Compania TeraPlast este cel mai nou membru APPCR

G.D.
Companii / 13 iulie 2022

Alexandru Stânean, Director General, Teraplast

Alexandru Stânean, Director General, Teraplast

Asociaţia Profesională a Producătorilor de Cabluri din România (APPCR) anunţă alăturarea unui nou membru de calibru în cadrul organizaţiei: compania TeraPlast, parte a Grupului TeraPlast, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Îi urăm bun venit companiei TeraPlast în APPCR şi suntem încrezători că împreună, alături de toţi membrii noştri, vom face paşi importanţi pentru a ne onora misiunea. Industria cablurilor şi a industriilor conexe este un element esenţial pentru reţele moderne de transport de energie, comunicaţii şi date, iar noi suntem dedicaţi găsirii soluţiilor menite să susţină siguranţa, durabilitatea ecologică şi inovarea în cadrul acesteia. Avem membri puternici, cu experienţă, lideri în segmentele lor, ale căror perspective aduc valoare şi relevanţă iniţiativelor noastre", a declarat domnul Cristian Gheorghe, Preşedintele APPCR.

"Portofoliul nostru de Instalaţii se dezvoltă constant prin investiţii în extindere şi dezvoltare de noi produse româneşti de calitate. Dovadă stă şi soluţia recent lansată, TeraDuct, pentru infrastructura de telecomunicaţii. Suntem singurul producător de microtuburi pentru fibră optică din România. Dincolo de dezvoltările interne, ne implicăm în iniţiative care au scopul de a contribui la dezvoltarea pieţelor pe care activăm. APPCR vine cu o agendă solidă în domeniul producţiei de cabluri, iar noi putem contribui cu expertiză la îndeplinirea obiectivelor asociaţiei", spune domnul Alexandru Stânean, Director General, Teraplast.

Activitatea asociaţiei urmăreşte crearea unei punţi de dialog între părţile interesate, cu scopul schimbului de expertiză, având ca obiectiv dezvoltarea durabilă a pieţei locale de cabluri. Misiunea APPCR este aceea de a proteja, promova şi dezvolta interesele producătorilor de cabluri, precum şi ale participanţilor în industria conexă acestora, din România. În acest scop, aceasta reprezintă interesele comune ale membrilor să în faţa autorităţilor naţionale, precum şi faţă de instituţiile Uniunii Europene sau de orice alte părţi interesate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb