Compania Playtika România este consiliată de CBRE în proiectul de birouri Timpuri Noi Square al Vastint România

G.D.
Companii / 10 aprilie 2023

Compania Playtika România este consiliată de CBRE în proiectul de birouri Timpuri Noi Square al Vastint România

CBRE a consiliat Playtika România (Playtika) în stabilirea celei mai eficiente strategii imobiliare din punct de vedere al operaţiunilor şi al eficienţei costurilor, conform unui comunicat remis redacţiei. CBRE a efectuat o analiză complexă şi a furnizat date relevante care au luat în considerare toate alternativele potrivite din piaţă şi au studiat strategia de creştere a grupului şi preferinţele angajaţilor.

Potrivit sursei citate, CBRE a colaborat cu echipa de management Playtika din România şi din Israel pentru a stabili implicaţiile financiare şi operaţionale complete ale acestei decizii, punând la dispoziţia companiei toate informaţiile critice necesare care au fundamentat decizia de reînnoire a parteneriatului cu Vastint România, proiectul mixt Timpuri Noi Square având cea mai bună potrivire cu planurile de viitor ale Playtika.

Decizia s-a bazat pe un număr de factori precum: termenii comerciali competitivi, amplasarea geografică ideală a proiectului mixt Timpuri Noi Square, care se află în proximitatea mijloacelor de transport în comun şi a zonelor rezidenţiale deja existente, facilităţile oferite de acesta, calitatea tehnică premium şi designul complexului de birouri. Investiţia Playtika în dezvoltarea birourilor sale inovatoare, cu peste 50% peste standardele pieţei, a fost, de asemenea, un factor important care a dus la această decizie.

"După câteva luni de analiză am reuşit să sintetizăm toate datele legate de fiecare scenariu de lucru propus, inclusiv implicaţiile financiare ale reînnoirii contractului existent sau ale relocării, care pot genera o varietate de costuri, precum şi toate datele legate de strategia de creştere a grupului, de proximitatea de posibile talente şi de preferinţele angajaţilor, informaţii care au permis Playtika să ia cea mai bună decizie în cunoştinţă de cauză. Ne bucurăm că expertiza vastă a CBRE a fost utilă partenerului nostru şi că am reuşit să sprijinim Playtika în luarea celei mai bune decizii", a declarat Andrei Gavrilovici, Senior Consultant Advisory & Transaction | Birou, CBRE România.

"Prioritatea numărul unu a Playtika este să ofere cel mai confortabil, eficient şi colaborativ mediu de lucru pentru angajaţii săi, talente de top ale industriei. Cu ajutorul datelor valoroase furnizate de CBRE şi a abilităţilor de negociere ale echipei de consultanţi am reuşit să încheiem un nou acord cu proprietarul de birouri Vastint România. Suntem încrezători că locaţia actuală va continua să ne ofere cel mai bun sprijin pentru dezvoltarea afacerii noastre", a declarat Ana Tudor, Regional Site Manager, Playtika.

În România, Playtika are echipe specializate în cercetare şi dezvoltare, artă, creaţie şi produs, precum şi un centru dedicat de asistenţă pentru clienţi, care se ocupă de nevoile jucătorilor şi se asigură că aceştia au o experienţă de joc excepţională.

Cu o experienţă de 30 de ani în dezvoltarea proiectelor imobiliare în Europa, Vastint România a livrat deja la nivel local peste 100.000 mp GLA de spaţii de birouri operaţionale certificate LEED premium, prin proiectele sale Timpuri Noi Square şi Business Garden Bucureşti - ambele poziţionate în top 5 proiecte de birouri din România începând cu anul 2017 prin calitatea şi standardele înalte oferite pe piaţa imobiliară locală.

"În Vastint România, ne place întotdeauna să subliniem importanţa parteneriatelor noastre. Principiile noastre de business sunt construite pe relaţii puternice de business, iar Playtika este unul dintre partenerii noştri cheie. Prin proiectele noastre dezvoltate şi operaţionale, Vastint România aduce o contribuţie importantă la schimbarea standardelor de calitate şi eficienţă în piaţa imobiliară locală. Astfel, recunoaşterea acestor merite este demonstrată şi de toate certificările obţinute până acum prin proiectele noastre, iar decizia Playtika de reînnoire contractuală se bazează şi pe aceste considerente de a-şi dezvolta birourile într-un mediu în care să poată crea un mediu sănătos pentru angajaţii săi. Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm această relaţie puternică dincolo de cooperarea actuală cu proiectul nostru cu utilizare mixtă Timpuri Noi Square", a declarat Antoniu Panait, Managing Partner Vastint România, în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb