Consiliul Concurenţei a amendat două societăţi pentru refuzul de a se supune inspecţiei

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 19 iunie 2009

Consiliul Concurenţei a amendat SC "Olăneşti Riviera" SA şi SC "SIND" România SRL pentru refuzul de a se supune inspecţiei, se arată într-un comunicat de presă.

Consiliul Concurenei a declanşat o investigaţie pe piaţa furnizării serviciilor de cazare şi tratament balnear în staţiunea Băile Olăneşti. Investigaţia se referă la o posibila înţelegere între companiile participante la licitaţiile organizate de Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale (CNPAS) pentru atribuirea biletelor de tratament, subvenţionate din bugetul asigurărilor sociale de stat.

În cadrul acestei investigaţii, inspectorii de concurenţă au efectuat inspecţii inopinate simultane la societăţile investigate. Dintre cei şapte agenţi economici investigaţi, SC "Olăneşti Riviera" SA a refuzat să se supună inspecţiei, iar SC "SIND" România SRL a încercat sa distrugă documente aflate sub cercetare, în cadrul procedurii de inspecţie.

Ca urmare, Consiliul Concurenţei a aplicat o amendă de aproximativ 100.000 de lei societăţii "Olăneşti Riviera" şi o sancţiune de 57.000 de lei societăţii "SIND" România.

"Inspecţia inopinată este unul dintre instrumentele legale des utilizate de Consiliul Concurenţei în cadrul investigaţiilor declanşate, fiind cel mai eficient instrument de obţinere a unor dovezi privind posibile încălcări ale regulilor de concurenţă. Autoritatea română de concurenţă nu va tolera nicio formă de obstrucţionare a accesului inspectorilor de concurenţă la informaţiile şi documentele care pot soluţiona cazuri complexe de concurenţă", a declarat domnul Bogdan M. Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb