Cordia România a obţinut recepţia pentru faza a doua a proiectului rezidenţial Parcului20

D.T.
Companii / 27 februarie 2023

Cordia România a obţinut recepţia pentru faza a doua a proiectului rezidenţial Parcului20

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, conform unui comunicat remis redacţiei, anunţă că a obţinut recepţia pentru faza a doua a Parcului20, proiectul rezidenţial dezvoltat în zona Expoziţiei din nordul Bucureştiului.

Potrivit comunicatului, Mauricio Mesa Gomez, director general al Cordia România şi Spania, afirmă că: "Obţinerea recepţiei pentru faza a doua a proiectului Parcului20 reprezintă, pentru Cordia România, atingerea unei borne importante. Succesul proiectului din perspectiva vânzărilor, atât către utilizatorii finali, cât şi către investitorii de portofoliu, arată că modul în care am dezvoltat acest proiect, sustenabil şi punând în prim-plan cerinţele cumpărătorilor şi ale comunităţii locale, a fost perfect adaptat evoluţiei pieţei rezidenţiale din Bucureşti din ultimii patru ani".

"Apartamentele din Parcului20 au fost vândute, într-o proporţie importantă, către investitori de portofoliu, care cumpără pentru a închiria, în special pe parcursul anului 2022, când inflaţia a crescut semnificativ, iar acest lucru demonstrează că am adus pe piaţă un produs rezidenţial care generează un randament bun şi care conservă valoarea banilor. În prezent, pregătim noile noastre proiecte rezidenţiale din Bucureşti, pe care le vom dezvolta conform aceloraşi principii ale sustenabilităţii, eficienţei energetice şi preocupării pentru rezidenţi şi comunităţi", adaugă directorul general.

Rezidenţii din Parcului20 au la dispoziţie numeroase facilităţi, printre care sisteme smart home integrate, staţii de încărcare pentru vehiculele electrice, spaţii de parcare pentru biciclete, adaugă comunicatul. O grădină privată va fi amenajată în curând, pentru uzul exclusiv al rezidenţilor, un parc reamenajat de Cordia în parteneriat cu autorităţile locale este în apropiere, iar rezidenţii pot ajunge în Parcul Herăstrău în 10 minute de plimbare cu bicicleta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb