Cordia anunţă o ofertă publică pentru toate acţiunile rămase ale Polnord SA şi solicită adunarea acţionarilor pentru a decide delistarea

J.P.
Companii / 9 decembrie 2020

Cordia anunţă o ofertă publică pentru toate acţiunile rămase ale Polnord SA şi solicită adunarea acţionarilor pentru a decide delistarea

Cordia International Zrt., care deţine 92,92% adin acţiunile Polnord SA, a anunţat la 1 decembrie 2020 o ofertă publică pentru a achiziţiona restul de aproximativ 7,08% din acţiunile Polnord SA. Preţul ofertei de licitaţie a fost stabilit la 3,55 zloţi per acţiune, conform cu cerinţele Legii privind oferta publică, condiţiile care reglementează introducerea instrumentelor financiare în tranzacţionarea organizată şi companiile publice, oferind o creştere semnificativă faţă de cel mai recent preţ de piaţă, conform unui comunicat trimis redacţiei.

În acelaşi timp, Cordia a solicitat o adunare generală extraordinară a acţionarilor Polnord SA, pentru a lua o decizie privind retragerea acţiunilor companiei din tranzacţionarea la bursă. Măsura este în conformitate cu strategia anterioară a Cordia de a continua restructurarea Polnord SA şi de a consolida în continuare operaţiunile Cordia în Polonia.

Perioada de subscriere a acţiunilor va începe pe 21 decembrie 2020 şi va dura până pe 20 ianuarie 2021. Ziua tranzacţiei este planificată pentru 25 ianuarie 2021 cu decontare pe 28 ianuarie 2021. Procesul este gestionat de PKO BP Brokerage House, iar alte case de brokeraj se pot alătura, pentru a permite un acces mai uşor pentru clienţi.

Cordia a achiziţionat iniţial o participaţie majoritară în Polnord prin subscrierea a 63,7 milioane de acţiuni de serie "T" într-o ofertă publică de cumpărare de acţiuni în decembrie 2019. Ulterior, în februarie 2020, Cordia a anunţat o ofertă publică pentru restul acţiunilor şi şi-a mărit participaţia la 92,92%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb