Cordia lansează proiectul Jade Tower pentru cumpărătorii români

G.B
Comunicate de presă / 23 martie 2022

Cordia lansează proiectul Jade Tower pentru cumpărătorii români

Cordia şi-a extins portofoliul cu un nou proiect rezidenţial de lux în populara destinaţie de vacanţă Fuengirola, Spania şi anunţă lansarea vânzărilor în proiectul Jade Tower pentru cumpărătorii români, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Cordia, principalul dezvoltator imobiliar rezidenţial din Ungaria şi membru al Futureal Group, unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidenţială si investiţii corporative din regiunea Europei Centrale si de Est, a lansat în ţara noastră vânzarea primului său proiect imobiliar rezidenţial de lux din Spania.

"Clienţii români pot alege cele mai bune proprietăţi cu vedere la marea spaniolă direct din România, cu ajutorul echipei locale de vânzări Cordia România. Comod şi uşor, cumpărătorii români pot achiziţiona apartamente exclusiviste Cordia în populara destinaţie de vacanţă Fuengirola, pe Costa del Sol, fără a fi nevoiţi să interacţioneze într-o limbă străină", spune Mauricio Mesa Gomez, Country Manager, Cordia România şi Spania.

Costa del Sol este una dintre cele mai populare destinaţii turistice internaţionale de mai multe decenii, datorită celor 320 de zile însorite pe an şi unei temperaturi exterioare medii de 23° Celsius. Pe lângă clima excepţională, accesibilitatea uşoară reprezintă unul dintre marile avantaje ale zonei. Mii de turişti sosesc în fiecare zi pe vase de croazieră în portul Malaga, iar milioane de turişti din toată lumea, inclusiv din ţara noastră, ajung la Aeroportul Internaţional Pablo Picasso. Fuengirola se află la 20 de minute de mers cu maşina de aeroport şi este disponibilă şi o conexiune de tren de mare viteză, care ajunge în centrul oraşului, la doar 8 minute de mers pe jos de Jade Tower.

Jade Tower, luxosul proiect rezidenţial dezvoltat de Cordia în Fuengirola , este construit pe unul dintre ultimele terenuri libere din zona costieră a oraşului, la doar 100 de metri de Marea Mediterană. Ansamblul rezidenţial va fi format din 116 apartamente high-end cu 1, 2 sau 3 dormitoare şi penthouse-uri cu terase mari sau grădini private, toate apartamentele având incluse boxe şi locuri de parcare.

"Suntem fericiţi să putem deschide, cu Jade Tower, o oportunitate de investiţie remarcabilă pentru investitorii români. Aceasta este o realizare uriaşă pentru noi şi o şansă mare pentru clienţii români sofisticaţi, deoarece apartamentele din Jade Tower oferă valoare pe termen lung şi randamente confortabile şi sigure, care depăşesc mediile pieţei", spune Tibor Földi, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Cordia International.

Proiectul rezidenţial este compus dintr-o clădire sustenabilă, eficientă din punct de vedere energetic, care va fi construită respectând standardele internaţionale BREEAM, cea mai importantă metodă, la nivel global, de evaluare a sustenabilităţii pentru proiecte de masterplanning, infrastructură şi clădiri. Designul său contemporan reprezintă un pionierat în utilizarea metodologiei BIM (Building Information Modeling) care garantează, printre altele, optimizarea costurilor de conservare şi întreţinere viitoare ale clădirii. Mai mult, ca angajament faţă de inovaţie şi tehnologie, proiectull rezidenţial va avea propria sa aplicaţie pentru smartphone, care permite rezidenţilor să folosească toate serviciile oferite de Jade Tower, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb