Compa ţinteşte intrarea în sectorul hotelier

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 9 decembrie 2019

Compa ţinteşte intrarea în sectorul hotelier

Acţionarii producătorului de piese auto Compa Sibiu (CMP) sunt convocaţi, pentru data de 14 ianuarie, pentru a aproba propunerea ce le va fi prezentată de Consiliul de Administraţie al companiei privind participarea la constituirea societăţii Compa Hospitality SRL, se arată într-un raport al emitentului remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB) la finele săptămânii trecute.

Capitalul social al Compa Hospitality, ce va avea sediul în Sibiu, urmează să fie de 50.000 lei, împărţit în 5.000 părţi sociale, a câte zece lei fiecare, din care producătorul de piese auto va avea un aport de 49.990 lei, echivalentul a 99,98% din societatea nou înfiinţată, în timp ce Dan Nicolae Băiaşu va deţine 0,02%.

Pentru a participa la Adunarea Extraordinară de la începutul anului viitor, investitorii trebuie să figureze ca acţionari Compa în data de 6 ianuarie 2019.

După primele nouă luni ale anului curent, producătorului de piese auto a raportat venituri totale de 598,48 milioane de lei, cu 3,54% peste cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce cheltuielile totale au fost de 566,08 milioane de lei, în creştere cu 4,87%, pentru acelaşi interval de raportare.

Rezultatul din exploatare s-a ridicat la 32,4 milioane de lei, în scădere cu 15,25% comparativ cu cel din perioada ianuarie - septembrie 2018, în vreme ce profitul net a coborât cu 11,95%, la 29,04 milioane de lei.

La preţul de închidere al titlurilor CMP de la finele săptămânii trecute, de 0,824 lei, valoarea de piaţă a companiei la BVB este de circa 180,31 milioane de lei.

La jumătatea anului curent, Ioan Deac, preşedinte şi director general al companiei, avea 19% din Compa, în timp ce Ioan Miclea, director economic, deţinea 18,75% din producătorul de piese auto cu sediul în Sibiu, în acţionariatul căruia se găseşte şi Fondul Suveran al Norvegiei.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. CONDUCEREA ACESTEI COMPANII , A FOST , ESTE , SI V-A FI , CAT V-A EXISTA ION DEAC , UNA TOXICA !!! DAR , CE VORBESC EU ??? RECTIFIC !!! UNA SUPER-TOXICA !!! E UNA DIN COMPANIILE DE TIP ''''''' BALAST ''''''' , CARE LUCREAZA NUMAI IN BENEFICIUL CONDUCERII EI !!! NU-MI AMINTESC , SA FI DAT VREODATA VREUN DIVIDEND ACTIONARILOR EI , S-AU VREO ACTIUNE GRATUITA , DESI , MULTI ANI , A TERMINAT PE PLUS !!! INTOTDEAUNA , TEANCURILE DE BANI , AU RAMAS , DOAR LA DISPOZITIA , ''''''' CONDUCERII''''''''' SOCIETATII , CARE A FACUT , CE A VRUT CU EI !!! NU STIU CUM SE FACE , DAR EI , NICIODATA N-AU BANI !!! ION DEAC , A BAUT DIN CANA DUPA ION TIRIAC , GEORGE PADURE , VIOREL CATARAMA , CAZACII DE LA ROMPETROL RAFINARE , BROKEII DE LA SSIF BROKER , SI MULTI , MULTI ALTII !!! HAI , INTELEG , VREI SA PASTREZI BANII CASH IN SOCIETATE , PENTRU DEZVOLTARE , RASPLATESTE SI TU INVESTITORII , CU CATEVA ACTIUNI GRATUITE , CAND ESTI PE PLUS , LA SFARSIT DE AN !!! EI , NIMIC , VOR SA TRAIASCA , NUMAI EI !!! O SA MOARA , SI O SA RAMANA DE EI !!! APROPO : ION TIRIAC , E ATAT DE SARMAN , CA SA JUDECA CU PESTE 2 000 DE ACTIONARI AI BANCII TIRIAC { FOSTEI BANCI , CACI A VANDUT-O , SI BANII S-I I-A BAGAT , IN PROPRIUL BUZUNAR , NUMAI EL !!! } SA INNEBUNESTI , NU ALTA !!! AVEM IN ROMANIA , NUMAI UNUL , SI UNUL !!! REFERITOR LA COMPA : SFATUL MEU , PENTRU ORICINE : FERITI-VA DE EA !!! E CONDUSA , DE COMUNISTI !!!!!!!!

    1. Merci

      SI , APROPO : I-AM TRIMIS , BATRANULUI COMUNIST , 2 E-MAIL-uri , SI I-AM SPUS TOT CE AM AVUT PE SUFLET , PROSTIILE PE CARE LE FACE IN BENEFICIUL PROPRIU , LACOMIA LUI MIZERABILA FATA DE CEILALTI ACTIONARI , PRECUM SI , PAREREA MEA SINCERA , DESPRE EL !!!! I-AM SPUS CA , O SA MOARA CA UN CAINE , SI O SA RAMANA TOTUL DE EL !!! CE CREDETI ????? N-A AVUT CURAJUL , SA-MI RASPUNDA , DESI L-AM SOMAT , SA FACA ASTA !!! MA ASTEPTAM , LA NISTE REPLICI FURIOASE !!!!!! HAGI TUDOSE !!!! ZGARIE BRANZA !!!!! UN OM , CHITROS !!!!

      Apreciez curajul tau si te inteleg. Este drept ca miscarile sunt tipic nu pt micii investitori, mai rau este ca el asteapta recesiunea pt a lua toate actiunile din piata. Este si motivul pt care tine pretul jos. Vinde stiind ca va veni prapadul. Ceea ce nu inteleg la tine este faptul ca ceri actiuni gratuite. Astea nu-ti adauga nimic in buzunar. Capitalizare bursiera va ramane aceeasi chiar daca iti tripleaza nr de actiuni. Dividendele in schimb ar crea o afluenta de investitori.

      VA MULTUMESC D-LE , SI VA INTELEG !!! DA , PROBABIL , CA ASTA URMARESTE !!! SA PUNA LABA PE TOATA FIRMA !!! M-AM REFERIT LA ACTIUNILE GRATUITE , IN IDEEA , CA SA SE ALEAGA , SI MICII ACTIONARI , CU CEVA , DUPA ATATIA ANI , DE ASTEPTARE ZADARNICA !!! EU INTELEG ASA , POATE PROST : E FIRMA LISTATA LA BURSA , SI AI PRACTIC CASTIG , MAI MARE S-AU MAI MIC , AN DE AN , INDOAPA-TE TU , CU FRIPTURI , SI BEA VINURI VECHI , DAR , ARUNCA-NE SI NOUA , LA ASTIA MICII , CARE AM AVUT INCREDERE IN AFACEREA TA , NISTE PAINE CU CEAPA !!! NU CEREM MULT !!! PAI , CE FACI ??? SI LA AIA TE ZGARCESTI ??? AIA , A FOST IDEEA , DOMNULE !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb