Connections anunţă înfiinţarea filialei sale din Virginia, SUA

G.D
Piaţa de Capital / 4 aprilie 2022

Connections anunţă înfiinţarea filialei sale din Virginia, SUA

Connections Consult (CC) anunţă înfiinţarea filialei sale americane, Connections Consult USA LLC (CC USA), în Fairfax, Virginia, deţinută integral de compania românească, conform raportului Sistemul Multilateral de Tranzacţionare.

Potrivit sursei citate, CC USA se va concentra pe transformarea digitală şi furnizarea de soluţii software pentru clienţii din sectorul public şi privat din Statele Unite ale Americii. Localizarea CC USA în Virginia de Nord, parte a zonei metropolitane Washington DC, oferă acces la o bază largă de clienţi publici şi privaţi, precum şi la o piaţă extinsă de personal cu specializare in tehnologie. Zona metropolitană DC este cea mai concentrată piaţă a specialiştilor în tehnologie din SUA, după San Francisco. În acelasi timp, pe lângă faptul că aici se afla sediul principal al guvernului federal al SUA, numeroase corporaţii globale, cum ar fi Volkswagen Group, Hilton Worldwide, Lockheed Martin, Verisign, Nestle USA şi Airbus au sediul in zona metropolitană Washington DC.

"Suntem mândri să anunţăm că, din această lună, Connections Consult este prezentă pe piaţa din SUA. După o consolidare susţinută în piaţa românească, am reuşit să facem un pas extrem de important pentru business-ul nostru. SUA este cea mai mare economie a lumii şi un promotor de vârf al industriei IT&C. Deşi aici competiţia este mult mai puternică, mizăm pe referinţele clienţilor actuali şi pe reputaţia construită până acum. În acelaşi timp, credem că statutul de companie publică este un punct forte şi ne poate ajuta din punct de vedere al transparenţei şi al unei încrederi sporite a clienţilor în capacitatea de livrare şi în asumarea înţelegerilor contractuale", declară Bogdan Florea, CEO Connections Consult SA.

Connections Consult se angajează să respecte planurile prezentate investitorilor în momentul listării la BVB în 2021, planuri care au inclus lansarea unei filiale americane. CC USA va fi condusă de Bogdan Florea în 2022, iar rezultatele sale financiare vor fi incluse în rezultatele anuale ale grupului Connections Consult.

Connections are ca ţintă pentru următorii 3-5 ani extinderea pe pieţe mature şi avansate tehnologic, precum şi pe pieţe în dezvoltare cu potenţial foarte mare: printre zonele tintite de companie, încă de anul trecut, se numără Europa de Nord şi Orientul Mijlociu. Investiţiile pentru intrarea pe astfel de pieţe pot varia de la câteva sute de mii de euro până la un milion de euro, în funcţie de oportunităţile identificate în primul an de funcţionare, subliniază sursa citată.

"A deschide un birou într-o nouă regiune presupune selecţia de personal calificat pentru dezvoltarea business-ului, acoperirea rapidă a diferenţelor culturale şi integrarea noilor veniţi în cultura companiei. Pe lângă armonizări de legislaţie, elemente comerciale şi legate de dreptul muncii, pot apărea şi dificultăţi în înţelegerea culturii de business, a mecanismelor de funcţionare a companiilor client şi, evident, depăşirea barierelor competiţionale. Condiţia esenţială pentru a beneficia pe termen lung de o poziţie privilegiată este dezvoltarea continuă şi avansul tehnologic. Practic, o companie trebuie să parieze mereu pe tehnologii emergente care vor putea să devină standard abia în 3-5 ani", declară Bogdan Florea.

Digitalizarea este unul dintre domeniile care beneficiază cel mai mult de delocalizare. Conform studiului "Top Strategic Technology Trends for 2021" publicat de compania de consultanţă Gartner, direcţiile în care se dezvoltă industria în următorii ani sunt: IoT, experienţa digitală a consumatorilor, protecţia datelor, procesarea datelor şi rularea aplicaţiilor în cloud, provocările de securitate cibernetică, AI, hiperautomatizare. Aceste trenduri sunt deja vizibile la nivel global, se arată în raport.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb