COMUNICAT SIF TRANSILVANIA Informaţii referitoare la desfăşurarea AGEA convocată pentru data de 11/12.05.2020

Piaţa de Capital / 6 mai 2020

Informaţii referitoare la desfăşurarea AGEA convocată pentru data de 11/12.05.2020

În conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 5/2020 pentru adoptarea unor măsuri referitoare la desfăşurarea adunărilor generale ale emitenţilor pe perioada existenţei stării de urgenţă generate de COVID-19 şi având în vedere:

(i) O.U.G. nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu şi regimul stării de urgenţă, cu modificările şi completările ulterioare,

(ii) Decretul Preşedintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României,

(iii) Decretul Preşedintelui României nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României,

(iv) Ordonanţele Militare nr. 1-8 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID -19, precum şi restricţiile impuse de organele competente ale statului pentru gestionarea situaţiei generate de COVID-19 (precum distanţarea socială şi suspendarea activităţilor desfăşurate în spaţii închise),

(v) Adresa D.S.P. Braşov nr. 5672/05.05.2020 în care se precizează că în această perioadă este interzisă întâlnirea unui număr mai mare de 3 persoane, recomandându-se organizarea întrunirii acţionarilor online, precum şi Adresa nr. 168520/05.05.2020 transmisă de Poliţia Municipiului Braşov - Secţia de Poliţie nr. 1 în care se apreciază că organizarea Adunării Generale a Acţionarilor în data de 11 sau 12.05.2020, în incinta societăţii (un spaţiu închis), la care ar putea participa câteva sute de persoane, contravine prevederilor legale aflate în acest moment în vigoare,

S.I.F. Transilvania aduce la cunoştinţa acţionarilor faptul că Directoratul societăţii a decis, în şedinţa din data de 05.05.2020, modificarea modului de organizare şi desfăşurare a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.I.F. Transilvania S.A. din data de 11/12 mai 2020, în sensul utilizării exclusiv a votului prin corespondenţă, ca urmare a Adresei D.S.P. Braşov nr. 5672/05.05.2020.

Totodată, S.I.F. Transilvania formulează următoarele recomandări exprese adresate acţionarilor săi cu privire la utilizarea mijloacelor electronice/de interacţiune la distanţă cu privire la Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, convocată pentru data de 11/12.05.2020, având ca dată de referinţă data de 29.04.2020:

(i)accesarea de către acţionari a materialelor aferente adunării generale a acţionarilor în format electronic, pe site-ul societăţii (www.siftransilvania.ro, secţiunea AGEA Mai 2020) cu evitarea, în măsura în care este posibil, a solicitării transmiterii acestora în copie fizică prin poştă, servicii de curierat sau a ridicării în mod personal a acestora de la sediul societăţii;

(ii)transmiterea de către acţionari, prin e-mail, a întrebărilor privind punctele de pe ordinea de zi a adunării generale, sub forma unui document semnat electronic cu semnătură electronică extinsă, conform Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică, la adresa siftransilvania@siftransilvania.ro, cu menţiunea scrisă clar "Pentru AGEA din data de 11 mai 2020", cu evitarea, în măsura în care este posibil, a transmiterii acestora în copie fizică prin poştă, servicii de curierat sau a depunerii în mod personal la sediul societăţii; termenul limită pentru transmiterea întrebărilor este data de 08.05.2020;

(iii) transmiterea de către acţionari a buletinelor de vot prin corespondenţă, prin e-mail, sub forma unui document semnat electronic cu semnătură electronică extinsă, conform Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică, la adresa siftransilvania@siftransilvania.ro, cu menţiunea scrisă clar "Pentru AGEA din data de 11/12 mai 2020", cu evitarea, în măsura în care este posibil, a transmiterii acestora în copie fizică prin poştă, servicii de curierat sau a depunerii în mod personal a acestora de la sediul societăţii; termenul limită pentru primirea de către societate a buletinelor de vot este data de 08.05.2020;

(iv)exercitarea de către acţionari de preferinţă a votului prin mijloace electronice, prin accesarea site-ului societăţii www.siftransilvania.ro, Secţiunea "AGEA Mai 2020", link-ul Vot electronic pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor din 11/12 Mai 2020, conform Procedurii privind organizarea si desfăşurarea A.G.E.A.,disponibilă pe site-ul societăţii,la Secţiunea "AGEA Mai 2020; termenul limită pentru transmiterea votului prin mijloace electronice este data de 10.05.2020, ora 14;

Având în vedere dispozitivul Sentinţei civile nr. 309/10.04.2020, pronunţată în Dosarul nr. 970/62/2020 al Tribunalului Braşov, prin care a fost suspendată punerea în aplicare (executare) a cererii de convocare a A.G.E.A., înregistrată la S.I.F. Transilvania sub nr. 2016/11.03.2020, acţionarii vor putea vota doar pe Buletinul de vot nr. 1.

(v)numai în situaţia în care nu vor putea fi transmise pe cale electronică, întrebările acţionarilor şi buletinele de vot prin corespondenţă primite de acţionari prin poştă vor putea fi expediate societăţii în original prin poştă, servicii de curierat sau depuse în mod personal la registratura societăţii din Braşov, str. N. Iorga, nr. 2. De asemenea,S.I.F. Transilvania avertizează acţionarii asupra faptului că participarea la evenimente/întruniri publice desfăşurate în spaţii închise, în condiţiile impuse de autorităţi la data evenimentului, expune participanţii la un risc legat de o posibilă contaminare cu coronavirusul SAR-CoV-2, iar S.I.F. Transilvania şi/sau conducerea societăţii nu ar putea fi ţinute răspunzătoare pentru un astfel de risc în condiţiile în care autorităţile competente nu permit participarea fizică a acţionarilor, astfel cum este specificat în adresa D.S.P. mai sus-menţionată. Având în vedere faptul că Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor convocată pentrudata de 11/12.05.2020 nu se poate desfăşura prin prezenţa fizică a acţionarilor, conform adresei D.S.P. Braşov nr. 5672/05.05.2020 mai sus-menţionată, adunarea generală va avea loc prin utilizarea votului prin corespondenţă, inclusiv a votului exercitat prin mijloace electronice. În vederea realizării cvorumului necesar şi adoptării hotărârilor în mod legal şi cu participarea a cât mai multor acţionari, vă rugăm să vă exercitaţi dreptul de vot prin oricare dintre modalitatăţile prezentate în acest raport curent. Pentru o informare corectă asupra tuturor punctelor înscrise pe ordinea de zi, vă recomandăm să accesaţi site-ul societăţii www.siftransilvania.ro, Secţiunea "AGEA Mai 2020", unde sunt prezentate în detaliu toate informaţiile necesare fundamentării opţiunii dumneavoastră de vot.

(vi)Pentru opţiunile de vot exprimate, responsabilitatea revine în exclusivitate acţionarului şi proprietarului sistemului informatic de pe care se votează.

Mihai Fercală

Preşedinte Executiv/Director General

Stefan Szitas

Membru al Directoratului/Director

Ofiţer de conformitate

Marcus Valeriu Marin

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Mai e cineva sănătos la cap?? Eu sunt acționar. Cum votez, măi oameni buni???? Se tine AGEA sau nu? Vă bateti joc de noi? Pe bursă spuneți una, aici alta. Este efectiv bătaie de joc la adresa acționarilor.

    1. Tu crezi ce scrie in tabloidul lui Make, sau ce scrie scrintitul fără mandat și fără aviz asf?

      Cred ca tocmai ați intrat cu fițuica suvmb incidența legii penale, succes Make! La mai mare!!

      Stai așa. Tabloid, netabloid - e ziar. Dacă au publicat, mă gândesc că au si verificat înainte, ca doar nu publică așa orice primesc de la oricine. Efectiv nu înțeleg cum și unde se ține AGEA. Nu au cum sa facă mișto de atâția oameni, pe bune!

      Au verificat dacă au încasat op-ul.. in rest... necunoașterea legii nu poate fi invocata in apărarea părților

      Asa e, tovarase! Op-ul conteaza , restul e cancan!

      fara misto, este vot electronic daca accesezi site-ul; se poate vota pana in preziua agea;

    Iar Fecala? Are si dinozaurul acolitii lui, nu?

    Sectiunea de vot electronic nu apare pentru 11 mai. Hai cu egalarea, sa votez si eu online!

    1. Pe vremuri , la alegerile parlamentare din Romania unii se întrebau "eu cu cine votez ?" . Acum in era internetului acționarii SIF3 se întreabă "eu unde votez ?". Cine trebuie să permită accesul la secțiunea de vot electronic pentru AGEA din 11/12.05.2020 SIF 3 gașca lui Frățilă sau cea a lui Fercala ?

      ba apare, daca te uiti si sti sa te uiti!

      poti vota electronic ca agea nu se tine fizic, fiind interzisa confom dispozitiilor autoritatilor; 

      asf e avocatul infractorilor condusi de fratila, asf incalca primul legile si le cere cui sa respecte ilegalitatile lor;

      lasati-l pe Fercala, el nu a furat nimic cum a furat fratila comcm-ul si scutul ! 

    E nevoie de interventia doctorilor ! Nu, nu e covidu , e o alta afectiune. E de Balaceanca, tata! Auzi, cica a interzis DSP-ul adunarea. O plangere penala la DNA, DIICOT si parlament pentru ala de la DSP care a semnat o fituica din asta ! Ba voi nu mai aveti limita , relicve care umblati cu soparle si cu documente masluite . Si mai e unu care cica se plange la parlament , la presedinte si la toate uraciunile naturii ca cica altii comit abuzuri.

    Alo, ASF-ul, dati-i afara pe acesti gropari ai pietei de capital. Trebuie sa fiti ca politia militara in aceste vremuri ! Sa ii bagati in istorie mai repede . Astia sunt ca banditii de ocazie , care abia asteptau sa speculeze vremuri de nenorocire pentru umanitate ca sa speculeze ei ordinar si sa insele oamenii si actionarii. 

    Alo, ASF-ule, dati-i afara pe astia din piata de capital care cred ca covidu le permite orice! Umbla cu toate gainariile de au umplut piata de gainat ! Afara cu aceste specimene !  

    1. :) :) :)

      Te ai umplut de bale

      Ce limbaj scarbavnic! De ce te injosesti in halul asta? N-ai copii sa te judece?

    Make, ai ramas in urma cu stirile. Instanta a respins azi calea de atac a lui Fecala. Prin urmare, Fratila voteaza legal, potrivit hotararii instantei. Fecala pierde aderenta la realitate. Vorba proverbului... Tacerea lui Fecala pute!

    1. Lasa aia cu FRATILA , ca voteaza legal , vezi pe aia ca directoratul asta din doi bezmetici pensionari , nu reprezinta societatea. Vezi raport pe bvb , cu nr. dosar , cu solutia explicita !

      Sa traiesti domnul MAKE , ia-le bani la prosti ! 

    Ce dati buzna acilea mah uslasilor.....si pe stinga si pe dreapta imediat jucati leapsa....scrieti tare mult si repede ca banu vine tot la fel, ca nuca-n perete !!!

    Mai lasati-o dreaqu de pro si contra ca mi se sparge trompa ! 

    Om vedea care-i mai de "tinichea" la sfirsitul luptei de catifea si pe ala mai baieti sa-l pupati toti din decor ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb