COMUNICAT DE PRESĂ În premieră, uşa de garaj RTH este personalizată acum cu imagini FotoTapet.ro

Ziarul BURSA #Comunicate de presă #Construcţii / 22 septembrie 2014

În premieră în România, compania RTH Proconstruct a realizat în parteneriat cu FotoTapet.ro, prima uşă de garaj personalizată cu imagini, în proporţie de 100%, care este expusă în showroom-ul RTH din Str. Centurii nr.11, Bragadiru, Ilfov, ca şi uşă aniversară, la 10 ani de activitate RTH pe piaţa închiderilor rezidenţiale şi industriale.

Uşa de garaj RTH personalizată cu fototapet este acum la dispoziţia clienţilor într-un număr infinit de variante. De la peisaje exotice, până la lucrări abstracte, uşa de garaj va deveni centrul imaginaţiei oricui îşi amenajează sau reamenajează casa. Materialul utilizat pentru realizarea fototapetului aplicat pe uşile de garaj marca RTH, NU este hârtie rezistentă la adeziv, NU este hârtie autocolant, NU este un plastic pe care se face inscripţionarea.

În cadrul evenimentului festiv de la finalul săptămânii trecute, de la noul sediu RTH, la care au participat parteneri şi colaboratori RTH atât din ţară, cât şi din străinătate, Eugen Romaşcanu, directorul general RTH Proconstruct, a supliniat faptul că "un atuu important pe care îl are o companie este acela de a identifica şi de a aduce pe piaţă produse inovative, în tendinţe. Acesta este şi motivul pentru care compania RTH a demarat parteneriatul cu Fototapet.ro. Cred că produsul pe care l-am lansat este, nu numai inedit pe piaţa românească, dar o să câştige interesul publicului, în special al celor care îşi construiesc sau modernizează o casă. Imaginaţia fiecăruia poate să zboare, în sensul în care, pe uşa de garaj RTH poate să apară acum orice imagine, iar baza de fotografii pe care v-o pune la dispoziţie partenerul nostru FotoTapet.ro este de ordinul a mii de fotografii".

Fiind vorba despre un proiect inovativ în Europa, care va revoluţiona modul în care clienţii îşi pot realiza uşa de garaj, au fost necesare o serie de teste şi verificări, astfel încât uşa de garaj RTH personalizată cu FotoTapet.ro să reziste condiţiilor de montaj şi expunere la factorii externi. Costurile de personalizare ale unei uşi de garaj RTH sunt de aproximativ 200 euro, tarif ce diferă în funcţie de dimensiunea golului de uşă existent şi a costurilor de deplasare a echipei FotoTapet.ro în ţară.

"Lucrările realizate de noi sunt izbitor de asemănătoare cu realitatea. În lipsa elementelor decorative ale unei uşi de garaj, imaginea aleasă ne va conduce în mediul său original. Conceptul de FOTO tapet defineşte întocmai calitatea lucrărilor noastre. Materialul folosit de noi este rezistent în timp şi intangibil în contactul cu apa şi/sau umezeala. Fototapetul poate fi curaţat rapid, cu apă, pentru a îndepărta depunerile din aer. Metodele de prelucrare grafică şi imprimare nu permit sesizarea pixelilor de la o distanţă de 70 cm. Fototapetul NU este printat sau tipărit! Procedeul de prelucrare şi imprimare a imaginii este unul special care îmbunătăţeşte calitatea grafică a imaginii şi oferă un confort vizual de excepţie", a explicat Elena M. BARSAN, reprezentantul FotoTapet.ro.

Uşile de garaj RTH cu fototapet personalizat pot fi realizate cu peisaje, personaje, maşini sau modele grafice speciale, în funcţie de indicaţiile şi dorinţele clientului. Deoarece este nevoie de o imagine grafică de mari dimensiuni în funcţie de uşa de garaj necesară, aceasta poate fi editată/compusă vectorial, realizându-se astfel inclusiv anumite modele repetitive sau, bineînţeles, se poate folosi una dintre imaginiile din banca de imaginii pe care o avem la dispoziţie direct pe site-ul FotoTapet.ro

Cu un capital 100% românesc, compania RTH Proconstruct este unul dintre cei mai importanţi producători şi importatori din România pentru toată gama de închideri rezidenţiale şi industriale. De la uşi de garaj în zeci de variante, uşi de intrare în reşedinţă adaptate într-o amplă gamă pentru modelul TOP, pereţi despărţitori, uşi de interior sau grilaje, până la cele mai complexe închideri industriale şi automatizări pentru porţi, bariere auto sau alte tipuri de uşi speciale (de spital, antifoc, agroalimentare), burdufe, rampe, egalizatoare, jaluzele industriale şi perdele metalice, RTH vă stă la dispoziţie cu o amplă reţea de colaboratori şi reprezentanţi în toată ţara.

Noul sediul RTH are peste 2000 mp, iar hala de producţie este dotată la standarde internaţionale. Pentru a sărbători cei 10 ani de activitate, compania RTH a inaugurat un showroom ultramodern, cu zeci de modele de uşi atât industriale, cât şi rezidenţiale.

"Regresul înregistrat în România de segmentul construcţiilor ne-a afectat direct, însă, gama variată de produse pe care le producem şi le importăm de la companii de renume din Europa, ne-a oferit avantajul de a ne putea adresa şi segmentelor adiacente. De exemplu, avem uşi rezidenţiale inovative cu un înalt grad de siguranţă şi confort, avem uşi speciale pentru spitale, precum şi uşi antifoc, utile în activităţi periculoase ce necesită protecţie suplimentară. Cred că în perioada în care activitatea este ameninţată de o cerere mai mică, concurenţa pe o anumită piaţă începe să funcţioneze cu adevărat. Cu cât produsele sunt mai diversificate, preţurile sunt mai competitive, iar calitatea este ridicată, tocmai pentru că, clienţii, pot face o selecţie mai atentă a furnizorilor. Contează de asemenea şi termenele de plată sau garanţiile pe care le oferi pe piaţă. Din acest punct de vedere, RTH Proconstruct este o companie solidă, cu o cotă de piaţă semnificativă, care poate susţine prin reprezentanţii săi, lucrări importante în toată ţara", a adăugat Eugen Romaşcanu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb