Compania "Novensys" a încheiat anul 2006 cu o creştere de 30% a cifrei de afaceri

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 februarie 2007

Compania Novensys a încheiat anul 2006 cu o cifră de afaceri cu 30% mai mare comparativ cu anul precedent, atingând 9.300.000 dolari. Din totalul cifrei de afaceri, vânzările de produse software şi servicii reprezintă 20%. Cea mai mare pondere în cifra de afaceri au constituit-o produsele hardware Motorola (Symbol): terminale mobile, cititoare coduri de bare şi infrastructura wireless, imprimantele pentru coduri de bare Zebra şi software-ul aferent de automatizare şi gestiune. Novensys a înregistrat o creştere solidă a activităţii birourilor de la Timişoara şi Cluj, 25% din cifra de afaceri aferentă anului 2006 fiind realizată în zona acoperită de aceste două birouri. În prezent, Novensys operează prin intermediul sediului central din Bucureşti şi al celor 2 puncte de lucru în ţară, are peste 100 de angajaţi, peste 1700 de clienţi şi unul din cele mai vaste portofolii de soluţii, produse şi servicii de pe piaţa de management al informaţiei. În 2006, Novensys şi-a îmbunătăţit portofoliul de produse, prin încheierea unor noi parteneriate cu companii precum Mantis, Carl Valentin şi ThinPrint. În urma parteneriatului încheiat cu compania Mantis, din Grecia, Novensys oferă pieţei una din cele mai puternice soluţii de management al activităţilor de logistică, care permit companiilor moderne mari şi mijlocii să administreze şi să optimizeze întregul lanţ de aprovizionare: Logistics Vision Suite. De asemenea, anul 2006 a reprezentat un succes şi în ceea ce priveşte soluţia Microsoft Dynamics NAV de gestiune a resurselor întreprinderii (ERP), cu implementări noi la clienţi precum: Spar, Termoport, Brecco, Siad şi Ferroli.

Anul 2006 a însemnat pentru Novensys şi deschiderea celui de-al doilea punct de lucru în ţară, după Timişoara în 2005, la Cluj.

Cele mai recente estimări Novensys indică pentru 2007 o creştere a cifrei de afaceri cu 20% şi consolidarea poziţiei de integrator, cu o gamă complexă de soluţii specifice fiecărei verticale şi arii de business.

Novensys se va adresa cu soluţiile sale în special verticalelor de Retail, Manufacturing, Dis­tribuţie şi Logistică, domenii în care expertiza companiei a cres­cut an de an şi va putea fi valorificată la maxim de către clienţii săi. Aceste previziuni reflectă experienţa acumulată de-a lungul timpului pe domeniul retail (reprezentând aprox. 50% din cifra de afaceri a companiei) şi pe verticalele de Producţie, Distribuţie & Logistică.

Compania a investit şi va investi în continuare în specializarea pe linii de business: ERP, soluţii de automatizare a proceselor şi soluţii de mobilitate, soluţii pentru industrii şi retail etc. Pe plan investiţional, în 2007 se va finaliza şi noul sediu Novensys în care compania se va reloca, spre sfârşitul primului trimes­tru

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb