Competiţie sportivă sabotată din motive greu de înţeles

O.D.
Sport / 9 mai 2023

Competiţie sportivă sabotată din motive greu de înţeles

Activistul de mediu Alex Găvan afirmă, într-o postare pe Facebook, că Romsilva Ilfov a arat cu plugul poteci pe care se desfăşoară cel mai mare concurs internaţional de ciclism cross country din estul Europei, cu mii de participanţi, Prima evadare.

Conform lui Găvan, incidente similare au avut loc în mai mulţi ani, chiar înaintea concursului. "Pădurea nu este doar cherestea, ci infinit mai mult", este mesajul său către Romsilva.

"Dragă Romsilva Ilfov, upă cum bine ştii deja, conform propriilor tale norme, pădurile din jurul capitalei au, în principal, un scop social şi de recreere. Iar Prima Evadare este cel mai mare concurs internaţional de ciclism cross country din estul Europei, cu mii de participanţi. În cei 15 ani de existenţă a devenit unul dintre evenimentele emblematice ale Bucureştiului atrăgând, pe lângă iubitorii de natură şi de pedalat amator şi nume mari ale acestui sport, cum ar fi o multiplă campioană mondială şi olimpică. Cum s-ar zice, treabă serioasă", scrie activistul de mediu.

El acuză Romsilva Ilfov că "sabotează cu bună ştiinţă evenimentul".

"Să ari cu plugul în mai mulţi ani fix potecile pe care se desfăşoară acest concurs, fix înainte de concurs, aşa cum ai făcut-o pe o lungime de vreo 2 km şi acum câteva zile, sabotând cu bună ştiinţă evenimentul cu doar puţin timp înainte de start şi ameninţându-i astfel desfăşurarea, nu este doar un gest abuziv, ci şi ceva care, cu siguranţă, nu îţi face cinste", afirmă Alex Găvan.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Niste bugetari s-au facut stapanii padurii(care e de stat, deci a romanilor, nu a angajatilor Romsilva).

    Am intalnit si eu asemenea specimene, am o livada la marginea unei paduri, si am ocolit prin padure sa ajung la un teren de-al meu , unii taiau pomi. Hopa zice ce-i cu cainele asta? Cainele meu adica. Pai zic nu musca. Se confisca zice, n-are voie in padure(eram pe drum).  

    Cred ca s-au gandit ca-s la vanatoare cu cainele, si cu vermorelul de stropit pomii le dau in cap la iepuri sau la caprioare.

    Care-i faza, astia taie si ce trebuie si ce nu, si nu vor sa fie deranjati, de biciclisti, de oameni care se plimba cu caini sau copii, de nimeni sa fie lasati in liniste sa-si faca smenurile. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb