este primul proiect imobiliar din Timişoara care obţine certificarea internaţională pentru clădiri sustenabile BREEAM Interim cu calificativul Excellent, cu un punctaj de 85,59%, acesta fiind cel mai mare punctaj acordat vreodată în România unui proiect imobiliar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb