CORINA CREŢU: Am ajutat România să nu piardă fonduri europene

E.A.
Politică / 21 ianuarie 2019

Corina Creţu (Sursa foto: Twitter)

Corina Creţu (Sursa foto: Twitter)

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a declarat astăzi că nu ştie care este situaţia bugetară a României şi că ea a făcut tot ceea ce a putut pentru ca ţara noastră să nu piardă fonduri europene.

"Nu ştiu care este situaţia bugetară a României. Acesta este un domeniu de care răspunde vicepreşedintele Valdis Dombrovskis, împreună cu comisarul european Moscovici. Eu am răspuns în ceea ce priveşte partea legată de fondurile europene. Am spus de la început că România a fost în pericol de a pierde 830 de milioane de euro la începutul anului, exact acum un an, după învestirea Guvernului actual. Am discutat acest lucru cu Guvernul României şi am spus că până la 31 decembrie 2018 România trebuie să declare cereri de plată care să acopere aceste 830 de milioane de euro prin proiecte", a spus Corina Creţu, potrivit Agerpres.

Corina Creţu a menţionat că toate schimbările au fost făcute cu supervizarea serviciilor legale ale Comisiei Europene, în acord cu regulamentele de implementare a fondurilor structurale şi de investiţii.

"Este de datoria mea ca, şi comisar european, să ajut toate statele membre, inclusiv România, să nu piardă bani şi acest lucru l-am făcut. Chiar nu înţeleg acuzaţiile la adresa mea şi care este legătura cu mine. În ceea ce priveşte fondurile, am făcut într-adevăr tot ce a stat în putinţă, tot ce a fost omeneşte posibil ca România să nu piardă bani şi am reuşit acest lucru", a afirmat Corina Creţu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Trebuie sa vina in Romania sa-i invete pe guvernanti cum se obtin fonduri europene. A face tot ce este posibil pentru ca Romania sa nu piarda bani eurpeni nu inseamna ca a facut tot ce este posibil si pentru a obtine fonduri europene.

    in Romania pe salariul romanesc va face totul pentru a obtine fonduri europene. Asa ca va rugam sa veniti cat mai curand posibil in Romania.  

    1. ...E jenant sau suparator..sa vina alti sa se ocupe de ceeace defapt se ocupa d-na Rovana P ( de la p...). Pentru ce o platim ??? daca nu poate sa fie schimbata. Ca sa vina Cretu.... si sa ce ??? Schimbam toata "ceata" lui Dragnea si sa punem oameni competenti......si nu toti ageamii de pe Insula Belina.

      Da dar Romania e condusa de un SANTAJIST, de o AGRAMATA si de un TURIST care schiaza...

    Felicitari tuturor! Comisarul a... spus iar guvernul a... facut posibila dezangajarea fondurilor respective depunand proiectele pana la finalul anului. Cine-si aroga mai multe merite? Comisarul fura startul fiind deja-n campanie! Nu are comportare fairplay!

    N-avem Drumuri, Scoli, Spitale

    Bine c-avem Catedrale 

    1. Mafia psd si mafia Bor/ s-au aliat ca sä fure mai cu spor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb