Computer Troubleshooters: Consultanţa şi service-ul IT pentru persoanele fizice, în creştere cu 50%

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 iulie 2009

Numărul persoanelor care apelează la consultanţă şi service IT a crescut cu până la 50% în ultima jumătate de an, astfel că, în momentul de faţă, ponderea acestui segment a ajuns la egalitate cu sectorul companiilor, a declarat, joi, Csaba Anghel-Nagy, reprezentant franciză Computer Troubleshooters.

Csaba Anghel-Nagy a arătat într-o conferinţă de presă că regiunile cu cele mai importante creşteri sunt cele din vestul şi centrul României, precum şi Capitala, unde specialiştii Computer Troubleshooters au constatat că media de vârstă a celor care apelează la servicii IT specializate este de 25-45 ani. Probabil cei mai tineri îşi depanează singuri computerul, iar cei peste 45 de ani folosesc în mai mică măsură computerul personal.

Pe de altă parte, în sectorul IMM, pentru partea a doua a acestui an, este anticipată o majorare cu 50% a solicitărilor venite din partea întreprinderilor mici şi mijlocii care vor trece la o reducere semnificativă a costurilor prin externalizarea serviciilor IT, potrivit unui studiu realizat de Anteea Consulting.

Cele mai frecvente servicii prestate de Computer Troubleshooters s-au referit la funcţionarea defectuoasă a aplicaţiilor informatice, blocarea computerului datorită viruşilor, reinstalarea sistemului de operare. Recuperarea de date a fost cerută mai ales de către companii şi persoane ale căror venituri depind de folosirea computerului.

Pe locul doi ca frecvenţă s-a situat funcţionarea defectuoasă a componentelor hardware. În această zonă cele mai multe probleme au fost generate de fluctuaţia tensiunii curentului electric. De asemenea, proprietarii computerelor au apelat la asistenţă specializată pentru plăcile video şi plăcile de bază.

Joi, la Primăria Sectorului 4 din Bucureşti, după ce a trecut prin nouă oraşe, caravana Computer Troubleshooters a ajuns la final. Timp de trei săptămâni, în perioada 8-30 iulie, posesorii de computere din Râmnicu Vâlcea, Deva, Reşiţa, Târgu Mureş, Ploieşti, Bacău, Cluj-Napoca, Oradea şi Bucureşti au primit asistenţă tehnică şi consultaţii IT gratuite. De asemenea, au primit carduri cu reduceri de 50% sau chiar 100%, pentru defecţiunile care nu au putut fi rezolvate pe loc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb