Computaris finalizează integrarea cu R Systems

Comunicate de presă / 9 iunie 2021

Computaris finalizează integrarea cu R Systems

R Systems anunţă finalizarea integrării Computaris, conform unui comunicat remis redacţiei.

Vreme de peste 20 de ani, Computaris a constituit un partener de încredere al operatorilor telecom şi ISV la nivel global, facilitând inovaţia prin expertiză tehnologică şi consistenţă în livrarea serviciilor. Acum, sub numele de R Systems, compania va continua să avanseze pe zona transformării digitale, în cadrul parteneriatelor cu clienţi din numeroase industrii. Accentul va fi mentinut pe accelerarea strategiei de business digital şi pe descoperirea continua a oportunităţilor de inovare digitală.

"Cea mai recentă integrare post-achiziţie întăreşte poziţia R Systems ca furnizor global, ceea ce echivalează cu excelenţa în transformarea digitală pentru clienţii noştri corporate" - Raluca Rusu, CEO R Systems, Europa.

"R Systems asigură aceeaşi expertiză de top şi aceeaşi calitate a livrării în toate locaţiile noastre din America de Nord, Europa şi Asia, sporind în acelaşi timp capabilităţile pentru o îmbunătăţire continuă a experienţei clienţilor şi a rezultatelor de business", declară Ramneet Rekhi, Managing Director, R Systems Digital.

Azi R Systems îşi accelerează dezvoltarea ca partener în inovaţia digitală în toate ţările în care compania este prezentă - România, Polonia, Moldova, Elveţia şi Marea Britanie - cu accent pe automatizare inteligentă, telemuncă şi operaţiuni eficiente pentru companiile mici şi medii, precum şi pentru instituţiile din sectorul public.

Această strategie de dezvoltare este aliniată creşterii globale a business-ului R Systems din ultimul an. În 2020 compania a înregistrat venituri de cca 119 milioane de dolari. Cu expertiză în BFSI, energie, utilităţi, retail, sănătate, producţie şi în sectorul public, compania continuă să livreze servicii de excepţie în cloud computing, automatizare inteligentă a proceselor, robotică, ML/AI şi data analytics. R Systems a încheiat numeroase parteneriate cu lideri din industrie, precum Microsoft, UiPath, Google Cloud, Oracle, Automation Anywhere şi Salesforce.

"Pe măsură ce avansăm, rămânem fideli valorilor noastre şi mentinem acelasi focus pe expertiză, responsabilitate şi livrare de calitate", declară Raluca Rusu. "Suntem aceeaşi echipă, dedicată în continuare clienţilor noştri existenţi şi proiectelor în derulare. Ne concentrăm în continuare pe creşterea şi dezvoltarea experţilor şi echipelor noastre, precum şi pe cooptarea de specialişti pe zone noi, pentru a ne susţine dezvoltarea şi pentru a oferi plus valoare clienţilor noştri".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb