Compania Premier Hospitality, licenţiată ca operator hotelier independent din România pentru hotelurile Marriott International

S.B.
Companii / 8 noiembrie 2022

Compania Premier Hospitality, licenţiată ca operator hotelier independent din România pentru hotelurile Marriott International

Premier Hospitality a fost licenţiată, în luna octombrie, că operator independent pentru hotelurile francizate sub brandurile grupului hotelier Marriott International în Europa.

Condusă de doi dintre cei mai calificaţi şi experimentaţi profesionişti în domeniu din ţară, Lucian Marinescu şi Călin Ile, compania îşi personalizează oferta în funcţie de nevoile specifice ale clientului: de la servicii integrate, complete, la intervenţii punctuale pe anumite procese, de la fundamentarea deciziei de investire, până la strategia de exit, activând de peste 20 de ani, atât in zona de asistenta pentru dezvoltarea de proiecte hoteliere, cat si in management operaţional

Certificarea Marriott International a fost obţinută în urma unei evaluări ample, care s-a derulat pe o perioadă mai lungă de timp, în care au fost evaluate capacităţile profesionale şi organizatorice ale companiei. Obţinerea acestei certificări este o dovadă că Premier Hospitality are resursele şi expertiza necesare pentru a oferi un management hotelier de calitate.

"Datorită parteneriatelor strânse dintre Marriott şi principalii sau francizaţi şi operatori, putem continua să creştem şi să oferim hoteluri excelente în întreaga regiune. Prin urmare, sunt foarte încântat să vă anunţ că Premier Hospitality a fost aprobat ca operator al mărcilor Marriott Select Service în Europa şi operator al Autograph Arad România." - Andrew Kennedy, Regional Director Franchise Owner Support Europe.

"Aş dori să felicit Premier Hospitality pentru că a devenit prima companie românească independenta de management hotelier, certificată de Marriott International. Sunt convins că este un mare pas înainte pentru ambele companii dar şi pentru piaţă. Aştept cu nerăbdare să continuăm muncă începută împreună." - Ivan Kiseev, Senior Director, International Hotel Development.

Premier Hospitality este un pionier în acest model de business, oferind proprietarilor de hoteluri o opţiune viabila de management local, mai flexibil si mai apropiat de realităţile pieţei decât managementul oferit de grupurile internaţionale. Certificarea obţinută este o realizare importantă pentru companie, fiind in acelaşi timp un pas înainte pentru întreaga industrie hotelieră din ţară. Misiunea companiei Premier Hospitality este de a evolua constant, dezvoltându-şi echipa şi competenţele, pentru a deveni, în timp, principala opţiune a proprietarilor de hoteluri pentru management hotelier.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb