Concurs de soluţii pentru proiectarea de săli de sport

Alina Toma
Ziarul BURSA #Sport / 8 februarie 2005

Compania Naţională de Inves-tiţii (CNI) va organiza, în data de 28 februarie, un concurs de soluţii pentru realizarea unui tip mult mai modern şi eficient de săli de sport. Laszlo Borbely, ministrul delegat pentru lucrări publice şi amenajarea teritoriului, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost nevoie de o nouă licitaţie pentru a selecta cea mai bună soluţie arhitecturală şi structurală pentru continuarea programului de construire a sălilor de sport. Domnia sa a precizat: "Noul model trebuie să aibă o suprafaţă puţin mai mare, ca să fie utilizabil şi pentru competiţii locale, să poată găzdui şi meciuri de handbal şi tribune cu 150 de locuri pentru spectatori. Am decis acest lucru în urma semnalelor primite de la beneficiari şi în urma consultărilor cu autorităţile publice şi specialişti în domeniu".

Selecţia proiectelor va fi realizată de un juriu format din nouă membri, specialişti din ministerul de resort, CNI şi Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" Bucureşti. Participanţii pot fi persoane fizice sau juridice din ţară şi străinătate. Pentru a putea să intre în concurs, cel puţin unul din membrii echipei de lucru sau delegatul împuternicit trebuie să fie arhitect, membru al Ordinului Arhitecţilor din România sau al unei asociaţii profesionale din străinătate.

Laszlo Borbely a mai spus că speră ca execuţia sălilor de sport după noul proiect să înceapă în luna mai a anului în curs. Domnia sa a subliniat că bugetul este foarte strîns, astfel că va mai fi demarată construcţia a numai circa 50 de noi săli de sport. Alte 46, aflate în momentul de faţă în curs de execuţie, vor fi recepţionate pînă la finele primei jumătăţi a anului curent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb