Compania IULIUS a început construcţia primului Family Market

A.P.
Companii #Construcţii / 22 martie 2021

Compania IULIUS a început construcţia primului Family Market

Compania IULIUS a început construcţia primului Family Market, în comuna Miroslava din judeţul Iaşi, o investiţie de 7 milioane de euro într-un proiect ce răspunde nevoii de dezvoltare urbană pe verticală, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Proiectul se realizează în parteneriat cu Primăria Miroslava, în centrul comunei care a atras în ultimii ani tot mai multe investiţii şi familii tinere.

"Am demarat lucrările de construcţie a primului Family Market, un format de retail de dimensiuni mai mici, care concentrează servicii necesare zilnic, personalizate pe nevoile locuitorilor. Este răspunsul IULIUS pentru susţinerea dezvoltării urbane dincolo de graniţele strict administrative ale oraşului, în zone satelit ale acestuia. Concret, ducem o parte din oraş în mijlocul comunităţilor cu ritm accelerat de creştere, prin servicii şi facilităţi inexistente în prezent, pentru a converti timpul petrecut în maşină în timp petrecut cu familia", a spus Radu Pârlea, Manager Family Market. Centrat pe oameni şi pe calitatea vieţii lor, formatul cuprinde o zonă de retail gândită ca o platformă de susţinere şi promovare a antreprenorilor şi producătorilor locali, dar şi spaţii verzi şi de relaxare, cu rol de poli de interacţiune socială.

Family Market Miroslava prevede dezvoltarea unei clădiri ce va găzdui la parter spaţii de retail. Suprafaţa închiriabilă va fi de aproximativ 6.600 mp, va integra un supermarket şi un mix de servicii şi produse personalizat pe nevoile locuitorilor, transmise inclusiv direct, prin platforma online www.family-market.ro, o premieră pe piaţa autohtonă. Printre propuneri se numără: carmangerie, brutărie, băcănie, cofetărie, coffee shop, produse naturiste, farmacie, croitorie şi curăţătorie, coafor, barber shop, articole de grădină, pet-shop, articole casă&fashion, servicii medicale, agenţie bancară, florărie şi altele. Totodată, la etaj va exista o sală de evenimente.

Proiectul include şi singurul parc amenajat din comună, cu o suprafaţă de 4.200 mp, cu peste 110 arbori maturi şi arbuşti, gazon, plante decorative, alei pietonale, fântână arteziană şi un monument dedicat eroilor. În plus, vor fi realizate 137 locuri de parcare, dar şi lucrări de modernizare a infrastructurii, prin lărgirea străzii adiacente şi reamenajarea staţiei de transport în comun din zonă, potrivit comunicatului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa traiasca Alex Morar, CEO al NEPI Rockcastle !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb