Compania Metaminds a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 36 milioane de euro

D.R.
Companii / 19 iulie 2023

Compania Metaminds a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 36 milioane de euro

Compania românească de tehnologie Metaminds a realizat, la finalul anului 2022, un profit net de 1,7 milioane de euro şi o cifră de afaceri de peste 36 milioane de euro, mai mare cu 84% faţă de 2021, informează news.ro. Compania anunţă contracte semnate în valoare totală de aproape 77 milioane de euro.

"La aniversarea celor 8 ani de la înfiinţare, Metaminds confirmă rezultate financiare care o plasează în topul celor mai mari jucători din economie fiind una din cele două companii româneşti prezente în top 5 integratori IT&C din România. Cu o cifră de afaceri de aproape 170 milioane de euro în cei 8 ani de activitate, compania are prognoze optimiste de creştere. Cifra de afaceri la nivelul primului semestru 2023 se apropie de 29 milioane de euro, compania confirmând contracte semnate în valoare totală de aproape 77 milioane de euro", anunţă compania.

La finalul anului 2022, Metaminds a realizat un profit net de 1,7 milioane de euro şi o creştere de 84% a cifrei sale de afaceri, de peste 36 milioane de euro. "Metaminds a implementat pentru prima dată în România multe din soluţiile şi tehnologiile folosite acum la scară largă, fapt confirmat şi de producătorii acestor tehnologii, parteneri METAMINDS: Dell Technologies, Cisco, Fortinet, F5 Networks, Palo Alto Networks, VMware, Veeam, RedHat", arată compania.

Metaminds se află în topul companiilor cu cel mai rapid ritm de creştere din Europa în 2020, 2021 şi 2022.

"Odată cu lansarea noii linii de servicii complementare, în zona dezvoltării de platforme software şi aplicaţii, Metaminds devine unul din puţinii jucători din piaţă care poate livra soluţii complet integrate şi la cheie pentru toate nivelurile funcţionale ale unui proiect IT&C de mare complexitate. Metaminds a reuşit de-a lungul celor opt ani de activitate să obţină constant rezultate impresionante şi să fie recunoscută drept standardul de execuţie şi inovaţie decătre toţi partenerii săi de tehnologie. Începând cu acest an, avem capacitatea internă să acoperim toate cerinţele funcţionale pentru proiecte complexe, de la design de arhitectură şi securizare, până la dezvoltarea şi operaţionalizarea de platforme software şi arhitectură de aplicaţii, cu cei mai buni experţi din piaţă. Această schimbare se va reflecta rapid în optimizarea valorii comerciale pe care o vom propune, la nivelul tuturor indicatorilor de performanţă din proiectele viitoare", a declarat Andrei Cruceru, cofondator şi preşedinte directorat Metaminds.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb