COSMIN TABĂRĂ (PNL): "Actuala administraţie nu a pregătit niciun proiect nou"

V.G.
Politică / 19 august 2022

"Actuala administraţie nu a pregătit niciun proiect nou"

Preşedintele PNL Timişoara, viceprimarul Cosmin Tabără, a declarat, astăzi, că este prea devreme pentru a fi desemnat un candidat la alegerile din 2024 pentru primărie, el arătând că actuala administraţie nu a pregătit niciun proiect nou pentru municipiu, relatează Agerpres.

El consideră că proiectele de care Timişoara ar avea nevoie reală şi care au ajuns în diferite stadii, dar sunt blocate de administraţia Fritz sunt noua maternitate Odobescu, Spitalul Municipal, clădiri noi pentru unităţile de învăţământ ori simpla întreţinere a spaţiilor verzi.

"PNL Timişoara lucrează pentru municipiu, facem analize la ceea ce trebuie să facem pentru oraş, lucrăm şi la un program pentru dezvoltarea oraşului din toate punctele de vedere şi sunt convins că anul 2024 ne va găsi pregătiţi să câştigăm alegerile locale, pentru că actuala guvernare locală nu va mai câştiga alegerile. (...) Variantele pe care PNL le va propune vor fi echilibrate şi foarte bune. Cei care au anunţat deja că vor candida din partea PNL pentru Primăria Timişoara (Nicolae Robu şi Marilen Pirtea - n.r.) sunt pe persoană fizică şi nu au fost făcute în cadrul partidului. Vom parcurge paşii statutari, deocamdată nimeni, în cadrul partidului, nu s-a exprimat oficial că doreşte să candideze. Cred că este prea devreme pentru a desemna un candidat la primărie. Cel care va fi candidat al PNL la Primăria Municipiului Timişoara va câştiga alegerile nu doar pentru că doreşte el personal, ci pentru că se va impune prin ceea ce este el ca persoană, prin realizările lui. Timişoara are nevoie de un primar care să asigure echilibrul, are nevoie de moralitate, de administrator şi nu de un om care permanent seamănă scandal", a spus Cosmin Tabără.

Liderul liberalilor timişoreni a explicat că se duce o campanie electorală prin postări zilnice pe Facebook, prin care se încearcă acoperirea a ceea ce se întâmplă în administraţie şi a faptului că, până în momentul de faţă, administraţia Fritz nu a venit cu niciun proiect nou pentru Timişoara.

"Nu contează cine a făcut un proiect, el trebuie dus până la capăt, pentru că sunt proiectele oraşului. Mă întreb ce se întâmplă în momentul în care aceste proiecte mari se vor termina, pentru că alte proiecte majore nu sunt. Ce se va întâmpla în anii următori, în care nu există proiecte noi? Un proiect major pentru oraş nu se face peste noapte, ci durează minimum trei-patru ani să îl ducem la maturitate. În momentul în care tu ai proiecte şi nu le dai drumul, aceasta înseamnă blocarea administraţiei", a menţionat Cosmin Tabără.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Lasă că Friț tot e mai bun că dezastrele din București. Geniile dâmbovițene Stan și Bran (Nicușor și Clodilde) au făcut un lucru genial: pentru 2 găleți de vopsea albastra aruncate pe mizeria de pe jos cer zeci de milioane, taxe aberante și nesimțite ei nefăcând absolut nimic. Nu îmi dau seama cine ar mai vota așa ceva. În centru Dintoasa Franceză pune ciobanii de la poliția locală să alerge riveranii. Noi nu mai avem voie sa parcăm niciunde în jurul casei. Efectiv individa aia odioasă își bate joc de oamenii care plătesc taxe la primăria de unde își ia salariu. Pe noi ne amendează permanent cu 725 de lei că suntem riverani. În schimb fix în locul nostru parchează bine merci tot felul de mașini de la periferie, din alte județe non-riverani. Și stau parcați toată ziua. De ei nu se atinge nimeni. Atât poate USR: o individă plecată bine din realitate care protejează pe oricine cu excepția locuitorilor sectorului ei. Clotilde Armand își bate joc intenționat fix de locuitorii sectorului 1 și apără locuitorii din alte sectoare. Meritați cei care ați votat-o totr ce va face.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb