Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea a 19 farmacii Centrofarm de către Help Net

Ioana Dogaru
Companii / 6 octombrie 2015

Actualizare 10:30 Declaraţie oficială a companiei Help Net Farma

Potrivit comunicatului de presă al Consiliului Concurenţei, emis şi publicat pe site-ul instituţiei în data de 06 octombrie 2015, referitor la autorizarea operaţiunii privind preluarea de către Help Net Farma a fondului de comerţ aferent unui număr de 19 farmacii aparţinând Centrofarm, vă informăm că această tranzacţie a fost momentan avizată, iar procesul efectiv de preluare a farmaciilor urmează a se definitiva în perioada următoare.

Prin evaluarea realizată de către Consiliul Concurenţei privind operaţiunea de concentrare economică, s-a constatat că mediul concurenţial nu este afectat iar aceasta nu conduce la crearea unei poziţii dominante pe piaţa de profil, se arată într+un comunicat Help Net remis redacţiei.

(I:D:)

----------

Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică realizată preluarea de către Help Net Farma S.A. a 19 farmacii aparţinând Centrofarm S.A. se aratîntr+un comunicat de presă al instituţiei.

Prin această tranzacţie, Help Net preia fondului de comerţ aferent unui număr de 19 farmacii aparţinând Centrofarm, din 10 localităţi: Bucureşti, Braşov, Buşteni, Buftea, Constanţa, Iaşi, Suceava, Târgu Mureş, Râmnicu Sărat, Sat Geamăna (Comuna Bradu).

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. Ca urmare a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Atât Help Net, cât şi Centrofarm au ca principal obiect de activitate comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate, respectiv farmacii.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb