COSTEL ALEXE:  "Votul negativ primit în cadrul audierilor din comisia de mediu îmi dă încredere că sunt pe drumul cel bun"

C.B.
Politică / 17 februarie 2020

"Votul negativ primit în cadrul audierilor din comisia de mediu îmi dă încredere că sunt pe drumul cel bun"

Ministrul interimar al Mediului, Costel alexe, propus pentru aceeaşi funcţie în Guvernul Orban II, afirmă, luni, că votul negativ pe care l-a primit după audierea de către parlamentari îi dă încredere că este pe drumul cel bun. "Colonia parlamentarilor PSD a primit directivă să voteze în bloc împotriva continuării reformelor şi a devoalării tuturor fărădelegilor comise", a scris Alexe pe Facebook, afirmând că mulţi dintr cei ccare l-au evaluat "ar trebui să stea în banca acuzaţilor".

"Fără a fi specialist în domeniu ştiu câteva lucruri despre viespi: trăiesc în colonii, sunt foarte agresive când bagi băţul să le agiţi stupul şi spre deosebire de albine, ele nu produc miere, cuibul lor fiind construit nu din ceară, ci din lemn mărunţit, iar în mare parte sunt considerate dăunătoare! Aceasta a fost şi percepţia românilor urmărind audierile miniştrilor propuşi în comisiile de specialitate, când colonia parlamentarilor PSD a primit directivă să voteze în bloc împotriva continuării reformelor şi a devoalării tuturor fărădelegilor comise de guvernarea PSD în ultimii 3 ani! Votul negativ primit în cadrul audierilor din comisia de mediu îmi dă încredere că sunt pe drumul cel bun!", a scris, luni seară, Costel Alexe, pe Facebook.

Acesta afirmă că a reuşit, în doar trei luni, să operaţionalizeze şi să deblocheze numeroase programe benefice mediului şi populaţiei.

"Votul de astăzi din Parlament este răspunsul fricii parlamentarilor şi demnitarilor din PSD, căci în doar 3 luni de zile prin activitate susţinută, printr-o politică de zero compromisuri, fără jumătăţi de măsură şi intervenţionism politic, am zguduit destul de serios sistemul şi iată că «băieţii deştepţi» şi cu interese în zona ministerului se simt încolţiţi. Astăzi m-au evaluat mulţi din cei care în mod normal ar trebui să stea în banca acuzaţilor, dând explicaţii nu doar românilor, ci şi instituţiilor de cercetare ale statului pentru indolenţa şi dezinteresul inexplicabil faţă de dezastrul ecologic lăsat în urmă de Guvernele PSD, ei fiind cei care au asigurat timp de 3 ani susţinerea parlamentară şi controlul legislativ al celei mai dăunătoare guvernări post decembriste", a mai scris Alexe.

"Sunt mai determinat şi mai motivat să eficientizez toate institutiile din subordinea ministerului pe care îl conduc şi să le fac să lucreze, aşa cum le este menirea: în slujba şi în interesul cetăţeanului şi nu în folosul unor interese personale sau de partid", a continuat ministurl propus al Mediului.

Alexe a primit, luni, aviz negativ în urma auderii în comisia de specialitate.

Premierul Ludovic Orban spune că liberalii nu sunt interesaţi de votul pe care îl vor primi miniştrii propuşi în urma audierilor din comisii, precizând acest vot este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament faţă de opţiunile actuale ale cetăţenilor.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Avizul Parlamentului Romaniei in ce te priveste CETATENE, este prevazut de Constitutia Romaniei. Parlamentul Romaniei, a carui vot negativ il nesocotesti, asa cum il nesocoteste si partidul tau, a fost ales de noi, cetatenii acestei tari, de noi, poporul roman. Asa ca tu si partidul tau, nesocotiti in realitate poporul, pe noi cetatenii acestei tari. Spiritul si litera Constitutiei Romaniei, pe careai jurat acum 4 luni cu mana pe sfanta Biblie sa le respecti, nu iti da voie la o asemenea atitudine.

    Afirmati, tu si partidul tau ca actualul Parlament al Romaniei nu mai este reprezentativ si prin urmare actiunile sale sunt nelegitime. Dar, daca o sa castigati viitoarele alegeri (eventual anticipate) si o sa luati decizii nepopulare si dezastruoase pentru tara, daca o sa taiati pensii si salarii si o sa scadeti drastic in sondaje, parlamentul vostru nu o sa fie asa cum zicetI "NEREPREZENTATIV". Se intelege ca da. Si atunci noi cetatenii avem voie sa nu mai tine cont de legile hotararile si motiunile voastre sa nu mai tinem cont de aviz voastre.

    Proasta logica mai aveti.  

    1. Discutia era pe seama dezastrului lasat de PSD in domeniul gestionarii mediului natural din Romania.

      Probabil ca nu ai auzit de defrisarile masive din ultimii ani , lipsite de reactia autoritatilor (esti prea ocupat cu "logica" ta de fanfaron care nu observa nici macar ca votul negativ nu se bazeaza pe fapte ci doar pe interesele PSD-ului). 

      Discutia este ampla si nu are rost sa pierd timpul cu unul ca tine (expert in logica primitiva neanderthaliana de tipul "oricine ne da de pomana este bun", incapabil sa observe logic ca pomana este de fapt luata din castigurile lui ulterioare si adusa in prezent prin credite pe care apoi le vom returna toti impreuna cu dobanda aferenta).

      PSD-ul ti-a dat credite pentru ca banii din buget sunt la baronii locali si la firmele de cumetrie, "logicule"!. 

      Hai ma, nu mai faceti voi pe cinstitii!Voi nici macar nu stiti sa guvernati,fugiti de guvernare ca dracu de tamaie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb