Consola PlayStation 5 va fi disponibilă în România din 19 noiembrie

S.B.
Miscellanea / 17 septembrie 2020

Consola PlayStation 5 va fi disponibilă în România din 19 noiembrie

Sony Interactive Entertainment a anunţat data de lansare şi detaliile legate de preţ pentru mult aşteptata consolăPlayStation5. SIE a prezentat şi noi titluri care se adaugă portofoliului PS5, inclusivFinal Fantasy XVI, Fortnite, Hogwarts Legacy şi un nou titlu God of War, potrivit unui comunicat al companiei.

Consola PS5 se va lansa pe 12 noiembrie în şapte pieţe cheie: Statele Unite, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Japonia şi Coreea de Sud. Lansarea la nivel global va continua pe 19 noiembrie, atunci când consola va fi disponibilă şi în celelalte regiuni, inclusiv în Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia şi Africa de Sud. PS5 Digital Edition va fi disponibilă la un preţ de vânzare recomandat de 1.999,99 lei, iar consola PS5 cu unitate optică Blu-rayUltra-HD va putea fi achiziţionată la un preţ recomandat de 2.499,99 lei.

Ambele modele PS5 vor utiliza acelaşi sistem dedicat ce integrează atât CPU, cât GPU, pentru grafică de înaltă fidelitate, până la rezoluţia 4K, dar şi acelaşi SSD ultra-rapid cu I/O (input/output) integrat care va livra încărcare extrem de rapidă. De asemenea, ambele modele PS5 oferă o experienţă imersivă mai profundă, datorită controlerului wireless DualSense şi capabilităţilor audio 3D, astfel încât jucătorii să se bucure de aceleaşi experienţe de gaming transformaţionale, indiferent de versiunea PS5 pe care o vor alege.

"Încă de când am anunţat pentru prima dată anul trecut noua noastră generaţie de console, am primit o susţinere uimitoare din partea dezvoltatorilor şi a fanilor jocurilor video din întreaga lume, iar acest lucru este cu adevărat impresionant", a spus Jim Ryan, Preşedinte şi CEO Sony Interactive Entertainment. "Acum mai sunt doar câteva luni până la lansarea PS5, care va aduce o nouă generaţie de experienţe ce depăşesc aşteptările jucătorilor în ceea ce priveşte aspectul titlurilor. Abia aşteptăm ca fanii noştri să experimenteze viteza incredibilă, imersiunea mai profundă şi jocurile uluitoare de pe PS5 când vom lansa în noiembrie."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb