Concept gourmet deschis în cadrul One Herăstrău Towers, cu o investiţie de 1 milion de euro: Le Manoir Gourmet Market

A.F.
Companii / 18 aprilie 2023

Concept gourmet deschis în cadrul One Herăstrău Towers, cu o investiţie de 1 milion de euro: Le Manoir Gourmet Market

One United Properties(BVB: ONE), un investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, anunţă deschiderea în cadrul dezvoltării One Herăstrău Towers a unui magazin concept pe piaţă, care oferă comunităţii One, dar şi locuitorilor din cartier, acces la o gamă exclusivistă de produse gastronomice selecţionate, conform unui comunicat remis redacţiei. Le Manoir Gourmet Market aduce o experienţă culinară unică locuitorilor şi vizitatorilor One Herăstrău Towers, cu produse de calitate superioară, pregătite de către specialişti în domeniu. Proiectul face parte dintr-un parteneriat încheiat cu Cristian Preotu, proprietar Le Manoir, anunţat încă din 2021, care a investit în acest spaţiu 1 milion de euro.

Conform comunicatului, Le Manoir Gourmet Market se înscrie în strategia companiei de a oferi experienţe de trai complete, cu acces la servicii unice, care aduc laolaltă o întreagă comunitate. Spaţiul magazinului concept recent inaugurat la One Herăstrău Towers acoperă o suprafaţă de 400 de mp şi încorporează o brutărie, o patiserie, o brasserie, un sushi bar, o măcelărie, precum şi o selecţie de legume şi fructe bio şi produse bio atent selecţionate. Amenajarea interioară poartă semnătura arhitectul Cristian Corvin, care a proiectat spaţiul cu atenţie la detalii, creând un mediu elegant şi sofisticat. În plus, rezidenţii de la One Herăstrău Towers beneficiază de oferte speciale în cadrul acestui magazin concept.

"Suntem încântaţi să inaugurăm acest nou concept în cadrul One Herăstrău Towers şi suntem siguri că va aduce valore comunităţii noastre şi întregului cartier", a declarat Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties. "Deschiderea Le Manoir Gourmet Market completează experienţa premium de locuire oferită de One Herăstrău Towers, oferind locuitorilor acces la produse de calitate superioară şi experienţe culinare unice chiar la ei acasă", a completa Beatrice Dumitraşcu.

"Le Manoir Gourmet Market aduce atmosfera pariziană în Bucureşti, cu cele mai bune produse gastronomice, de la brutărie şi patiserie marca Eclair de Genie, la peşte proaspăt, stridii, măcelărie, dulciuri şi vinuri. Barul franţuzesc se deschide dimineaţa cu croissants proaspăt copţi şi cafea de specialitate, transformându-se apoi într-o mică braserie pe parcursul zilei, pentru a deveni Wine & Cocktail Bar seara. Gama largă de opţiuni gastronomice este completată de Sushi Room, barul de sushi cu produse din peşte atent selecţionate, deschis zilnic. Ne propunem ca prin Le Manoir Gourmet Market să surprindem chintesenţa gastronomiei într-o ambianţă elegantă, cu design sofisticat", a adăugat Cristian Preotu, proprietar Le Manoir.

Îmbunătăţirea vieţii comunităţii One şi a întregului cartier prin oferirea unor servicii şi produse bune reprezintă una dintre preocupările dezvoltatorului, care este un promotor al ideii de regenerare urbană dusă până la nivelul fiecărui detaliu. Le Manoir Gourmet este un proiect pilot pentru One United Properties, care poate fi replicat în cadrul altor dezvoltări viitoare, ca parte din strategia companiei de a oferi beneficii speciale comunităţii One, precizează comunicatul.

One Herăstrău Towers oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidenţial cu cel comercial, cu acces eficient şi vederi panoramice asupra lacului Herăstrău şi asupra zonei de Nord a Bucureştiului. Cele 2 turnuri rezidenţiale includ 139 de unităţi locative, în vreme ce parterul şi primul etaj al ansamblului au o suprafaţă de aproximativ 5.000 de mp destinată spaţiilor comerciale şi birourilor. Imobilul continuă trilogia începută de dezvoltările One Herăstrău Park şi One Herăstrău Plaza şi este certificat Green Homes de către Romania Green Building Council pentru norme superioare de performanţă şi sustenabilitate.

One Herăstrău Towers reprezintă o dezvoltare cu numeroase avantaje nu numai pentru chiriaşii şi rezidenţii săi, ci şi pentru întreaga comunitate şi pentru mediu. Construcţia a presupus demolarea unei clădiri abandonate care timp de aproape 30 de ani a reprezentat o cicatrice în peisajul urban, fiind abandonată după Revoluţia din 1989. Noua dezvoltare este menită să fie un upgrade pentru întregul cartier, în timp ce magazinele şi serviciile disponibile la parter şi la primul etaj deservesc atât rezidenţii, cât şi pe cei care îşi desfăşoară activitatea sau locuiesc în zonă sau pur şi simplu sunt în trecere, precizează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb