CORESPONDENŢĂ DIN MELBOURNE Cum putea fi evitat scandalul cât casa? Simplu: Novak stătea acasă

EUGEN IONESCU
Sport / 9 - 12 ianuarie 2022

Cum putea fi evitat scandalul cât casa? Simplu: Novak stătea acasă
EUGEN IONESCU

Actualizare - Decizia autorităţilor australiene în cazul lui Djokovici se amână după ce avocaţii sportivului au depus noi documente

Decizia autorităţilor australiene privind o posibilă nouă anulare a vizei de intrare în ţară a tensimenului Novak Djokovici se amână, după ce avocaţii jucătorului au depus noi documente în acest caz... Citeşte mai mult

---

ACTUALIZARE - Jurnalistul Ben Rothenberg a publicat luni dovada testului PCR pozitiv al lui Novak Djokovic, invocat de acesta în sprijinul deciziei de a nu se vaccina. Rezultatul a venit pe 16 decembrie la ora 20:19. A doua zi după ce a primit vestea testului pozitiv, pe 17 decembrie, Djokovic a mers la "Novak Tennis Center", unde s-a şi fotografiat alături de câţiva copii fără a purta mască, scrie G4media. Iar pe 18 decembrie, L'Equipe a dezvăluit că Djokovic a participat la o şedinţă foto cu trofeul "Champion des champions 2021", pe care i-l oferise lui Nole spre finalul anului.

---

ACTUALIZARE - Avocatul guvernului, Christopher Tran, a declarat că ministrul imigrării, Alex Hawke, va lua în considerare o nouă anulare a vizei de intrare în ţară a tenismenului Novak Djokovic, după ce instanţa din Melbourne a decis să revoce prima anulare, transmite News.ro.

---

ACTUALIZARE - Novak Djokovic câştigă apelul împotriva retragerii vizei şi poate rămâne în Australia

Tenismanul sârb Novak Djokovic a câştigat apelul depus împotriva anulării vizei sale de Australia, cu o săptămână înaintea debutului primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, transmite DPA.

---

ACTUALIZARE - Novak Djokovic află dacă primeşte viză pentru Australian Open ... Citeşte mai departe ...

---

ACTUALIZARE - Avocaţii lui Djokovici spun că tenismenul a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la data de 16 decembrie

Novak Djokovici, ai cărui avocaţi spun că a fost testat pozitiv la 16 decembrie înainte de a ajunge în Australia, a participat la evenimente publice în zilele care au urmat după ce acesta a fost confirmat pozitiv, fiind alături de tineri jucători care nu au purtat mască, potrivit news.ro.

Novak Djokovici a participat a doua zi, fără mască, la o ceremonie la Belgrad în onoarea tinerilor jucători sârbi, potrivit unei postări a Federaţiei de Tenis din Belgrad pe reţelele de socializare. consultate sâmbătă de AFP.

Într-o postare difuzată pe 17 decembrie la finalul zilei, Federaţia de Tenis din Belgrad a anunţat pe pagina sa de Facebook că "cel mai bun tenismen de pe planetă" şi "deţinător a 20 de titluri de Grand Slam" a acordat cupe şi diplome tinerilor jucători.

"Doar copiii premiaţi au participat la premierea care a avut loc în centrul de tenis Novak" din Belgrad "din cauza măsurilor sanitare legate de pandemia de coronavirus". Postarea conţine mai multe fotografii cu Djokovici alături de oficialii federaţiei şi în jur de 20 de adolescenţi, toţi fără mască.

Majoritatea presei sârbe a scris despre ceremonia din 17 decembrie. Djokovici a participat şi cu o zi înainte - ziua testului său pozitiv - la un alt eveniment public: prezentarea unui timbru omagial de către poşta sârbă. El însuşi a postat o fotografie în acest sens pe Instagram.

Djokovici a mers în Australia la jumătatea săptămânii trecute după ce a obţinut o scutire medicală de la obligaţia de vaccinare pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului. Însă viza i-a fost anulată la sosire şi de atunci se află într-un hotel de carantină din Melbourne, unde aşteaptă examinarea apelului său luni dimineaţă.

(S.B.)

---

Am vizitat impunătorul complex care găzduieşte primul turneu de Mare Şlem al anului, în timp ce majoritatea tenismanilor participanţi se aflau în Australia cu mai multe zile înainte de start, jucând în turnee "de încălzire".

Organizatorii Australian Open îi întâmpină pe jurnaliştii acreditaţi cu un nou centru de presă. La intrare în incintă, ţi se înmânează o mască dintre cele mai performante, împreună cu un test rapid, pe care eşti rugat să-l foloseşti zilnic. Iar măsurile cauzate de pandemia ce a lovit mapamondul nu se opresc aici: de pildă, s-a desfiinţat bucătăria pentru presă, înlocuită cu... un frigider cu apă plată şi, dacă doreşti o cafea, trebuie să o comanzi personalului care deserveşte centrul. În restaurant, mesele au fost rearanjate pentru a îndeplini criteriile de distanţare. De asemenea, s-a mărit spaţiul aşa-zisei grădini a presei.

"Bombă" la frontieră

Pentru primă săptămână a turneelor de pregătire a existat foarte puţin interes, atât în rândul spectatorilor, cât şi al ziariştilor. Dar iată ca joi dimineaţă atmosfera de... somnolenţă a fost deodată perturbată de ştirea că în cursul nopţii a aterizat la Melbourne "number one" Novak Djokovic, cu numerosul său anturaj. El a fost imediat reţinut de autorităţile de frontieră, urmând să fie deportat în câteva ore, după ce i-a fost anulată viza de intrare in Australia, în baza faptului că legea nu permite accesul cetăţenilor care nu au făcut două doze de vaccin aprobate de autorităţile locale. Există, ce-i drept, şi o posibilă derogare de la această regulă, prin prezentarea unei adeverinţe care să ateste, pe criterii medicale, incompatibilitatea vaccinării unei persoane.

Autorităţile de la frontieră au informat public că domnul Djokovic nu a îndeplinit nici un criteriu care l-ar excepta de la obligativitatea vaccinării. Marele campion, învingător de nouă ori aici, la Melbourne, şi-a chemat imediat avocaţii, care au cerut, în şedinţă de urgenţă la tribunal, amânarea expulzării, pentru a da sportivului şansa sa conteste decizia.

Viză obţinută pe internet

O precizare se impune: în prealabil, oficialii Tennis Australia şi guvernului statului Victoria au anunţat că două comisii medicale au recomandat aprobarea participării sportivului sârb! Pe surse s-a aflat că această aprobare a fost dată pe baza scrisorii unui doctor din Belgrad, care atesta că sportivul a avut covid in ultimele trei luni. Însă ministrul federal al sănătăţii l-a avizat de două ori, în scris, pe directorul turneului că trecerea prin covid nu reprezintă un criteriu suficient pentru o derogare medicală!

Miercuri, când Djokovic a anunţat pe reţeaua sa de socializare că este în avion spre Melbourne, prim-ministrul Australiei declara că autorităţile din tenis şi ale statului Victoria nu au nici o jurisdicţie asupra controlului frontierelor, aceasta fiind exclusiv responsabilitatea guvernului federal.

În consecinţă, cu toate că tenismanul numărul 1 al lumii avea o viză de intrare - obţinută pe internet -, aceasta i s-a anulat la graniţă, pentru neîndeplinirea condiţiilor de intrare pe teritoriul Australiei. Reacţiile au fost vehemente, guvernul de la Belgrad afirmând public că este vorba despre un act politic şi că toată Serbia intră în luptă de partea sportivului, pentru justiţie si dreptate!! Iar tatăl lui Djokovic a făcut declaraţii şi mai lunatice, susţinând ce fiul său este simbolul şi liderul lumii libere - este Spartacus al unei lumii noi !!!

Gândaci în hotel de 4 stele?

Disputa va fi rezolvată luni, la tribunal. Până la hotărârea instanţei care ţine cu sufletul la gură lumea sportului mondial, Djokovic trebuie să accepte condiţiile de izolare la un hotel, unde a reclamat că mişună gândacii (el închiriase o vilă într-un cartier elegant pentru el si anturajul său). M-aş mira să fie aşa, hotelul respectiv este de patru stele...

Şi fostul antrenor i-a sărit în ajutor, susţinând teoria că Nole este o victimă a opiniilor sale antivaccinare şi că nu s-a pronunţat contra vacinului, ci pur şi simplu şi-a apărat dreptul de a nu fi vaccinat.

Nimeni din presa locală nu îl susţine pe Djokovic, mulţi jucători, în frunte cu Nadal, îl condamnă afirmând că ştia condiţiile de participare şi, deci, nu are de ce să se plângă, iar

populatia Australiei, după ce a stat 8 luni în lockdown, nu prea arată simpatie pentru sârb. De altfel, atunci când a fost anunţată aprobarea participării lui, atât jurnalişti, cât şi persoane proeminente au declarat că vor merge la arenă pentru a-l huidui pe multiplul campion de la Melbourne.

Este clar, guvernul statului Victoria şi responsabilii Australian Open au încercat să aducă un plus de valoare turneului prin participarea sportivului care a câştigat de nouă ori turneul de la Antipozi. Dar tot atât de limpede apare faptul că acest uriaş scandal - internaţional! - putea fi evitat dacă liderul mondial ar fi rămas acasă.

Ce s-a întâmplat la Melbourne va constitui, probabil (mai mult ca sigur?) un precedent pentru viitoarele turnee, unde participarea celor nevaccinaţi este cel puţin în dubiu.

Opinia Cititorului ( 195 )

  1. De ce d-nule vaccinist să stea acasă? Chiar credeți că ne vom înțepa toți regulat pe planeta aceasta?

    1. Ai citit articolul?

      Am gasit pe FB.

      "Majoritatea germanilor din vremea lui Hitler erau oameni cumsecade. Chiar dacă nu știau de lagărele de concentrare, vedeau zilnic ceea ce li se întâmpla evreilor; cum drepturile lor erau mereu amputate, cum erau dați afară din slujbe, cum li se închideau magazinele, afacerile, toate acestea le putea vedea zilnic cetățeanul german de rând, cetățean care aproba aceste măsuri pentru că i se spusese că acei oameni reprezentau răul. Oamenii aceia, evreii abuzați, nu comiseseră nicio infracțiune, erau sănătoși, nu erau violenți dar se stabilise că de-acolo vine tot răul, de la ei.  

      Și germanul de rând a acceptat: nu mai vroia să fie coleg cu un evreu, nu mai vroia să cumpere din magazinele evreilor, nu mai dorea să aibă de-a face în niciun fel cu un evreu, era de acord ca aceștia să fie, într-un fel sau altul, izolați, ținuți cât mai departe, pedepsiți dacă nu acceptă noul lor statut. 

      Da, cetățeanul de rând considera că astfel rămâne societatea sănătoasă, că el și familia lui sunt protejați, dacă îndepărtezi sursa răului... Dar toate atrocitățile au fost posibile prin această lejeră acceptare a oamenilor cumsecade, de a li se amputa drepturile altor cetățeni... 

      Nu s-a schimbat nimic! Cetățeanul mediu reacționează la fel și acum dacă îi arată cineva, presa, autoritățile, care este sursa răului, de unde vine pericolul... Exact la fel!"

      Ionut Popescu 

      Iti multumesc, pentru ca ne furnizezi acest exemplu de subcultura Facebook, lovita de incapacitatea rationamentului, anomie si militantism de sluga.

      In primul rind este jalnica incercarea de comparare. 

      Masurile de combatere a pandemiei (bune/rele, prostesti, ineficiente, etc.) sunt adoptate pentru aplicare generala (indiferent ca politicienii care le adopta, nu le respecta, ei nu au dreptul la exceptie prin lege). 

      Masurile antisemite din Germania nazista nu erau generale, ci erau indreptate contra evreilor, in exclusivitate. 

      Prin urmare, daca este sa faci vreo comparatie, atunci singura valida este comparatia dintre statutul evreilor in Germania nazista si statutul virusului SARS-CoV-2, ceea ce, desigur, este o comparatie de nivel Facebook. 

      In al doilea rind (acesta are legatura cu primul), masurile de combatere a pandemiei nu pot admite exceptii pe nici un motiv (nici sub motivul "drepturilor omului"), deoarece virusul ataca specia omeneasca si deci raspunsul omenesc trebuie sa fie colectiv, fara exceptie. 

      Aceste aspecte sint indiscutabile. 

      Discutabile sint masurile de combatere si comportamentul autoritatilor. 

      Subcultura Facebook intuneca minti lipsite de lumina si da unor ratati vocatia revolutionarului.

      Exista numerosi idioti care si-au gasit un scop in viata din combaterea combaterii pandemiei. Astfel s-a consacrat intrebarea imbecila: "Tu crezi in Covid?", care mimeaza o chestiune religioasa. 

      "Ataca specia umana" exagerezi...la ce mortalitate are e de tot rasul. Daca era vreun pui de Ebola mai ziceam.

      In schimb vad ca la adapostul lui se manifesta tot felul de pui de [...] ce le place sa impuna altora tot felul de idei. simtul critic la conducatorii lumii a scazut la zero.

      Mortalitatea defineste tinta atacului?

      Daca nu ataca specia umana atunci ce ataca? Panselute si ghiocei?

      Ca sa ne intelegem, trebuie sa te intreb, oare, "Tu crezi in Covid?"? 

      1 - Adevarat ca subcultura facebook nu se compara cu supracultura OMS si adevarurile emise de ministerul adevarului prin Fauci si restul savantilor.

      2 - "Masurile antisemite din Germania nazista nu erau generale, ci erau indreptate contra evreilor, in exclusivitate" - Masurile aberante nu sunt generale, sunt indreptate contra oamenilor sanatosi neintepati, in exclusivitate. Micron din Franta a spus-o foarte clar.

      3 - Cam mult a durat povestea cu 'drepturile omului' De fapt, este mult mai bine sa nu existe astfel de drepturi si mai ales, e bine sa nu se mai comenteze. Ministerul adevarului are mereu dreptate, sunt destui oameni de bine, filantropi miliardari care stiu cel mai bine ce trebuie sa faca oamenii. 

      Daca nu ataca specia umana atunci ce ataca? ataca si morsele. Danemarca le-a ucis pe toate. Dupa ce toti oamenii se vor intepa, urmeaza vaccinuri pentru animale, pesti, plante. Intrebarea corecta nu este "Tu crezi in Covid?" ci Tu crezi in Vaccin? Am invatat ca vaccinul este sigur si eficient, protejeaza pe cei dragi. Doar niste medievali pun la indoaila ADEVARUL. Cei din Franta au infectati si morti cum nu au avut pana acum din cauza celor cativa ciumeci care nu s-au intepat inca. Cei cu 3 doze mor din cauza celor neintepati.

      Comentariile 1.6. si 1.7. se prefac a fi replici la comentariul meu, dar va rog sa nu va lasati inselati, ele sint replici la replicile din capetele autorilor lor. Se numesc "replici Facebook ale revolutionarilor de frizerie".

      "Masurile aberante nu sunt generale, sunt indreptate contra oamenilor sanatosi neintepati, in exclusivitate."

      Mai Ganditorule de la Hamangia, desi vaccinarea nu este obligatorie, ea este totusi o masura general recomandata: unii ii dau curs, altii nu.

      Discriminarea este doar in mintea ta cu logica de Facebook. 

      Andrei Serban „La școală sunt separați copiii între cei care sunt opresori, pentru că s-au născut albi, și cei care sunt opresați, pentru că s-au născut de culoare" Acest Andrei Serban este din categoria 'subcultura'. Este un medieval de FB. Este doar in mintea unora. Shakespeare si Beethoven sunt tot din grupa 'subcultura' FB. Asa se invata in scolile superioare din SUA. Vrem o tara ca afara, SUA, Australia, Italia si in curand Austria.

      "Danemarca a ucis circa 17 milioane de nurci, din ferme, după ce a fost descoperită o mutație a virusului SARS-CoV-2". Replica este din capul meu si din toata presa. Aceasta masura a fost luata in noiembrie 2020. Acum Danemarca este in zona rosie, a avut 23.968 cazuri pe 06 ian si are rata de vaccinare: 82,7% o doza, 79,4% doua doze si 52,3% cu 3 doze. Deci, au facut bine ca au omorat animalele, daca nu le omorau aveau 10 milioane de infectati la populatie de 5,8 milioane si in plus, vedem eficienta si utilitatea serurilor. Traiasca stiinta, la gunoi cu subcultura de pe FB.

      Macron contra „non-cetățenilor”: Nu vă bag la închisoare, dar nu veți mai putea merge nicăieri

      Ai dreptate. Vad aici multa informatie de "frizerie".

      1) Virusul ataca specia umana. Fals. Virusul asta ataca orice mamifer. In fapt, explicatia pentru existenta data de oameni de stiinta, nu de ziaristi, pentru Omicron si surpriza produsa este saltul de la oameni la soarece si apoi inapoi (dupa aproape un an). Chiar si cuvantul "atac" trebuie inteles ca o filtrare a agenților despre care vorbim. In cultura cavitatii orale sunt multi virusi (de ex circovirusi) care nu cauzeaza nicio manifestare clinica. Desi ei infecteaza celule si se folosesc de ele. Vrea dl Make ca omenirea sa raspunda "colectiv" impotriva oricarui virus din organismul uman? Sau doar a celor care "ataca" organismul uman? Pai raspunsul este simplu.... nu sunt vaccinuri impotriva lor si atunci singurul raspuns "colectiv" este evitarea contactului uman pentru toti. Interzicerea apropierii umane.

      Un virus inofensiv pentru un organism poate fi agravant si pune viata in pericol pentru un om deficitar. 

      Replicile 1.10., 1.11. si 1.12., sint toate ale omului de la 1.2. care a gasit pe FB.

      Cele de la 1.6 si 1.7. sint tot ale lui. 

      Cu ce te lupti, prietene? 

      Clarifica-ti gindurile, nu ne pune sa ghicim pe sarite.  

      Cultura Facebook iti permite si o naratiune coerenta (sau macar incoerenta)?

      Matale esti altul.

      Alta chestie. 

      Cica am gresit ca virusul ataca omul, ci el ataca si animalul. 

      Bravo! 

      Ce schimba asta din ceea ce am spus? 

      Era vorba ca cine stie mai bine medicina sau era vorba despre molima si combaterea ei?

      Sau trebuie sa te intreb si pe tine: crezi in molima? 

      Sigur ca știu (aș evita sa folosesc un verb, a crede, cu valențe care presupun în extremă și convingerea obținută dincolo de dovezile concrete, materiale) că molima există în sensul că virusul sare din mamifer în mamifer (oamenii infectați dau virusul animalelor de casă, câini, pisici ... asta este deja adevăr științific). Nu aș folosi cuvântul molimă pentru că peste 80-90% dintre cei afectați sunt cei peste 70 și ceva de ani. Poate "molima pensionarilor" sau ceva de acest gen.

       

      Sunt și de acord cu dv, dle Make când spuneți asta: "masurile de combatere a pandemiei nu pot admite exceptii pe nici un motiv (nici sub motivul "drepturilor omului"), deoarece virusul ataca specia omeneasca si deci raspunsul omenesc trebuie sa fie colectiv, fara exceptie. " 

       

      Dar, dacă le punem în contextul real medical, al molimii pensionarilor nu a atleților sau tinerilor fără probleme de sănătate, și mai aplicăm și sugestia dv de a ignora drepturile omului, atunci o măsură mult mai eficace de luptă ar fi izolarea persoanelor vulnerabile. Arestarea lor în hotelurile în care oamenii sanatosi precum Djokovic sunt tinuti. Iar motivele sunt simple: 

       

      1) Virusul ca entitate precede omul, poate este chiar dat de Dumnezeu ca instrument pentru a indeplini sarcinile tainice date. Contactul uman duce la raspandirea virusului, fara ca vaccinurile anti-Covid sa aiba un efect semnificativ de oprire. Deci o masura colectiva este evitarea contactului uman in mod universal, pentru oricine. Sau mijlocirea lui prin portul mastilor foarte eficiente (FFP2, FFP3). Vaccinarea devine, nu-i asa, superflua. Eu votez pentru. 

       

      2) Daca masura 1 este prea drastica pentru 80% din populatie sub 60 de ani, care in acest fel isi vor vedea partea de socializare in restaurante, cluburi foarte afectata, atunci o alta masura este posibila. Planul "Vacanta" despre care s-a mai scris in 2020, elaborat de oameni de stiinta din Romania, condusi de Streinu-Cercel. Izolarea pensionarilor de restul societatii si a contactului uman fara protectie. Nu este un plan conceput doar in Romania, dar noi cunoastem doar varianta aceasta. 

      Punctul 2 este despre a alege intre a elimina din societate 20-30% dintre cei sub 60 de ani care nu vor sa se injecteze cu aceste produse medicale, sau a elimina din societate prin izolare pe acei 10-15% vulnerabili care dau aproape toate fatalitățile. Grea decizie. 

      "Cu ce te lupti, prietene?" Autorul a scris despre ceea ce crede, unii cititori au comentat. Am comentat si eu. De luptat se lupta Macron, vezi declaratia recenta. Mai sunt si altii care se lupta, fie ca sunt sefi gen draghi, biden, medici sau simpli trompeti. Cei care nu accepta masurile aberante nu sunt antivacinisti, doar se opun serului experimental bagat cu forta. Explica bine un cunoscut avocat care scrie si la Bursa. Acest avocat, nu are 'cultura facebook' a studiat si pe la Sorbona. Este o mare gogomanie sa se spuna despre niste oameni vaccinati ca sunt antivacinisti doar pentru ca refuza serul minune. Legat de Djokovici/Australia - este simplu, omul nu este (acum) bolnav/infectat si vrea sa joace tenis ca sa castige. Australia prin cei care iau decizii, arata clar ca nu este interesata de oameni sanatosi ci de intepati. Pot incerca 100 de fauci sa ne minta cum ca daca esti sanatos esti periculos, presimptomatic etc. Pericolul de infectare vine de la cei care au covid. In acest moment, toata lumea vede ca intepatii campioni din europa 'civilizata' au cele mai mari cifre de infectari. Pe guvernanti nu-i intereseaza sa rezolve pandemia ci sa-i intepe pe toti ca sa-si faca norma ursula care a cumparat 1,8 mld seruri doar de la tovarasii ei de la pfizer cu un contract secret. Sefi de la pfizer si moderna au anuntat ca vor face un nou ser deci e logic ca serul actual nu e bun, altfel nu ar face unul nou. Dar pana atunci, fraierii trebuie sa contribuie la lichidarea serului luat pana acum. Daca nu e coerent, mai pot da explicatii.

      Prietene, nu ai comentat.

      Ai adus tampenii subculturale despre nazism circulind pe Facebook, care nazism daca este comparabil cu recomandarea vaccinarii si respectarea regulilor ca in Australia, atunci, nu-i asa!?, nici macar nu-i chiar atit de rau pe cit eram noi de speriati de Hitler si lagarele de la Auschwitz-Birkenau si celelalte. 

      Ai venit cu namolul de pe Facebook ca respectarea regulilor inseamna dictatura si atunci nu e democratie, cu reversul ca democratia inseamna anarhie si dreptul la orice infractiune.  

      Temeiurile comentariilor tale tin de subcultura FB, de revolutia de frizerie. 

      "...doar se opun serului experimental bagat cu forta". 

      Vaccinarea nu este obligatorie, uita-te la Novak Djokovic, l-a obligat cineva sa se vaccineze?! 

      Stiu ca in democratie oricine are dreptul la opinie.

      Dar este dreptul meu sa nu-ti mai raspund. 

      Domnule, ma vad silit sa-ti pun alta intrebare: vorbesti cu mine?

      Ti s-a parut ca ti-as putea fi interlocutor in subiectul adecvarii masurilor de combatere a pandemiei?

      Daca in chestiunea respectarii regulilor esti de acord cu mine, atunci eu unul am epuizat dezbaterea. 

      Australia - Howard Springs - oricine gaseste pe net poze si vede cum arata o "tabara de carantina" adica un lagar pentru cei care nu respecta regulile. In Belarus este tot democratie iar cei care au demonstrat, de fapt nu au respectat regulile de acolo si au fost arestati asa cum clar a aratat "democratul" lukascenko. Trebuie respectate regulile in fiecare tara, china, coreea de nord, australia, olanda. Nu exista dictaturi, in toate tarile exista legi care trebuie respectate si nu contestate de medievali din subcultura FB. Am inteles.

      Cum ti-ar zice Make, "prietene", esti in intuneric. Mintea ta nu distinge intre lege si ticalosie. Make ti-a spus sa respecti legea, nu sa accepti ticalosia., dar pentru tine, la frizerie, este totuna.

      Traiasca Revolutia, imi tin cararea pe dreapta. Fara breton. 

      Make a zis "Discutabile sint masurile de combatere si comportamentul autoritatilor. "

      De aici impresia că ar putea fi un astfel de interlocutor. Ne-am înșelat cu toții. 

      Iar pentru 1.21, orice lege care discrimineaza este o ticalosie. Citeste deciziile Curtilor de Apel din Romania care au dat jos toate HG-urile Guvernului. Ca sa inteleg, acele "legi" erau bune sau erau ticalosii? Juratii au zis ca erau ticalosii. Lumineaza-ma. 

      Toate legile discrimineaza. Legal. Chiar Constitutional.

      Fără jucători nu există joc!

      A afirma că un campion mondial în materie ar fi trebuit să stea acasă, ca să evite scandalu', echivalează - cel puțin - cu afirmarea mediocrității, să nu spunem cu îngroparea tenisului.  

      Sau inseamna ca legile unei tari trebuie respectate de oricine intra in tara aia, ca altfel tara devine o golaneala in care se afirma mediocritatea, să nu spunem ca îngroapa tenisul..

      Cata tarie de cap! Nu-ti intra asta cu legea, don't you?!

      Cata fermitate! SIIJ este infiintata in baza unei legi. Exista smecheri care sunt deranjati de aceasta sectie speciala. Au turnat la ministerul adevarului si aia au decis sa se desfiinteze pe motiv ca legea nu e buna.

      Foaaarte inteligenta replica! Dar si Florin Citu conduce beat automobilul. Asta inseamna sa-i luam la bataie pe politistii care ne pun sa suflam in fiola?

      Corect.

      Foarte bine ai comentat 

      Nu a comentat. A facut copy/paste dupa un neavenit de pe Facebook. Dar este bine sa va apreciati intre voi. Voi, cu Facebook-ul vostru l-ati adus pe Klaus Iohannis. Tot voi ati creat AUR si Sosoaca. Apreciati-va intre voi! Criteriul principal este gradul de imbecilitate.

      Este un articol gasit pe FB si la final este trecut autorul - economist, jurnalist si fost politician. Daca va deranjeaza autorul pe motiv ca e neavenit, cereti sa fie cenzurat tot ce zice. Daca va deranjeaza FB pentru diverse motive, cereti sa se interzica FB pe motiv ca deranjeaza cotetul detinatorilor adevarului suprem. Astia cu FB i-au adus si pe amicii tai de la usr si probabil ca la ei ai vrut sa aplici constatarea ta elevata.

      Ceea ce spui, chiar spui? Adica cum sa ceren "sa fie cenzurat tot ce zice"? Cui sa cerem? De ce sa cerem? Cine sa ceara, care noi? Esti intreg la minte? Te-ai gandit sa te bagi si tu cu o bolboroseala? Cred ca esti familiarizat cu cotetul, tu crezi literatura de cotet deversata de un fost ministru corupt, fost ziarist corupt, economist de cotet, cu cultura facuta in Balta Brailei, mulgand bivolitele, hrana ta spirituala. Amicii mei de la USR iti dau tie bani sa ma contrazici, de ce musti mana care te hraneste?

      Daca ar fi sa-ti raspund dupa cum meriti, sigur sa taie raspunsul meu. Moderat:

      - intreg la minte nu esti tu. Este un text care contine ceva niste afirmatii, bune sau proaste. Dupa mintea ta, cel care a scris este..... Spume, voma. Argumente solide, userist/bolsevice. 

      - ceri cenzura la cine vrei tu. Oricum esti de caterinca. 

      - mai bine te duci sa-ti faci test covid pentru ca omicron te poate infecta prin internet. Cei ca tine sunt vulnerabili.

      - test de inteligenta nu are rost sa-ti faci. La tine in cotet nu este necesar  

      Admirabil raspunsul! Trebuie sa ma gadil ca sa rad. Autentic incoerent si ilogic. Cum naiba ai trecut clasa? Nu te mai lua de prietenii mei bolsevicii de la USR, ca-ti iau strachina din fata!

      Nu ma iau de nimeni. Mie imi plac astia de la usr. Sunt cativa mascarici pe la ei care merita atentie, distreaza oamenii normali. Pentru ciumpalaci d'astia ca tine cei de la usr sunt tatici.

      Pneumonoultramicrosco picsilicovolcaniconioza se numeste boala ta. Ai nevoie de mai multe doze de faizer. 

      nu te mai lauda ca urmaresti ip

      Cu tine merge orice.

      Nasol momentul! a castigat Djokovic. Cei care bolboroseau cu 'respectarea legii' sa ne spuna acum cum este cu legea incalcata de politruci, cu smecherul balcanic care vrea sa ocoleasca legile din austrania care este un exemplu de democratie.

      Avocatul guvernului australian, Christopher Tren, a transmis că, în ciuda deciziei luate de instanța de judecată, ultimul cuvânt de spus îl are ministrul pentru Imigrație, Alex Hawke (Ana Pauker)

      „Ministrul pentru Imigrație are putere absolută și poate anula orice decizie, chiar și una luată de un anumit stat federal”

      Omul a avut covid ,parca prin noiembrie.Ce rost are sa se mai vaccineze?Suntem ca in filmele cu prosti.Legi date aiurea de niste indivizi care isi bat joc de oameni.

      Ce tare este comentariul tau! Straluceste ca picatura de apa in oceanul de comentarii identice. Chiar nu esti in stare sa citesti? Sau te-ai gandit sa profiti si tu, ca tot este gratis?!

      Daca Djokovic a cistigat in instanta, atunci ...Ce?!

      Inseamna ca democratia consta in nerespectarea legilor? 

      Dupa parerea ta Australia este dictatoriala (pentru ca i-a interzis accesul lui Djokovic) sau este democratica (pentru ca i-a dat cistig de cauza lui Djokovic)?

      Hai, raspunde fara sa bolborosesti! 

      Make, lasa-i, ei nu inteleg decat chestii simple-simple, i-ai tampit, ei nu te pot urmari!

      1 - In articol este vorba despre scandalul Djokovici/guvernul Australiei. La 'opinia cititorului' unii au scris ca este un abuz al politrucilor, altii au scris ca 'legea' trebuie respectata chiar daca Djokovici este un mare campion. Legea stabilita de militieni. Apoi au urmat comentarii despre ce balcanic nasol este sarbul sau ce rai sunt politrucii. Eu cred ca politrucii au abuzat iar judecatorul exact asa a hotarat. In mod normal, cei care bolboroseau tema cu legile care trebuie respectate, ar trebui sa recunoasca ca au gresit. Nu vor recunoaste, vor jigni, vor baga abureli si vor deplasa tema.

      2 - Teoretic Australia ca si Belarus este o tara democratica. Exista mai multe partide, cetatenii au drept de vot, legea trebuie sa fie respectata. Aici este o mare problema, avocatul Tren a zis ca ultimul cuvant il are ministrul Ana Pauker cu numele de scena Alex Hawke in ciuda hotararii judecatoresti. Adica, domnia legii este valabila doar daca vrea politrucul. La intrebarea daca Australia este dictatoriala raspunsul meu este ca pare o tara democratica dar cu multe devieri. Nu doar din cauza actiunii contra sarbului. Cenzura globalista inca nu este asa de puternica si mai apar articole si filmari din Australia din care aflam/vedem ce fac politrucii - arestari aiurea, lagar de concentrare numit centru de carantinare ( la altii se numea de munca) gardul electric, impuscarea demonstrantilor plus batai si alte violente. Cam ca la Belarus cu diferenta ca imaginile din Belarus au fost date de toata presa. Posibil ca asta sa fie noua forma de democratie iar eu fiind medieval, expirat, antistiinta etc, nu prea le pricep. In martie 2020, ne aratau la tv niste actori chinezi care cadeau din picioare iar unii oameni s-au speriat asa de tare incat si acum, ii injura agresiv pe cei care nu cred in serul minune. Acum, sunt peste 250 de sportivi cazuti, unii in spital, unii morti iar presa din tarile zise democratice nu este interesata. Deci Australia este un fel de post-democratie, mai pastreaza ceva valori, l-au pus pe judecator sa dea o decizie, insa ultimul cuvant il are politrucul. Cetatenii au dreptul la opinie insa daca aceasta deranjeaza, vin militienii cu bulanele. 

      Te-am indemnat sa nu bolborosesti.

      Ca sa nu cazi lat de oboseala citind de pe altceva decit Facebook (Doamne fereste!), iti fac hatirul sa-ti postez ceea ce ai fi putut gasi singur pe site-ul Ministerului nostru de Externe: 

      "Australia este un stat democratic, cu organizare federală (the Commonwealth of Australia din 1901), care recunoaşte monarhul britanic ca suveran. 

      Șeful statului: Regina Australiei este M.S. Elisabeta a II-a a Marii Britanii, reprezentată de Guvernatorul General. 

      Guvernatorul General: His Excellency, General the Honourable David Hurley AC DSC (Retd), și-a început mandatul la 28 iunie 2019 pentru o perioadă de 5 ani. 

      Guvernatorul General este investit de Regină la propunerea Primului Ministru al guvernului federal în exercițiu. 

      Are rol constituţional (dizolvă Parlamentul înaintea alegerilor, aprobă Guvernul după alegeri, semnează legislaţia în numele Reginei, deschide lucrările Parlamentului), rol ceremonial şi asigură managementul comunitar. Deține și poziția de Comandant Suprem al Forțelor Armate ale Commonwealth-ului australian." 

      Ei?! 

      Ce zici? 

      "Legea (australiana) stabilita de militieni"?! 

      De ce bati cimpii? 

      Te-a luat Ionut Popescu de cap, pe Facebook!? 

      Singur si nesilit de nimeni, spui: "Teoretic [...] legea trebuie sa fie respectata", desi mai inainte scrii " In mod normal, cei care bolboroseau tema cu legile care trebuie respectate, ar trebui sa recunoasca ca au gresit." 

      Eu cred ca, psihic, esti normal, dar te epuizezi repede. 

      Invata, draguta, sa citesti, fa si tu clasa a IV-a, apoi pe a V-a, ...Cred ca ouale nu ar trebui sa danseze cu pietrele.

      Multumesc. Tare raspunsul!

      1 - Pe site-ul administratiei prezidentiale, ca la clasa 3-a, am gasit Constitutia Romaniei. 

      ARTICOLUL 17 

      Cetăţenii români în străinătate  

      Cetăţenii români se bucură în străinătate de protecţia statului român şi trebuie să-şi îndeplinească obligaţiile, cu excepţia acelora ce nu sunt compatibile cu absenţa lor din ţară.  

      Pentru ca ai amintit de ministerul 'nostru' de externe, chiar zilele astea sunt nemultumiri pentru ca ministerul de externe nu face nimic in legatura cu un cetatean roman care este retinut in China de 2 ani. Asta este grija fata de cetatean si asa se respecta legea fundamentala. Deci, nu citesc ce scrie aceasta institutie. Sunt multe, multe altele din care oricine intelege ca acest minister nu este al nostru si nu respecta legea. 

      2 - Pana in 1990, moda impusa era sa se critice dusmanii din occident/sua si care critica ce era pe la noi, era considerat infractor. Acum, este la fel, trebuie toti sa injure 'dujmanu' rusia in primul rand si apoi china, belarus. Cine critica sau comenteaza ceea ce fac 'aliatii' nostri, este facut in toate felurile, platit de rusi. Pe hartie, Australia este asa cum se scrie, realitatea este diferita, oleaca. Pentru ca regulamentul interzice, nu pot sa dau link cu filmari sau link publicatii de unde vedem cum se manifesta real 'democratia' din Australia. In cazul Djokovici, este explicat pe larg in alte publicatii cum a fost. Militienii au facut 'legea' si l-au 'carantinat' iar judecatorul a decis ca nu a fost legal. Cam asta este menirea unui judecator, daca in noua democratie nu au aparut modificari. Ceea ce au facut militienii la aeroport nu a fost legal. In cazul multor cetateni, abuzurile se fac fara scandal si asa raman. Cu Djokovici nu le-a mers. Despre 'democratia' cu care au fost tratati aborigenii nu are rost sa discutam. Trebuie intrebati si ei nu doar politrucii australopiteci.

      3 - Nu contrazic nimic din ce ai zis, am scris doar ceea ce cred si cat timp mai am voie, asa voi face. Legat de textul de la FB, cam asta cred si eu cu cele 3 clase ale mele. Faptul ca unii oameni sunt considerati inamici, potential periculosi si pentru ei trebuie sa se faca coridoare speciale, sa nu aibe unele drepturi scrise in constitutie, imi pare distriminare si imi aduce amint de ce a mai fost in istorie. Stiu melodia oficiala cum ca asta este pentru binele societatii insa, melodia asta a mai fost folosita. Totul a fost si este pentru binele nostru, al 'tutulor'  

      Aaaaaaaaa!

      Aaaaaaaa! 

      Expresia "Legea stabilita de militieni" din comentariul tau de la nr. 1.44., era de fapt un retardeu cu o cvadrupla metafora confuza cu chilotii-n vine si picioarele incrucisate....Ahaaaaaaaa!, adica ai vrut sa spui ca Politia de frontiera vrei sa spui ca a incalcat legea, vrei sa spui...Ahahaaaaa! 

      Adica,....Eu, cind sustineam ca legea trebuie respectata, insemna, pentru mintea ta, ca eu sustineam faradelegea! 

      Omule, m-ai rapus! 

      Nu m-am mai intilnit cu asa ceva . 

      Ma duc rar la frizerie si deloc pe Facebook. 

      Aaaaaaaaaaaaaaa! 

      Aaaaaaaaaaaaa!

      Ce ma doare! 

      Va rog frumos si respectabil pe toti comentatorii sa nu mai discutati steril despre "respectarea legii" in Australia. Mai bine cititi ce ne spune postul ABC si apoi nu o sa mai doriti sa comentati despre "lege" ci despre "dreptate".

       

      "În pandemie, cei bogați și puternici intrau și ieșeau din Australia ca prin brînză. 

      Staruri de la Hollywood precum, George Clooney, Julia Roberts și Matt Damon au fost carantinate recent în vile de mega-lux în Australia, la fel Nicole Kidman și Dannii Minogue, în timp ce australienii de rînd, dintre cei suficient de norocoși pentru a reveni în țară, au fost trimiși în hoteluri jalnice. Exact ca Djokovic acum.

      Miliardarul Kerry Stokes (între primii 13 bogătași australieni) și soția sa, care se întorceau de pe pîrtiile de schi din Colorado, au fost scutiți de carantină hotelieră din motive medicale, iar decizia autorităților a rămas pînă azi insuficient argumentată, reamintește același Abc." 

      1 - Recunosc ca articolele de pe FB scrise de un negationist numit Astărăstoae (cand nu este cenzurat) reprezinta subcultura si nu se compara cu zicerile unui inalt om de stiinta numit jurma care ziceri, sunt promovate de surse de incredere, supraculturale, stiintifice.

      2 - Cand Djokovici a fost oprit pe aeroport si dus la reculegere, s-a spus ca asa e legea. Deci militienii au stabilit legea. Cand judecatorul a hotarat ca omul trebuie sa fie liber, a contrazis si anulat ce au decis miltienii. E simplu de inteles. Sau poate militienii stabilesc legea si judecatorul care a hotarat altceva, este un ageamiu infractor. 

      3 - Eu am comentat ceea ce am inteles. Nu am nimic nu cei care au alte opinii. Dupa parerea mea, s-au dus dupa fenta. Chiar in articol se spune ca mai bine statea acasa. Eu nu am fost in Australia dar din ce spun cei care au fost, nu se suie nimeni in avion spre Australia daca nu are viza si actele cerute. Deci, ca la clasa 3-a, a fost primit in avion pentru ca avea actele ok. A ajuns si la aeroport nu a mai avut actele ok si a fost 'carantinat' A fost la judecata si a fost eliberat. Ce vina au comentatorii care fac caterinca de glumetii astia din democratie?  

      4 - Insa chestia aia cu constitutia Australiei este super tare. Daca scrie pe site-ul MAE ca aia sunt tari, cad toti pe spate. La fel este si constitutia SUA, model de democratie. Problema in SUA este ca unii, numiti BLM, spun ca legile si constitutia SUA sunt pistol cu apa. Din acest motiv au facut ceva pe legi si au facut multe violente anul trecut. Intrebare: in SUA e democratie? daca este, inseamna ca belemistii sunt niste infractori dar nu au fost pedepsiti. Daca nu este, inseamna ca - constitutia e pistol cu apa. In mult laudatele scoli americane se invata despre oamenii albi care au fost opresori si multe altele de genul asta. Pai exista opresiune intr-o democratie? Daca in scoli se bat campii, inseamna ca nu mai au parte de educatie ci de propaganda. Daca nu bat campii, inseamna ca legile sunt naspa si democratie nu prea.

      5 - Prin clasa 2-a am citit cateva dialoguri (Platon). Era unul numit Socrate care avea discutii cu diversi insa, spre deosebire de discutiile de azi, Socrate nu facea misto de cei cu care discuta, nu le reprosa cu subcultura, nu le zicea ca sunt prosti etc. Nu am citit prea mult pentru ca mai am de facut cateva clase dar parca asa am inteles din ce am citit. 

      Socrate a murit ca sa respecte legea, iar accesul in preajma lui era sel ectat, nu venea orice idiot confuz sa spuna imbecilitati disparate. Ce sa-i faci, saracii de ei, nu aveau Facebook, democratia nu era pentru sclavi, iar sclavii prezenti puneau pe masa mancarea si bautura si nu citau din Ionut Popescu...

      Despre altceva am scris. La fel de bine poti sa spui ca Socrate avea 43 la sandale si ai rezolvat, poti sa bagi cat mai mult cu idioti, imbecili si restul care tin de educatie aleasa.

      A, scuze, am crezut ca tu esti imbecilul care a scris ca militienii i-au batut cu cureaua pe bietii nazisti nevinovati.

      "Cand Djokovici a fost oprit pe aeroport si dus la reculegere, s-a spus ca asa e legea. Deci militienii au stabilit legea."

      "E simplu de inteles." 

      Nu, nu e simplu de inteles, ba chiar, daca legea este contrara aplicarii ei de catre politia de frontiera, atunci este complet de neinteles ceea ce scrii.  

      Simplu de inteles este sa scrii ca Politia de frontiera a incalcat legea, ceea ce se poate petrece in oricare stat, democratic sau autoritar. 

      Dar bezna in care te afli, te face sa spui ca, daca politia de frontiera a comis un abuz, atunci ne-am izbit de un stat dictatorial, ceea ce, este simplu de inteles ca este o imbecilitate.Cine vorbeste cu tine pierde timpul.

      Asa este,nu la obligat nimeni ,dar a fost bagat la "puscarie" ca nu este vaccinat si ca nu a adus elogii vaccinului

    Obiectiv, o informare scurta și fără propaganda pro sau anti vaccin.

    Subiectiv, din punctul meu de vedere, Australia este prima isterica din lumea asta prin masurile aberante si panica induse populației pentru un virus mult exagerat. 

    Nu mai e mult și or sa vaccineze și cangurii. 

    Ei sunt de vina. 

    1. Pana acum cateva saptamani as fi spus ca Australia este lider necontestat in ceea ce priveste abordarea isterica a pandemiei.

      De ceva timp insa, observ cum tari europene, invidioase pe zelul aratat de psihopatii de la antipozi, s-au mobilizat puternic ca sa o ajunga din urma cu masuri precum vaccinarea obligatorie a populatiei, reprimarea violenta a demonstratiilor anti-COVID, etc. 

      Probabil ca si ai nostri se uita la modelul strainezilor si ar vrea si dumnealor sa intreprinda in mod similar ceva vitejesc, dar ii descumpaneste faptul ca vasta majoritate a romanilor sunt inca nevaccinati, in ciuda valurilor si a indemnurilor / amenintarilor / panicii vehiculate constant prin media. 

      Pentru tot raul facut, comunismul ne-a vaccinat (inclusiv nenumarate rapeluri de-a lungul deceniilor) cu o doza copioasa de neincredere in autoritati si in "binele" administrat cu forta de acestea. 

      Spre deosebire de imunitatea trecatoare conferita de vaccinurile anti-COVID, vaccinul sus numit produce inca efecte puternice la peste 30 de ani distanta de la ultimul rapel administrat.

      Asa imunitate mai zic si eu ... 

      Tinand cont ca Australia este o tara atat de COVID-curata, iar (din punctul lor de vedere) Romania trebuie sa fie o cloaca (cesspool), in care COVID-ul zburda liber si nemitraliat de anticorpi produsi de rapeluri,

      ma intreb oare cum se simte personalul diplomatic australian detasat in tara noastra? 

      Poarta cateva masti suprapuse? 

      Se vaccineaza in rapel lunar? 

      Primeste spor de lucru in mediu cu hazard biologic?

      Probabil ca atunci cand pleaca la detasare spre Romania, merg bietii de ei ca mielul la taiere stiind ce risc biologic ii asteapta, dupa cum la intoarcerea in Australia or fi fiind si ei obligati sa stea in carantina, posibil vecini de hotel cu Djokovic. 

      Daca nu poarta pampersi sunt in pericol. La ciumetii australieni ma refer.

      Analfabeții nu știu că Australia nu are reprezentanți diplomatici in România. Ei se află în... Grecia. Nu sări, Consulatul diplomatic e altceva, sunt români acolo.

      Bine ca nu are reprezentanti aici, luau covid. Mai bine la ei acasa in zona rosie.

      Hotelul în care a fost reținut nr. #1 mondial al tenisului, „o grădină zoologică umană”

      Djokovic a primit o viză 403, care prevede „o viză temporară pentru a lucra în circumstanțe specifice care îmbunătățesc relațiile internaționale ale Australiei”.

      „Un profesor și un medic calificat i-a oferit solicitantului o scutire medicală, a cărei bază a fost dată de un grup de experți independenți înființat de guvernul statului… acest document a fost în mâinile delegatului. Ideea care mă agită oarecum este: ce ar fi putut face mai mult acest om?”, a declarat judecătorul Kelly. 

    Nu cred ca Novak vrea să-și facă publicitate, e oricum #1 - deci chestiunea asta e închisă.

    El a fost fair, a spus demult ca nu se vaccinează, dacă vreți vin, dacă nu nu-i bai...probabil ca la celelalte turnee de grand slam l-ar fi primit și dacă avea picior de lemn că nu riscau organizatorii sa piardă bani din transmisiunile tv ! 

    ha ha, ce gluma!

    Varianta profesionista ar fi fost ca ATP sa mute Grand Slam-ul din gaura aia de sherpi intr-o tara normala, unde nu se cere obligativitatea vaccinului. Faptul ca Australia obliga toti jucatorii sa se vaxxeze inseamna ca nu este capabila sa organizeze turneul. Este super simplu.

    1. de fapt, inca e timp ca turneul incepe pe 17

      Exact! Super simplu! Am aranjat cu ATP sa mutam Australian Open la Palatul Parlamentului. Vom da o Hotarire de Parlament.

      ATP a stabilit si ca va opri Soarele sa mai rasara in Australia pe durata turneului.

      Ha, ha, ce gluma esti! ATP este sindicatul jucatorilor (barbati) profesionisti de tenis. ATP are tot atitea drepturi asupra Australian Open cite am si eu, sau tu. ZERO. 

      esti complet pe langa subiect.

    "iar populatia Australiei, după ce a stat 8 luni în lockdown, nu prea arată simpatie pentru sârb"

    Ha ha ha ha asta e cea mai tare pai Australia este o fosta si actuala (ca sangele apa nu se face) insula de puscariasi!! Aia nu iubesc oamenii liberi prin definitie.

    1. Pușcăriași, adevarat. Dar uite ce nivel de trai au! Tu, de te tragi din neam cinstit, trăiești într-o țară în care si parizerul e lux. Sper ca esti constient ca noi suntem în urma puscariasilor australieni cu secole si hectare....

      Vaccinul te face liber!!

      Australia a respins cererea Bisericii ortodoxe sârbe locale ca un preot să îl poată vizita pe jucătorul de tenis sârb Novak Djokovici, cazat într-un hotel rezervat imigranţilor din Melbourne, cu prilejul Crăciunului pe stil vechi care se celebrează vineri.

      I-au luat si telefonul in semn de respect si in spiritul democratiei. 

      Nu el a indragit regimul acesta? De ce a cerut amanarea extradarii, ca sa tina conferinnte pe Facebook din hotelul cu carantina? Nu ca el e destept si australienii sunt prosti! Ce sa zic!

      De fapt australienii sunt super destepti! Au tinut cetatenii in lockdown vreo 260 de zile, i-au intepat la greu, au pus bâtele pe reactionari, au mai tras si cu ceva gloante de cauciuc, au facut si lagare de 'carantinare' si acum sunt in zona rosie. Intelege orice idiot ca masurile au fost bune, eficiente, de necontestat. Australienii sunt cu blm, lgtb, nu se coboara la mintea unui taica nimeni neintepat.

      Sunt destui "inteligenti "care au parerea ca lgbt sunt oameni inteligenti mai au putin sa ne spuna ca sunt de rasa superioara,asa ca..

      Lgtb-istii erau in afara legii acum vreo 30 de ani si astia care se spârcâie pe ei cu respectarea legii, au nu au mieunat nimic cand s-a modificat legea pentru gay. In tarile 'dezvoltate' cu 'democratie consolidata' sunt tot mai multi care lupta pentru ca pedofilii sa intre in legalitate. Acesti luptatori nu sunt considerati nocivi si periculosi, oamenii normali, neintepati, sunt pericolul cel mai mare.

      Glumesti

    Omul si-a pregatit actele, a avut derogarea, nu s-a suit in avion degeaba.

    E penibil ca este invinovatita victima. Insa specific mentalitatii romanesti. 

    Faptul ca australienii au suferit nu inseamna ca trebuie sa sufere toata lumea. Ei nu mai au rabdare insa isi indreapta nerabdarea in directia gresita. 

    Sindromul Stockholm nu se aplica in cazul lor, sau? 

    Oricum, Australian Open s-a discreditat din start pentru ca nu va avea principala persoana. Restul de concurenti care fac declaratii sunt fripturisti care se bucura ca le cresc sansele. 

    Great article. Well written. Stated the pertinent points perfectly. People who think they are above the law. Why.!!!. Nadal and others who fulfilled the entry requirements are correct. Respect the laws of the land.

    1. esti tare,

      citesti un articol cu multiple paragrafe in limba romana, 

      apoi obosesti de la atata efort 'telectual si scrii 2 randuri in iengleza.

      cum ziceam, esti o figura. 

      Ăla e ceva securist care știe cum merg treburile: românii cad pe spate când cineva din afară, de preferat în engleză, își scrie opiniiile, oferă lecții, șamd.

      I do not know what level of intellect you have but I have the ability to translate Romanian language on my phone.

      ...

    Bravo Novak Djokovic, respect.

    1. L-ai umplut de mandrie. Mai ales ca respectul vine de la nimeni altul decat tine! Cine esti tu? Eh, nu conteaza.

      S-ar putea sa mai fie cateva milioane de neica nimeni.Dar ce conteaza.

      Bravo Dan! Respect!

      dar tu cine esti ?

    Subscriu, pana nu declarau public australienii (guvern federal si organizatori) ca fac o exceptie si il primesc, trebuia sa stea acasa. Ar fi fost mult mai elegant din partea lui, acum si-a sifonat imaginea, dar no... cine se amestecă în lături, îl mănâncă porcii.

    1. Tocmai asta a făcut: a stat acasă până a primit confirmarea de la australieni că excepția lui a fost aprobată.

      După ce i s-a confirmat aprobarea excepției a plecat spre Australia. Doar că acolo, excepția lui în prealabil aprobat ... a fost invalidată. Chiar nu știu ce trebuia să facă în plus... 

      Chiar nu stii?

      Sa-ti explic: nu de azi de ieri, nu de cand cu Covidul, ci dintotdeauna, cand te urci in avion pentru India, trebuie sa ai vaccinurile facute contra bolilor locale si nu te ajuta daca paznicul Ambasadei Indiei te scuteste de ele.

      Pricepi acum? 

      Nu cumva acele vaccinuri ofera protectie contra bolii dar si a infectarii pentru a nu aduce agentul patogen inapoi la intoarcere si a ataca o populatie care nu este imuna? Pricepi acum de ce serul anti-covid nu intra in aceeasi categorie?

      Doamne, sunteti chiar loviti rau de tot! N-ai inteles nici macar cu un exemplu simplu, care iti spunea pe intelesul lui Grivei, ca scutirea de vaccin nu ti-o poate da paznicul Ambasadei. Valeu! Vin prostii sa tina lectii!

      Pentru ce sa-ti mai faci vaccinul daca ai anticorpi,ai trecut prin boala si esti sanatos?

      Te pune cineva sa-l faci?

      Vreau sa plec in Australia sa vad cateva partide de tenis.Sunt sanatos,plin de anticorpi naturali,dar nu sunt vaccinat impotriva covid.Oare pot?

      Nu poti. Aia din Australia au nevoie de intepati. Oamenii sanatosi sunt periculosi pentru ei.

      Cere-i aprobarea lui Djokovic.

      Poate lui Arafat si actionarilor Big Farma.

    ...

    1. Nu știu exact ce anume din comentariu a încălcat regulamentul...

      Djokovici a aplicat pentru o excepție pentru a intra în Australia. A fost informat că aceasta a fost acordată așa că s-a urcat în avion spre Australia. Dacă excepția ar fi fost rejectată ... atunci nu s-ar mai fi urcat în avionul spre Australia. 

      Ce s-a întâmplat mai apoi e demn de țară bananieră: ceva oficial politic din vârf și-a făcut probabil un calcul politic și a intervenit peste decizia birocratului inferior (care aprobase inițial excepția) și a anulat-o. Un fel de "Rule of my ass" în loc de "Rule of law".

      Treaba e simplă dar exact invers la ceea ce spune autorul. Scandalul putea fi evitat, simplu de oficialii australieni: fie nu aprobau din start excepția, fie nu interveneau să anuleze excepția acordată de birocrații de rang inferior. 

      Exceptia nu a fost acordata de birocratii de rang inferior, ci de birocratii care nu au atributia sa o acorde. Djokovic a stiut asta.

      As vrea sa-ti spun "exact ce anume din comentariu a încălcat regulamentul", dar nu pot, pentru ca as incalca regulamentul.

      Citeste Regulamentul comentariilor! 

      Nu mai bate câmpii, spune-i omului ce a greșit!

    Despre "susținerea" lui Nadal ... să fim serioși. Nadal e un mare campion dar e și un "sore loser". Djokovic îl cam bate pe unde-l întâlnește și evident că neparticiparea lui Djokovic la Open îi ușurează calea lui Nadal spre un nou titlu.

    Djokovici a fost infectat cu COVID în urmă cu câteva luni deci e imun pentru o perioadă de timp. Practic întreg evenimentul arată un lucru înfiorător - anume că de fapt totul nu e despre o justificăre medicală de oprire/limitare a pandemiei ci e despre controlul populației, despre controlul opiniei și controlul individului. Practic, exact ceea ce se întâmpla pe vremuri în statele comuniste unde individul nu trebuia să gândească, trebuia doar să execute. 

    1. Ca om trecut prin comunism, abordarea COVID din Australia mi se pare profund nedemocratica, inclusiv in comparatie cu alte tari care au luptat si la propriu si la figurat cu pandemia.

      Pe de alta parte, in "global democracy index" Australia figureaza pe locul 9 in lume, la egalitate cu Olanda, o alta tara civilizata si desteapta, care insa recent si-a batut la propriu populatia participanta la proteste anti masuri COVID. 

      Ca noua democratie seamna din anumite pdv cu vechiul comunism, n-ar trebui sa-i mire pe cei care cred asemeni poetului: ... toate's vechi si noua toate.

      Ramane insa sa lamurim partea cu: ce e rau si ce e bine, tu te-ntreaba si socoate. 

      1. Vezi că indexul ăla e lagging. Adică îți oferă informații despre anii trecuți.

      2. Indexul ăla e făcut de niște organizații care sunt sponsorizate de cei care împing abordarea nedemocratică. 

      da, esti un om intelept!

      ai inteles ca nu e vorba de virusache!

      e vorba despre neo-comunism global si despre controlul individului (prin certificatul verde) ! 

      "global democracy index" = aia e o vrajeala facute pe baza de influente politice si pe baza de "scriu ce vrea pixu' meu"

      Daca australia sau canada sunt democratii eu imi tai mana dreapta si mi-o mananc proaspata si ma inregistrez si dau clipul pe tik tok ...  

      Repet: aceste tari nebune NU sunt democratii!

      E in Romania mai multe democratie decat in AUstralia si Canada ... si in Romania E SOFT-DICTATURA ACUM ! 

      E foarte adevărat că România, cel puțin până acum (datorită cetățenilor!), e o soft-dictatură, mult mai suportabilă decât Australia sau Canada. În ce hazna s-a prăbușit Canada când a reieșit că guvernul a MONITORIZAT permanent locația a 33M de persoane prin intermediul telefonului pentru a "asigura" carantina ... Absolut sinistru!

      Spui cam multe balarii.

      Romania nu stie si nu poate sa respecte regulile, 

      Australia stie si poate si respecta regulile. 

      Asta este diferenta. 

      Democratia nu este definita de incalcarea regulilor.

      Dictatura nu este definita de respectarea regulilor. 

      Corect! Anarhia nu este democratie. Nerespectarea legilor conduce la nerespectarea drepturilor omului.

      Mai bine te duci in Australia pentru ca aia au nevoie de cobai docili.

      Bietul de tine nu poti articula vreo replica.

      Doar ca marai in cusca. 

      Cand scapi, scuipi si musti. 

      Noroc cu legea obligativitatii mastii. 

      Dupa cat te duce mintea, tu nici de cobai nu esti bun. 

      Ca nu pot fi constatate consecintele asupra creierului tau.

      Poate doar la microscop. 

      Ai uitat sa bagi petarda cu rusii si eventual ceva despre familie. Nasol ca nici de cobai nu sunt bun. Prima etapa a fost ca oamenii sa devina cobai cuminti. Acum a inceput etapa 2-a, cobaii sunt mandri si ii injura pe cei care nu sunt buni nici macar sa fie cobai. Etapa urmatoare este sa pui mana pe ciomag.

      Nu, nici la microscop.

      ...

      Cobai docil, cumintel.

      Esti un revolutionar! Respect! La frizerieeeeee!

      Sa te bagi pe lista pentru doza 4-a. Sa nu dai spaga ca sa te bage aia in fata. Cei care s-au intepat anul trecut prin martie acum sunt 'nevaccinati' Daca te bagi in fata acum, la doza 5-a ajungi si tu 'nevaccinat' Stiu ca nu intelegi insa important este sa executi.

      Ai dictatura in sange mai rau ca in vremea comunismului

      Comunisti cocalari sunt aia din 'austrania' care fac circ cu Djokovici iar tu esti cam prostălău speriat de frizeri.

      Recunosc, da, ma speriati.

      Corect! Nadal este un "player" dar si un politician! Din ala, care combina sportul cu politica. Djokivic e doar sportiv. Este o diferenta mare intre cei 2.

    melodia preferată a sugacilor de propagandă neomarxistă frumos deghizată în democrație.

    Libertatea nu are preț, sângele curs nu are preț.

    Fie roata si pătrată, tot se-ntoarce ea odată! 

    Vizibilitatea lui No(VAK cin) Djokovic va fi con vertita intr-un vot de blam asupra dictaturii care se manifesta in Australia !

    Toti oamenii din intreaga lume vor vedea gaunosenia dictaturii sanitare din Australia si MAREA MINCIUNA COVID DIN INTREAGA LUME ! 

    Din treaba asta nu NO(VAKcin) pierde! Australia dictatoriala pierde sa trateze cu bocancii asa o stea mondiala (de obicei dictaturile fac asta... se auto-legimiteaza demoland simboluri) !  

    1. intre timp sa ii uram un gand bun lui NO(VAKcin) si mai ales sa uram simpaticului sarb : CRACIUN FERICIT !!! (pe rit vechi azi 7 ianuarie e Craciunul!)

      Australia dementa si dictatoriala a ramas ceea ce initial a fost.... o mare colonie de munca fortata, o inchisoare! Si cica erau mare cultura, civilizatie si democratie ... uita-te la ei cat de circopiteci vaxx au ajuns....  

      Nici tu nu intelegi ce scrii: "sa ii uram un gand bun lui..." Adica cum? Djokovic duce lipsa de ganduri bune si ii uram noi sa aiba unul? Atunci sa ii uram sa citeasca povestirile lui Andersen, poate ii vine in minte un gand bun si milos pentru Fetita cu chibriturile. Delir.

    Australia e Serbia!

    1. Africa de Sud este in Nord de Groenlanda.

      Ce bine e sa fii tampit! 

      Da, ai dreptate, asa esti.

      Nu mai tampit ca ala care spune Australia e Serbia!

    Lingai sunt destui si pe la noi.Guvernul austrilian a vrut sa-l refuze pe sarb.Refuzul e stupid si daca vroia sa nu apara acest scandal intervenea inainte de a se trimite invitatia,cu scuzele de rigoare.Probabil si sarbul se astepta la acest circ penibil,a mers cu avocati.Uneori politica e o mare porcarie.

    1. "Hienele presei" așa cum le-a denumit un mare ziarist din România.

      Il numesti mare ziatist pe Cristian Tudor Popescu?! Ha, ha, ha! Ultima lepra, spalatorul de evazionisti, vorbeste de hienele presei. Memorabil! Si tu pui botul!

      Nu e vorba de CTP!

      Marele ziarist, nu am să-i dau numele, se referă in particular tocmai la CTP în legătură cu sfirmatiile acestuia în cazul Djokovic!!! 

      Nu "pun botul" la nimic! Nici la prostia cu vaccinarea! Mor mai multi vaccinați decât nevaccinati! Majoritatea presei este formată din hiene. A scris cineva despre tandemul de tolomaci Johannes-Catu cât au câștigat comision pentru cumpărarea celor șaisprezece milioane de doze? Abia s-au mirat, unul, doi, că numărul de vaccinuri cumparate e prea mare!!!  

      As scrie mai mult,dar, i-mi taie postarea! 

      Îl caracterizați perfect pe CTP! 

      Stimă!

    ”In cautarea razbunarii,sapa doua morminte.Unul pentru tine.”Daca esti vaccinat poti sa te imbolnavesti si sa transmiti virusul mai departe(asa se spune).Cred ca politicul si-a bagat coada.Nu trbuia sa se bage.E o mare eroare (sa nu-i spun pro-----).

    O mie de vorbe doi bani nu fac. Legea-i lege. Unde-i

    lege nu-i tocmeală. Gjokovic pașol na turbinca. 

    Se crede buricul pământului și toată lumea

    trebuie să i se închine.  

    1. cand legea e stramba , revolta e naturala si solicitata!

      e un citat aproximativ dupa mahatma gandhi 

      Strâmbă sau nu, legea trebuie respectată ptr. a

      se evita haosul. E dreaptă pentru milioanele de australieni și „strâmbă” 

      pentru un încăpățânat sârb. Tâmpenia, că el suferă de nu știu ce 

      boală închipuită și nu suportă vaccinul, nu prostește pe nimeni, mai ales pe mine ca român  

      obișnuit cu gașca de șoșoci antivacciniști. Anonimule chiar mă crezi născut

      după ultima ploaie ?!  

      Da, este evident ca esti asa.

      Sigur ca esti sosoc vaccinist din gasca lui Putin.

      E nr.1 la tenis.In acest sport i se ,,inchina lumea" si legile sunt facute de oameni si desfacute tot de noi.

      Și dacă e nr.1 în tenis trebuie să mă plec și să zic

      sărut mâna stăpâne ? Accept să mă închin în fața unui 

      om de știință care a făcut ceva folositor pentru omenire, 

      nu în fața unui terchea-berchea care se crede buricul 

      pământului. Haida de ! Legile sunt făcute 

      de oameni pentru oameni. S-a dus vremea junglei 

      când stăpânul avea numai drepturi și sclavul numai obligații.

      Sa te inchini la Fauci, super bine. Merge si la Arafat si la Rafila care este sau a fost reprezentant OMS. Si legile lui ceausescu erau facute pentru oameni, pentru popor.

      Ai dreptate gigele! Au inceput sa vina facturi la gaze si energie electrica cu valori de peste 1000 de lei chiar si la unii care au pensie de 1000 de lei. Legea trebuie respectata pentru ca e facuta pentru oameni, pentru acesti pensionari care sunt vinovati pentru ca folosesc gaze si curent electric.

      In perioada cand sustine el ca a fost infectat , apare in fotografii la evenimente publice , in multimi ,fara masca. Daca nu e mincinos , este nesimtit!

      El isi inchipuie ca pentru el nu exista regului, poate asa o fi in Serbia, insa s- a dus in Australia. Si s- a dus insotit de o echipa de avocati. Stia forte bine ce va urma. Este dreptul lui sa aleaga sa nu se vaccineze, sa militeze impotriva vaccinului , a purtarii mastii, a restrictiilor din pandemie etc, dar nu poate sa merga intr-un stat si sa nu respecte legile si masurile statului respectiv. Sa participe la turnee in Serbia unde face el legile! 

      Corect! trebuie sa respectam legile din Australia, Coreea de nord, Italia, Belarus. In Olanda, cei care nu respecta legea au parte de caini, un exemplu de democratie care trebuie urmat si de aia mai retrograzi.

      Da, iar tu, dupa ce ai postat mesajul acesta eroic, ai fost abuzata de un porumbel care tocmai trecea pe deasupra. Jos dictatura!

      Inainte sa postez am observat ca porumbelul a facut pe tine si l-am certat. Maine sa-ti faci doza!

      Nu trebuie sa te inchini nimanui,draga Gigel,de pe acest pamant,si intradevar legile trebuie facute pentru oameni de catre oameni.Doar ca nu sti cine e stapanul(omul care face legile) si sclavul care trebuie sa le respecte.Daca vrei sa te inchini,uitate in sus,la cer.Daca vrei sa afli cine e stapan sau sclav pe acest pamant,ia urma banilor.

      "Uitate" se scrie uita-te. Dupa ce inveti bine clasa a IV-a, nu veni sa tii lectii aici, ci urmeaza clasa a V-a!

      Am lipsit la orele de gramatica.Oricum iti multumesc.

      cand n-ai argumente , te iei de gramatica ,

    Unii de pe aici verifică limita prostiei umane. Mai exact... testează câte înțepături și infectări succesive sunt necesare ca un ”savant de renume mondial” să realizeze că ăla e vaccin doar în mintea lui făcută țăndări. Succes băieți! Booster de booster nu vă mai face bine! ”Dacă ai fost prost de mic, când ești mare doar te joci.”

    nu vedeti absurdul ? unde am ajuns ?

    campionul, perfect sanatos este abuzat !!!.  

    Dupa ce a fost corect si a respectat tot ce au dorit organizatorii, nu sta capra sa fie folosit de imbecilii politici. 

    De ce sa renunte ?? putea pleca imediat cand i-au interzis accesul. Dar e un adevarat campion !!!

    1. Nu vedem absurdul indicat de tine, dar vedem absurdul celor pe care le sustii.

      Marele specialist arafat impreuna cu inca vreo 3-4 smecheri au platit vreo 2 milioane de euro ca sa se combata toate informatiile care nu le convin care apar prin presa. Informatii care pun la indoiala placa zisa stiintifica cu pericolul mortal al pandemiei si mai ales pe cei care se opun inteparii aberante a tuturor oamenilor. Asta este motivul pentru care sunt atatea comentarii care aproba fitzele guvernantilor din australia.

      Se tavalesc (model ctp) astia de durere ca sa se respecte legile. Astia care sufera acum, urlau prin piata pe 10 august si atacau guvernul. Atunci nu mai cantau placa cu respectarea legilor, urlau pentru anularea legilor. Asta este una din principalele 'valori europene' sa o intorci ca la Ploiesti. Cand niste bolnavi ziceau de ciuma rosie prin anii 30, astia ii condamna. Cand alti bolnavi urlau acum vreo 3 ani tot cu ciuma rosie, o numeau culmea democratiei  

      Esti complet lipsit de disvernamant si mai si raspandesti informatii false. De unde stii tu ca "Astia care sufera acum, urlau prin piata pe 10 august si atacau guvernul"? Nu stii. Dai din gura ca nu te costa. Cred ca pe tine nu te-a platit nimeni sa faci propaganda. O faci gratis.

      Ma platesc rusii. De la ei am aflat cine sunt comentacii care-i aplauda pe australopiteci. De altfel, oricine ii poate recunoaste pe tefelisti.

    dar va fi expulzat asa cum a fost si jucatoarea de tenis Renata Voracova! Autoritatile australiene au spus clar: trecerea prin boala nu reprezinta un motiv de nevaccinare! Punct! Legile tre respectate fie ca ne convin fie ca nu! Delimitati-va de cei care nu respecta legile, ca va faceti de cacao!

    1. Proportia de comentatori care dispretuiesc legea este inspaimantatoare.

      Iar proportia de comentarii lipsite de cultura si gandire rationala este coplesitoare.  

      Oare de ce proportia comentatorilor care dispretuiesc legea este inspaimantatoare?Ce sa fie,ce sa fie?O sa fie-o nebunie.Ne luam dupa politicienii nostri iubiti,crema societatii,cum respecta ei legea,asa o respectam si noi.In ceea ce priveste lipsa de cultura si gandire rationala ,iubitii nostri conducatori ne depasesc cu mult,suntem mici copii.

      Comentatorii care acum se declara dezamagiti de decizia politicienilor australieni, au aceeasi parerere proasta si despre decizii contra bunului simt dar legale luate de politicienii belarusi sau rusi. Retinerea lui Djokovici a fost hotarata de politicieni nu de medici sau judecatori. Fiindca democratia este violata tot mai des in 'austrania', foarte posibil ca judecatorii sa-l expulzeze pe sarb. Apoi, politicienii vor spune ca respecta legea, gen Putin in cazul Navalnîi.

      Si nu ti se pare ca o respecta, mai filosoafo!?

      Mai intai politrucii au luat decizia 'carantinarii' Fara telefon pentru ca asa este in democratie. Legea se aplica dupa ce se face procesul mai sosoaca.

      Djokovic credea ca-i lasa telefonul, sa faca transmisii ca Simion de la AUR. Na, ca i-au luat telefonul si i-au dat planurile peste cap!

      Transmisii ca/cosette chichirau! Na, la australopiteci e democratie si nu merge.

      Ce reprezinta ptr.dvs.trecerea prin boala?Supravietuire,formarea anticorpilor naturali,sau va trebuie anticorpi artificiali?Apropo de cacao,se da lege ca nu ai voie s-o bei decat amestecata cu sare.Respecti legea sau nu mai beiii...cacao.

      Acum se vede de ce ai dificultati de intelegere. Nu poti formula nici macar o intrebare, te incurci, te fura alta idee. Dezlanarea daca este in cautare de purtator, te acapareaza fericita. Ei bine, soferul de la autobaza tine cursuri postuniversitare.

      Aveti dreptate.Dar uite asa mai invata omul.Va multumesc ptr.informare.

      ...

      Cred ca cei din Coreea de Nord sunt invidiosi pe noi

    GENIAL.... un jurnalist scrie asta in Spectator

     

    "We have to hate him… If Novak is not the devil, then we are all fools – fools for acquiescing to increasingly nonsensical demands and fools for agreeing to endlessly shifting Covid goal posts." 

     

    "Trebuie sa il uram pe Djokovic... If Novac NU ESTE DRACUL GOL, atunci NOI CEILALTI SUNTEM NEBUNI - nebuni pentru ca suntem complici si acceptam tacit CERERI ce NU AU SENS si suntem nebuni pentru ca suntem de acord sa mutam permanent obiectivele Covid". 

    GENIAL.... adevarat jurnalist. Da, sunt nebuni. 

    1. Geniul din dulap.

      Djoko a castigal in instanta. Deci australienii (...). Si oficialii, si presa, si cei care aruncau cu pietre.

    În ce lume tâmpită trăim. Tot felul de liderași de ocazie și de prețioși autoproclamați ”inteligenți” se bat pentru suprimarea drepturilor persoanelor care nu au aceeași alegere cu ei. Acum e jale mare la băiței și la fetițe, O instanță a spus-o... mai ușor cu pandemia că poate plesniți pe la cusături. Au ajuns cetățenii ”de bine” să lupte voluntar pentru suprimarea drepturilor altora, crezându-se superiori prin asta. Bubă mare... Pe bune!

    1. băieței

      "A doua zi după ce a primit vestea testului pozitiv, pe 17 decembrie, Djokovic a mers la "Novak Tennis Center", unde s-a şi fotografiat alături de câţiva copii fără a purta mască".

      Daca nu este un criminal care infecteaza copii, atunci, in varianta cea mai favorabila lui, Djokovic este un mincinos, care minte ca a fost bolnav.

      ...

      ...

      Cum este cu legea" inteligentilor"

      Mai fă-ți vreo cinci boostere și, dacă nu crăpi, riști să înceapă creierul să-ți funcționeze. Atenție, la unii pornește foarte greu. (au nevoie de foarte multe dovezi ca să priceapă).

    A murit Sassolo - apostolul vaccinării - cică de pneumonie. Doar ceilalți mor de covid. Vaccinații mor mai ușor, nu??? Ai noștri ca brazii mor de nu știu ce bacterii simandicoase... la fraieri de ce nu se fac necropsii? Să vedeți acolo legiuni de bacterii, nu doar legionella.

    1. Exemplu de urmat: Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, s-a vaccinat anti-Covid-19 de 5 ori

      Alta exemplu: Floricica Dansatoarea s-a vaccinat anti-Covid: „Ce o vrea Dumnezeu. Ori să mor, ori să nu mor”

      Stiinta invinge!! 

      Australia - aproape 86.000 de cazuri anunţate marţi, dar care nu includ raportările din două state, aşteptate mai târziu în cursul zilei. Mai mult de 92% dintre locuitorii cu vârsta peste 16 ani sunt vaccinaţi cu două doze, iar programul de administrare a dozei booster îşi intensifică ritmul. Djokovici este vinovat!!

      Statisticile oficiale validate de OMS arată ca in proporție de 84,53% din morții de covid sunt inculți sau prosti sau și inculți și prosti. Din restul rămas încă 7% dintre morți sunt imbecili antivaccinisti activi, Militanți pentru drepturile proștilor și/sau inculților. Pana la 100% se completează cu morți inteligenți și culți , oameni de bun simt decedați in accidente de circulație făcute de betivi și/sau consumatori de droguri care care nu își suporta propria viața precum Florin Citu, fostul premier. Toate astea se întâmpla pentru ca antiviralele nu sunt la liber și nici nu se găsesc in farmaciile frumoasei noastre Patrii.

      Pe tine te validează propria ignoranță. Ai grijă că îndeplinești condițiile pentru a fi validat de OMS ești și... și....

      Statistica oficiala validata de Albert Bourla arata ce in proportie de 91,16% din cei care comenteaza agresiv sunt idioti utili sau trepanati. Din restul ramas, 4% sunt vaccinisti feroce, activi, fara astampar.

      Așa au progresat populațiile primitive , prin imitatie.

      Nu intelegi datele stiintifice. Esti medieval fleşcăit!

    ...

    Sârbii ăștia nu se dezmint. Prostul de Djokovic a ratat singurul drog permis in lumea sportului, vaccinul anti Covid. Eu am 42 de ani , m -am lăsat de atletism de 20 de ani, dar continui sa alerg in Herăstrău in fiecare dimineața. După al treilea vaccin am început sa alerg suta de metri in 10,5 secunde. Mi- am căutat fostul antrenor care are acum 66 de ani și care după ce s-a încredințat pe stadion ca alerg suta in 10,5 secunde, a spus ca ma recomanda pentru lotul olimpic, dar eu am nevasta și copii mari și sunt inginer, nu am timp de cantonamente, ca la atletism se câștiga prost.I am zis antrenorului ca ma voi antrena in Herăstrău și o sa ating performante mai bune. El mi-a spus sa îmi fac și al patrulea vaccin ca sa vedem dacă nu e posibil chiar sa dobor recordul mondial. Garantez ca dacă Simona Halep face 5 doze îl bate și pe Djokovic de îl asculta cu urechea, credeți -ma , va spun eu.

    1. Am un vecin a cărui mama s-a vaccinat a treia oară și ce sa vezi?!! I -au crescut lui dinții!! Mama lui are 28 de ani , iar vecinul meu a împlinit frumoasa varsta de 1,2 ani. Culmea e ca a început sa spună mama.Vaccinul face minuni!

      Vecinul meu a facut doar 3 doze si acum este gravid. La toamna o sa fie o parinte 1 fericit.

      Bășcălia și hazul de necaz, ironia fina sunt cele mai bune pentru a pune în evidenta ca vaccinurile actuale sunt un fiasco total în fata unui pericol mult exagerat.

      Eu am o colega care era la menopauza și dupa prima înțepătura a revenit la prima tinerețe, iar dupa boosterizare a devenit nimfomana.

      Vaccinul e minunat! Mulțumesc BigPharma. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb