Comisia Europeană a autorizat noile vaccinuri anti-COVID-19 recomandate de EMA

F.D.
Internaţional / 2 septembrie 2022

Comisia Europeană a autorizat noile vaccinuri anti-COVID-19 recomandate de EMA

Comisia Europeană a autorizat două vaccinuri anti-COVID-19 care au fost adaptate pentru a oferi protecţie împotriva Omicron, varianta virusului SARS-CoV-2 devenită dominantă în această perioadă în Europa, a anunţat comisarul european pentru Sănătate, Stella Kyriakides, prin intermediul unui mesaj publicat astăzi pe Twitter, informează DPA, potrivit Agerpres.

Anunţul a fost făcut la doar o zi după ce Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a aprobat aceste vaccinuri adaptate, care au fost produse de alianţa Pfizer-BioNTech şi compania Moderna.

Comisia Europeană a luat decizia de a autoriza cele două vaccinuri la câteva ore după recomandarea formulată de EMA, a precizat Stella Kyriakides.

"Alte autorizări ar trebui să urmeze în scurt timp, pentru a începe campaniile de vaccinare în statele membre", a adăugat ea, vineri.

În comunicatul publicat joi, Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA), al cărei sediu se află la Amsterdam, a făcut următoarele precizări: "Aceste vaccinuri sunt versiuni adaptate ale vaccinurilor Comirnaty (produs de Pfizer-BioNTech) şi Spikevax (produs de Moderna) pentru a combate subvarianta BA.1 de Omicron, pe lângă tulpina originală de SARS-CoV-2".

Deşi subvarianta BA.1 înregistrează o scădere a răspândirii sale, inclusiv în Germania, autorităţile sanitare europene consideră că noile vaccinuri vor oferi o protecţie mai bună (în comparaţie cu vaccinurile iniţiale - n.r.) şi împotriva subvariantei BA.5, în prezent dominantă în Europa, potrivit Centrului European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC) .

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Aviz amatorilor care vor sa-si incheie rapid socotelile cu viata! Din acest punct de vedere, dozele astea sunt extrem de eficiente!

    1. Ce eficienta la incheiat rapid socotelile cu viata ca si alealalte le-ati laudat si au fost apa de ploaie, mai multi au dat coltul aia nevaccinati.

      Ce vorbesti, Frantz? Mai lasa mass-media vanduta damboviteana si afla de pe Internet de o explozie de morti subite(crestere de 300% fatza de perioada de dinaintea Plandemiei), toate la persoanele vaccinate! Practic, vaccinatii poarta o ”bomba cu ceas” in sangele lor, iar cand le vine ceasul, pierderea cunostinte(in cazurile usoare) sau moartea sunt instantanee! Imi pare rau de ei, mai ales ca am si eu persoane foarte apropiate care au facut prostia asta fara margini, desi le-am spus sa n-o faca! Avem de a face cu un Genocid la scara globala!

      Si in cifre absolute cu cat zic sursele alea obsure de pe Internet ca a crescut explozia de morti subite? Inainte a fost una si acum sunt trei? Daca n-a crapat inca nici unul dintre prostii fara margini ce iti sunt apropiati se pare ca genocidul asta ori nu exista ori nu are efect la romani.

      Sunt satul de sofisme dintr-astea ca ale tale, specifice celor injectati din convingere! Oricum, am observat la majoritatea injectatilor(nu-i pot spune vaccinare, pt ca este de fapt o modificare genetica a individului), ca desi li se pun in fatza surse extrem de credibile ca laureatul premiului Nobel pt virusologie, Luc Montagnier sau inventatorul tehnologiei ARN, Robert Malone, tot nu cred, fiind exact ca fariseii din Iudeea, carora Hristos le spunea: "Ochi aveți și nu vedeți, urechi aveți și nu auziți"!

      Esti satul, nu mai vrei sa salvezi lumea? Asta e, macar ai incercat.

      Nu sunt Superman ca tine!

    The Time: Omicron Boosters Are Coming, But They Weren’t Tested on People. Here’s What You Need to Know

    Given the short time they had to develop the shot, however, the data only included information on the safety and efficacy of the booster in animals. Human studies are planned and will be ongoing even if the FDA and CDC decide to authorize the shots and the government starts distributing them. The FDA has also decided to review the animal study data without consulting its advisory committee again. 

    That has vaccine experts divided. 

     

    Iar avem "vaccinuri" netestate.

    1. insuficient testate, in opinia unora.

    au gasit tot felul de explicatii pentru moarte subita mai puti la tineri sportivi care fac control medical regulat . singurul numitor comun la ei este vaccinul .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb