Comisia naţională de vaccinare din Austria recomandă administrarea celei de-a patra doze de vaccin anti-COVID-19 în anumite cazuri

J.P.
Internaţional / 24 decembrie 2021

Comisia naţională de vaccinare din Austria recomandă administrarea celei de-a patra doze de vaccin anti-COVID-19 în anumite cazuri

Austria recomandă administrarea unei a patra doze dintr-un vaccin anti-COVID-19 pentru o parte din personalul medical şi alţi lucrători esenţiali, a precizat Comisia naţională de vaccinare într-un ghid actualizat publicat joi seară, menţionând riscurile variantei Omicron a coronavirusului, care se transmite cu rapiditate, informează Reuters, citată de Agerpres.

Cu toate acestea, a precizat că nu există suficiente date ştiinţifice pentru a recomanda doza a patra pe o scară mai largă.

"În vederea unui iminent val Omicron, (o a patra vaccinare) poate fi oferită în domeniile de risc major (cum ar fi angajaţi sanitari cu un grad mare de expunere) şi în domenii critice din punct de vedere sistemic începând cu şase luni de la a treia vaccinare", a spus comisia.

Austria a anunţat miercuri că va înăspri din nou restricţiile începând din 27 decembrie pentru a încetini transmiterea variantei Omicron.

În noiembrie, guvernul a anunţat un al patrulea lockdown naţional şi a spus că vaccinarea va deveni obligatorie pentru toţi austriecii, prima ţară din Uniunea Europeană care ar implementa o astfel de măsură.

În timp ce lockdown-ul de trei săptămâni a redus numărul zilnic de infectări cu coronavirus, care ajunsese la niveluri record, ţara se pregăteşte pentru un nou val de infectări. Câteva sute de cazuri de infectări cu Omicron au fost deja confirmate.

În recomandările sale actualizate, Comisia naţională de vaccinare a spus că o a patra doză dintr-un ser anti-COVID-19 poate fi oferită "fără aprobare" angajaţilor din domeniul sanitar şi din alte domenii critice după o consultaţie medicală prealabilă.

"Nu există încă dovezi că această vaccinare suplimentară poate preveni infectarea. Cu toate acestea, se poate presupune că poate preveni forme severe ale bolii", se mai spune în document.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. lua-v-as la pwla pe voi cu dozele voastre de toxice genocidale anti-covid...

    cand voi in Vest o sa va injectati ca dementii pana muriti, noi o sa taiem cu cutite ruginite cu furie o halca de slanina si o sa smulgem cu dintii alaturi de o cana de tuica fiarta o ceapa zdrobita sparta cu pumnul de fier de roman .... timp in care o sa radem CU IMUNITATE MAXIMA pe masura ce voi in Vest muriti injectati ca niste dementi ce sunteti!  

    Romania traieste si e puternica!  

    1. Dementii lor injectati cu vaccinuri toxice genocidale anti-covid, 15000; ai nostrii cu slana, tuica, ceapa zrobita cu pumnii de fier 60000

      Romania este batrana, bolnava si se depopuleaza in ritm alert mai ales ca de ceva vreme se constata si un spor demografic negativ 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb