CONFERINŢA BURSA "ANTREPRENORIATUL FEMININ" / ANCA VLAD, PREŞEDINTELE FILDAS - CATENA GRUP: "Să fii antreprenor înseamnă să rişti"

A.V.
Ziarul BURSA #Companii / 16 mai 2018

ANCA VLAD, PREŞEDINTELE FILDAS - CATENA GRUP

ANCA VLAD, PREŞEDINTELE FILDAS - CATENA GRUP

"Am ajuns de la 7 la 6.000 de angajaţi prin dezvoltare şi reinvestire permanentă"

Să fii antreprenor înseamnă să rişti, conform doamnei Anca Vlad, preşedintele Fildas - Catena Grup, care nu aduce în atenţie doar riscurile pe care le presupune o afacere, ci şi faptul că implicarea în antreprenoriat poate fi un risc pentru liniştea familiei.

Doamna Vlad spune: "Este posibil să ai un soţ nemulţumit şi, în acelaşi timp, trebuie să fii tot timpul atentă la ce se întâmplă cu copiii, să ai grijă să nu sufere copiii pentru că tu ai o pasiune, cea antreprenorială. Asta înseamnă să le acorzi timp. În ce mă priveşte, tot ce a ţinut de copiii mei a fost pus în agendă la fel ca orice întâlnire de afaceri. Niciodată nu am făcut separarea între preocupările de afaceri şi cele ale copiilor. Nu trebuie să lipseşti la nicio activitate importantă pentru ei".

Afacerea Fildas - Catena Grup a început cu 7 oameni, potrivit doamnei Vlad, care menţionează: "Nu cred că în România, ca afacere, poţi funcţiona cu mai puţin de 7 oameni pentru că sunt foarte multe cerinţe birocratice la care trebuie să faci faţă. Atunci, primul lucru când începi o afacere este să îţi pui problema dacă poţi să răspunzi pentru încă 6-7 familii. Dacă poţi, mergi mai departe, dacă nu, rămâi în poziţia în care eşti. Dacă poţi să îţi asumi riscul şi responsabilitatea directă pentru alte câteva familii, eşti deja pe drumul cel bun".

Acum, după 27 de ani de existenţă, Fildas - Catena Grup a ajuns să numere 6000 de angajaţi, evoluţie care se datorează dezvoltării şi investiţiilor realizate permanent, conform doamnei Anca Vlad. Preşedintele Fildas - Catena Grup precizează: "De la 7 la 6.000 de salariaţi se ajunge în timp, prin dezvoltare asumată şi reinvestire permanentă. Toate profiturile, tot ce am câştigat an de an am reinvestit pentru creştere".

În acest context, Anca Vlad îşi exprimă "rezerva" faţă de femeia antreprenor din România, considerând că aceasta nu îşi asumă destule riscuri şi nu vrea să crească pe măsura posibilităţilor pe care le are. În opinia doamnei Vlad, o femeie antreprenor are toate datele necesare să construiască o afacere mare, mai ales că "modelul femeii" este cel al intuiţiei, pe care îl consideră cel mai valoros. "Informaţia se tot adună, dar până la urmă tot din intuiţie luăm decizii", a conchis doamna Vlad.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Buna ziua.

    Sunt farmacista la farm.medimfarm botosani si doresc audienta la dvs.vreau sa lucrez in compania dvs. 

    Recomandare:din partea d_lui nastasa

    Fosta sef depozit la relad 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb