Consiliul Concurenţei analizează preluarea controlului asupra Porsche Bank România de către Dan Ostahie

S.B.
Companii / 29 martie 2022

Consiliul Concurenţei analizează preluarea controlului asupra Porsche Bank România de către Dan Ostahie

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Dan Ostahie preia controlul asupra Porsche Bank România S.A.

Dan Ostahie controlează Grupul Altex, grup organizat pe mai multe linii de activitate, respectiv: retail, servicii IT, import, producţie şi distribuţie produse electro-IT&C, service, servicii financiare nebancare, transport, automotive, imobiliare.

Grupul Porsche Finance România activează în România pe piaţa serviciilor financiar-bancare prin intermediul Porsche Bank Romania S.A. şi Porsche Leasing Romania IFN S.A., a căror activitate predominantă este cea de creditare (în special, sub forma creditelor de consum şi leasing auto).

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Stimate dle, daca reusesti sa intri in butoiul cu miere poti beneficia si de operatiunile REPO ale BNR. Adica peste noapte (nu ca hotii sa ne intelegem) matale depui niste bani virtuali la BNR in contul unor obligatiuni de stat fictive (ca niste emailuri care expira in 24 de ore). A doua zi BNR "rascumpara" aceste titluri fictive si iti trimit banii electronici inapoi in cont. The catch: dl. Isareacu alege sa plateasca cash, cu bani proaspat tipariti dobanda la aceasta inginerie financiar-religioasa minune gen. Concret ai niste softuri care schimba biti over the internet si o masina blindata care apare prin magie la poarta matale cu caramizi de bani (in interesul statului bineinteles, pt stabilizarea pretului la cartofi obsesia dlui Isarescu). Deatata ca matale fiind romanake ca si musiu Jiji nu prea ai voie la asa cv. deoarrce faci sigur agitatie, te lauzi ca ai dat o spargere sau poate-i afacere whatever. Multa sanatate, convinge-i pe astia ca ai bani fara numar si ii faci imparati gen fara numar fara numar fara numar de la Ostafie abonament la bani fara numar hei

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb